Happy Valentine's day για αυριο!
rapunjel είπε:
Άλλη μια αμφίεση για τις απόκριες της bibi-bo. Η bibi-bo γοργόνα με τη μακριά ουρά της. Τελικά δεν είχε τίποτα να ζηλέψει η bibi-bo τότε από τις άλλες κούκλες. Είχε όλα τα αξεσουάρ...Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στη λατρεμένη Αναστασία που της αρέσουν οι γοργόνες...
Σε ευχαριστω πολυ Rapunjel μου! Αληθεια!
Μου αρεσει πολυ και το ψαρακι Νεμο που εβαλες διπλα!
H Rapunjel εσωσε ενα παιχνιδι απο τα σκουπιδια, γιατι στα σκουπιδια σιγουρα θα κατεληγε αυτη η κουκλιτσα
. Στα σκουπιδια
και στο περιβαλλον για τα επομενα 1000 χρονια μιας και το πλαστικο λιωνει αλλα δεν διαλυεται ποτέ, μενει εκει να λερωνει για παντα. Ηταν ενα παιχνιδι τελειωμενο.
Αφιερωσε πολυ χρονο για αυτην, της εχει αδυναμια, παρολο που εχει πολλες αλλες πιο καινουριες και ομορφοτερες αντικειμενικα κουκλες.
Η Ανθισμενη ειναι ενα συμβολο για μενα, το συμβολο της Σταχτοπούτας και της προστασιας του περιβαλλοντος!
Ειναι η Green-Ανθισμενη!
Η Φραουλιτσα και ο Μακισιμος μας βαλανε ΥΠΕΡΟΧΑ ρουχαλακια!!!!
Ποσο γελασα με τις νοικοκυρες σας βρε παιδια!!!!
Η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα!!! Οταν ειδα και το φιλέ τρελλαθηκα!!!!
Και επειδη αυριο ειναι και η γιορτη του Αγιου Βαλεντινου πηρα κι εγω τις δυο πανεμορφες κουκλιτσες μου και τις εντυσα με αυθεντικα ρουχαλακια!!! Σπανιο αυτο το γεγονος εδω στο εργαστηριο μου, μεσα στο κουκλομπαχαλο οπου το κινεζικο παει συννεφο!!!
Η Χρυσομαλλουσα μου, δωρο της Rapunjel μας, φοραει το χαρακτηριστικο βαφτηστικο σταυρουδακι
μιας και σταλθηκε με πολλη αγαπη και την βαφτισαμε προσφατα
, και οχι δεν της το βγαζω γιατι μου φερνει γουρι, με φανταστικα χρυσα ρουχα Β περιοδου, δωρο της MytinyWorld μας!
Η Αμαρυλλις μου, δωρο απο τον Μακισιμο μας, ειναι η πρωτη μου ΒΙΒΙΒΟ.
Για αυτες τις κουκλες που μου χαρισανε αυτα τα παιδια, δεν σας κρυβω οτι μου ανεβηκαν δακρυα στα ματια σαν να ημουν παιδι. Και μην με κοροιδεψετε γιατι σας εφαγα!!! :sealed:
Τα ρουχαλακια που φοραει ειναι απο την Α περιοδο και ειναι μια ευγενικη χορηγεια απο την MytinyWorld μας η οποια εχει βαλθει να ντυσει καθε ξεβρακωτη κουκλα που μου απεμεινε, και σε λιγο θα εχω και προβλημα με την αποθηκευση
Οι ΒΙΒΙΒΟ εκτος απο πανεμορφες ειναι και φιλοζωες!!! Εχουν μαλιστα ολοκληρο κοπαδι με σκυλακια!!! Το Πιτσι 1, τον Πιτσι 2, την Ντολυ 1, την Ντολυ 2 και την Ντολυ 3.
Εχω μαλιστα ξεπαραδιαστει στην κροκετα... οχι αλλο σκυλο ελεος!!!! Εχω και τον δικο μου!!!!
Και επειδη αρκετα σας επρηξα με τα δικα μου, οριστε και η καρτουλα αφιερωμενη σε ολα τα παιδια που πιστευουν στην δημοκρατια του Ρετρομανιαξ οπου ο καθενας μπορει να βαζει την κουκλα του, ειτε κουλη,(ολο και καποιος θα προσφερει τα χερακια) ειτε κουτση (ολο και καποιος θα προσφερει κανα ποδι), ειτε καραφλη(εχουμε το θρεντ για ρερουτ στο μαλλι), ειτε απλα κουκλαρα ατελειωτη οπως αυτες που μας ποσταραν ολα τα παιδια!!! Εδω ειμαστε για να βοηθαμε.
Απο την γενετειρα χωρα του Αγιου Βαλεντινου, την Ιταλια, σε εσας με πολυ αγαπη!!!
:flower: