Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bibi-bo

toy_maniac,El_Greco_Fanatic σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τα καλά σας λόγια για αυτή την κούκλα! :thanx2:

Η Ανθισμένη ήταν ένα στοίχημα για μένα. Λατρεύω τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί γιατί κουβαλάνε την παιδική ενέργεια που είναι πάντα θετική αλλά θλίβομαι όταν αντικρίζω ένα βασανισμένο παιχνίδι γιατί πέρα από το παιχνίδι πίσω κρύβεται ένα κακοποιημένο παιδί.

Η bibi-bo είναι, όπως είπε η λατρεμένη Αναστασία , η εθνική μας κούκλα και την αντιμετωπίζω με πολύ αγάπη και θαυμασμό! Σας ευχαριστώ ξανά!

El_Greco_Fanatic είπε:
my experience στα τόσα χτυπήματα που έχω κάνει γενικά στα bidosite με δίδαξε να μην ανακατεύομαι όταν εμφανίζετε χρήστης με 0 παρελθών και το κόβω εδώ :zip:
:thumb: :thumb: :thumb:

Σε ευχαριστω πολυ ραπουνζελ μου, εισαι πολυ γλυκεια πραγματικα, και αυτη η κουκλα εχει παρει απο την γλυκα σου και εχει γινει τοσο ομορφη..!!!!

Εκτιμω που την εσωσες απο τα χερια ενος αδιστακτου παιδιου και εκτιμω που την μετετρεψες σε μια τοσο ομορφη κουκλα..!!!

Ολες οι κουκλες ειναι ομορφες εδω μεσα, αλλα η δικη σου ξεχωριζει κατα πολυ..!!!! Δεν ξερω τι ειναι αυτο ακριβως που την κανει να ξεχοριζει, απλα ξεχοριζει..!!!! Πιστευω οτι αν γινοντουσαν καλιστεια μπιμπιμπο θα ηταν η νικητρια, θα ηταν η σταρ μπιμπιμπο γιατι απλα ειναι κουκλαρα..!!

Και παλι σε ευχαριστουμε ολοι εδο μεσα που μας εχειs χαρισει φωτογραφιες απο την πιο ομορφη κουκλα του φορουμ..!!!!!! Θελουμε να την βλεπουμε συχνα μπροστα μας..!! Σε παρακαλουμε να μας βαζεις φοτογραφιες απο αυτην την κουκλα πιο συχνα..!

bibi-bo

toy_maniac σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά υπερβάλεις. Όλα τα παιδιά εδώ έχουν υπέροχες κούκλες και με υπέροχα ρούχα και τα υπερευχαριστώ που τα μοιράζονται μαζί μας!Όλες είναι bibi-bo και όλες είναι μέσα στην καρδία μου νικήτριες.

Κάθε παιχνίδι παίρνει από την ενέργεια μας. Θα προσπαθήσω να τη βάζω συχνότερα φωτογραφίες για να χαίρεσαι!

Σε ευχαριστώ ξανά για τα καλά σου λόγια και την ευγένεια σου!

attachment.php

Η Ιωαλιάνα ντύθηκε στρατιωτίνα τις φετινές απόκριες...

picture.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπον, η φιλη Λευκη μου εστειλε και αυτο το φορεματακι απο τα ρουχα της Α γενιας της ΒΙΒΙ ΒΟ..!!!! Ειναι λοιπον μια νοικοκυρα με το αναλογο σκουφο της..!!!!!!

Μου αρεσει πολυ, εχει πολυ τυπο για νοικοκυρα..!!!!

Αν και δεν ξερω, μου κανει πιο πολυ ντιβα...αλλα σαν καθαροαιμη Ελληνιδα γυναικα ειναι ντιβα εξω, μανα και κυρα στο σπιτι..!!

picture.php

Φιλέ φοράει :D για να μην πέφτουν τρίχες όταν μαγειρευει η καλή μου νοικοκυρούλα :D :D

bibi-bo

Καλή μου leykh είναι αυθεντικό ρουχαλάκι bibi-bo Α' περιόδου!

Τέλεια είναι Μakisime μου, τέλεια! το σκουφί της είναι όλα τα λεφτά, χιχιχι, δεν το είχα ξαναδεί! έχω κι εγώ μια νοικοκυρούλα (σιγά το νέο βέβαια, την έχω κάνει και αβαταρ), την οποία ήρθε η ώρα να δείξω ολόκληρη. Κι αυτή κλασική Ελληνιδα νοικοκυρά μου κάνει, λες κι έχει βγει από παλιά ελληνική ταινία! :P

picture.php

Θεε μου φραουλίτσα...φοράει mule??? :sweet_kiss: :flower: :D

rapunjel είπε:
Καλή μου leykh είναι αυθεντικό ρουχαλάκι bibi-bo Α' περιόδου!
σου στέλνω πμ!!!!! :D

Πο πο Φραουλιτσα, μαζευτηκαν ολες οι νοικοκυρες..!!! Απιστευτο..!!!!!!

Εχουμε ολες τις εκδοσεις της ελ γκρεκο μιας παραδοσιακης ΒΙΒΙ ΒΟ νοικοκυρας..!!!! :D

Καλημέρα! Makisime, που ξέρεις, μπορεί να κυκλοφόρησαν κι άλλες εκδόσεις της νοικοκυράς, η Ελ Γκρέκο είχε βγάλει πολλά και διάφορα! ;)

Μιας κ έβαλα ήδη τις αποκριάτικες bibi-bo μου, σκέφτηκα να βάλω τωρα ένα άλλο ρουχαλάκι, το οποίο το έχουμε ξαναδεί από την mytinyworld κ είναι από τα πιο αγαπημένα μου..

picture.php

A μεγειες..!!!!!1 Αυτο νομιζω εχει διαφορετικο πουκαμισο η κανω λαθος..!!!???

Θυμαμαι το ιδιο ειχε οντως και η ΜΥΤΙΝΥ αλλα μου φαινεται με αλλο πουκαμισο..!!!

bibi-bo

Άλλη μια αμφίεση για τις απόκριες της bibi-bo. Η bibi-bo γοργόνα με τη μακριά ουρά της. Τελικά δεν είχε τίποτα να ζηλέψει η bibi-bo τότε από τις άλλες κούκλες. Είχε όλα τα αξεσουάρ...

Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στη λατρεμένη Αναστασία που της αρέσουν οι γοργόνες...

picture.php

picture.php

Καλα φλασια..!!!! Λοιπον αυτο το πουκαμισο απ οτι βλεπω εχει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα με αυτο που εχω εγω σε μια αλλη φωτο μα ροζ σακακι-παντελονι..!!

Ειναι το ιδιο υφασμα και ακριβως τα ιδια μανικα, ιδιο σουρομα τα παντα ιδια, αλλαζει μονο οτι εσενα πανο εχει λαστιχανι να σουρωνει, εμενα εχει κορδελα για να γινεται φιογκος..!!!!

Δηλαδη παραλαξε λιγο το πανω μερος κι εκανε αλλο πουκαμισο..!! :D :P :D

Happy Valentine's day για αυριο!

rapunjel είπε:
Άλλη μια αμφίεση για τις απόκριες της bibi-bo. Η bibi-bo γοργόνα με τη μακριά ουρά της. Τελικά δεν είχε τίποτα να ζηλέψει η bibi-bo τότε από τις άλλες κούκλες. Είχε όλα τα αξεσουάρ...Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στη λατρεμένη Αναστασία που της αρέσουν οι γοργόνες...
Σε ευχαριστω πολυ Rapunjel μου! Αληθεια! :) Μου αρεσει πολυ και το ψαρακι Νεμο που εβαλες διπλα! :D

H Rapunjel εσωσε ενα παιχνιδι απο τα σκουπιδια, γιατι στα σκουπιδια σιγουρα θα κατεληγε αυτη η κουκλιτσα :( . Στα σκουπιδια και στο περιβαλλον για τα επομενα 1000 χρονια μιας και το πλαστικο λιωνει αλλα δεν διαλυεται ποτέ, μενει εκει να λερωνει για παντα. Ηταν ενα παιχνιδι τελειωμενο. :(

Αφιερωσε πολυ χρονο για αυτην, της εχει αδυναμια, παρολο που εχει πολλες αλλες πιο καινουριες και ομορφοτερες αντικειμενικα κουκλες. :)

Η Ανθισμενη ειναι ενα συμβολο για μενα, το συμβολο της Σταχτοπούτας και της προστασιας του περιβαλλοντος! :D :D:D

Ειναι η Green-Ανθισμενη! :)

Η Φραουλιτσα και ο Μακισιμος μας βαλανε ΥΠΕΡΟΧΑ ρουχαλακια!!!! :) Ποσο γελασα με τις νοικοκυρες σας βρε παιδια!!!! :D :D:D Η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα!!! Οταν ειδα και το φιλέ τρελλαθηκα!!!!

Και επειδη αυριο ειναι και η γιορτη του Αγιου Βαλεντινου πηρα κι εγω τις δυο πανεμορφες κουκλιτσες μου και τις εντυσα με αυθεντικα ρουχαλακια!!! Σπανιο αυτο το γεγονος εδω στο εργαστηριο μου, μεσα στο κουκλομπαχαλο οπου το κινεζικο παει συννεφο!!!

Η Χρυσομαλλουσα μου, δωρο της Rapunjel μας, φοραει το χαρακτηριστικο βαφτηστικο σταυρουδακι ;) μιας και σταλθηκε με πολλη αγαπη και την βαφτισαμε προσφατα :D , και οχι δεν της το βγαζω γιατι μου φερνει γουρι, με φανταστικα χρυσα ρουχα Β περιοδου, δωρο της MytinyWorld μας!

picture.php

picture.php

picture.php

Η Αμαρυλλις μου, δωρο απο τον Μακισιμο μας, ειναι η πρωτη μου ΒΙΒΙΒΟ.

Για αυτες τις κουκλες που μου χαρισανε αυτα τα παιδια, δεν σας κρυβω οτι μου ανεβηκαν δακρυα στα ματια σαν να ημουν παιδι. Και μην με κοροιδεψετε γιατι σας εφαγα!!! :sealed:

Τα ρουχαλακια που φοραει ειναι απο την Α περιοδο και ειναι μια ευγενικη χορηγεια απο την MytinyWorld μας η οποια εχει βαλθει να ντυσει καθε ξεβρακωτη κουκλα που μου απεμεινε, και σε λιγο θα εχω και προβλημα με την αποθηκευση :o :O:O

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Οι ΒΙΒΙΒΟ εκτος απο πανεμορφες ειναι και φιλοζωες!!! Εχουν μαλιστα ολοκληρο κοπαδι με σκυλακια!!! Το Πιτσι 1, τον Πιτσι 2, την Ντολυ 1, την Ντολυ 2 και την Ντολυ 3.

Εχω μαλιστα ξεπαραδιαστει στην κροκετα... οχι αλλο σκυλο ελεος!!!! Εχω και τον δικο μου!!!!

picture.php

picture.php

Και επειδη αρκετα σας επρηξα με τα δικα μου, οριστε και η καρτουλα αφιερωμενη σε ολα τα παιδια που πιστευουν στην δημοκρατια του Ρετρομανιαξ οπου ο καθενας μπορει να βαζει την κουκλα του, ειτε κουλη,(ολο και καποιος θα προσφερει τα χερακια) ειτε κουτση (ολο και καποιος θα προσφερει κανα ποδι), ειτε καραφλη(εχουμε το θρεντ για ρερουτ στο μαλλι), ειτε απλα κουκλαρα ατελειωτη οπως αυτες που μας ποσταραν ολα τα παιδια!!! Εδω ειμαστε για να βοηθαμε.

Απο την γενετειρα χωρα του Αγιου Βαλεντινου, την Ιταλια, σε εσας με πολυ αγαπη!!! :) :flower:

picture.php

Το έχω αναφέρει αρκετές φορές και θα το αναφέρω ακόμα περισσότερες ,,έχετε κάνει απίστευτη δουλεία με την συγκεκριμένη κούκλα όλοι εσείς και σας αξίζουν άπυρα μπράβο :cheers: :cheers: :cheers:

Είμαι σίγουρος με λίγη προσπάθεια ακόμα και θα ζωντανέψει η θέα ,και τότε να μας δω! με την γλώσσα στο πάτωμα γιατί ας μην γελιόμαστε ο Έλληνας το θέλει λίγο το περιττόκιλο στην γυναίκα όχι σαν την Βarbie ρε παιδί μου τσιγκουνιά στο πλαστικό κάνουν αυτοί η ΤΑΙ ΤΑΙ :P :P:P

Η Ιωαλιάνα στρατιωτίνα όλα τα λεφτά!!!! ;) ;) :worship:

bibi-bo

Greco_Fanatic χαίρομαι που σου αρέσει η Ιωαλιάννα στρατιώτης και μακάρι να ξανακυκλοφορήσει αυτή η κούκλα. Είναι ο λόγος που κάθομαι και πασχίζω για αυτή την κούκλα, γράφω και βάζω φωτογραφίες.

Λατρεμένη Αναστασία χαίρομαι που σου άρεσε η bibi-bo γοργόνα! Η Ανθισμένη είναι και για μένα ένα σύμβολο και δείχνει πως ένα σχεδόν ολικά κατέστραμένο παιχνίδι μπορεί να γίνει σαν καινούργιο! Μπορεί να έχω λατρεμένη ωραιότερες bibi-bo αλλά η συγκεκριμένη μου μοιάζει ωραιότερη από όλες γιατί από κει που έκλαιγε τώρα γελάει!

Υ.Γ. Λατρεμένη οι δύο bibi-bo είναι πανέμορφες και κόμψες σαν Ιταλιδούλες! Να τις χαίρεσαι!!!

Να'μαι πάλι κι εγώ :)

Απλά ήθελα να πω ότι σήμερα βρήκα μια bibi-bo στο κουτί της, αυτή με την Πίτσι και την Ντόλυ. Και μιας κι εγώ δεν τις μαζεύω, όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει... :)

bibi-bo

gazzy90 είσαι πάρα πολύ καλή ψυχή! Μακάρι κι άλλοι άνθρωποι να είχαν την ψυχή σου! Σε ευχαριστούμε...

Η bibi-bo ρόλερ ντύθηκε τριανταφυλλένια για τις απόκριες...

picture.php

Πίσω
Μπλουζα