Bibi-bo Μέρος 3ο

bibi-bo

veloudir άλλα ρούχα είναι αυθεντικά,άλλα μη και άλλα τα ράβω.Μου αρέσουν πολύ τα χειροποίητα ρούχα και σε συγχαίρω για το όμορφο πλεκτό φουστανάκι που έφτιαξες! Υπέροχο!

Η Νόρα με ένα άλλο συνολάκι...

picture.php
 
Veloudir πρεπει να μου κανεις μαθηματα βελονακι μεσω ιντερνετ γιατι παντα ηθελα να μαθω αλλα ποτε δεν τα καταφερα!

Με τι προγραμμα ανοιγεις τις φωτογραφιες σου; Πατωντας ενα βελακι μπορεις να τις στριψεις, ωστε να φαινονται σωστα, κι οχι στο πλαι :)

Ραπουνζελ μου οπως παντα οι κουκλες σου μοναδικες, και τα ρουχα και τα χτενισματα. Σαν πρεσβειρα ειναι η Νορα, σαν κομισσα! Υπεροχη! :flower:
 
Kαλησπερα,

Αναστασια πολυ ευχαριστως να σου μαθω βελονακι αν και πρεπει να σου εκμυστηρευτω πως και εγω μεσω internet εμαθα.Οσο για τις φωτογραφιες μου υπομονη τωρα μαθαινω να ανεβαζω φωτογραφιες στο internet και ειμαι χαρουμενη που μπορω να κανω εστω και αυτο.Την επομενη φορα θα δοκιμασω την συμβουλη σου .Vassofr σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες αλλα μαλλον η φωτογραφια αδικει την τσαντα διοτι ειναι απο λινο και ενα απο τα λιγα αυθεντικα αξεσουαρ που εχουν επιζησει ολα αυτα τα χρονια στο παταρι μου
 
Veloudi, αν είναι λινή, τότε πάω πάσο!! Και πάλι μπράβο για την όμορφη δουλειά...

rapunjel... η κούκλα σου είναι σκέτο παραμύθι. Το τοπάκι ονειρεμένο!
 
bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία και vassoftr σας ευχαριστώ! Αγαπάω αυτή την κούκλα γιατί την έφτιαξα σχεδόν από την αρχή. Όλα της τα λάστιχα έκοψαν και πάνω σε αυτήν έμαθα να αλλάζω λάστιχα στις κούκλες.

Η Νόρα λοιπόν με ένα άσπρο φουρό από δαντέλα και τούλι...

picture.php
 
Απλα υπεροχη!!! Τι ομορφο χρωμα ειναι αυτο! Τωρα αντι για κομισσα μου μοιαζει σαν την Πριγκηπισσα Σισσυ, Rapunjel μου! :)

Veloudir, αν εμαθες βελονακι μεσω ιντερνετ, σου αξιζουν πραγματικα συγχαρητηρια! :cool: Σιγουρα θα τα καταφερεις να γυρισεις και τις φωτογραφιες σου, αυτο ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να κανεις βελονακι!

Οπότε να μην ανησυχεις! :flower:
 
bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τη Νόρα!

Καλό μήνα για αύριο! Η Νόρα ντύθηκε άνοιξη...

picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πως να αρχισει πιο ομορφα ο μηνας Μαρτης, αν οχι με μια τοσο μοναδικη bibi-bo οπως η Νορα! :) Τα μαλλια της λαμπουν σαν τον ανοιξιατικο ηλιο! :flower:
 
Δεν εχω λογια... Τι πανεμορφο φορεμα ειναι αυτο!!!!!!
 
Σωστή αρχόντισσα σε κάθε της εμφάνιση.
 
Wooow rapunjel η Νορα είναι πανέμορφη ;)

Το φόρεμα δεν παίξετε!!!!!!!!!!!!!! :D :D
 
bibi-bo

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια έναν,έναν(λατρεμένη Αναστασία,vassoftr,Λορένα, stakovios,El_Greco_Fanatic)και χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ!

Η Νόρα με ένα φόρεμα Β΄περιόδου που μου το έστειλε η φίλη Λώρα με μια μικρή προσθήκη γιακά από τούλι που του έφτιαξα.Την ευχαριστώ! :thanx2:

picture.php
 
Ειναι μοναδικο Rapunjel μου! Και επανω στις bibi-bo σου γινεται ακομα πιο λαμπερο! Μπραβο στην Λωρα μας που εκανε αυτην την ευγενικη χορηγια! :) :) :)

Υ.Γ. bibi-bo 28, σου εχω στειλει 2 πμ! :) Χαθηκες!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Λατρεμένη αυτό που μου αρέσει στο φορεματάκι της Λώρας είναι πως είναι καλοραμένο μιας και πολλά ρούχα της bibi-bo και της Α' και της Β΄περιόδου δεν είναι καλοραμένα!

Η Νόρα με ένα φόρεμα που εμένα μου θυμίζει δεκαετία 70 κι ας είναι αρχές δεκαετίας 80.

picture.php
 
Η Νόρα έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις!!!! :) Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ραπουνζέλ μου! :flower:
 
bibi-bo

Σε ευχαριστώ πολυαγαγαπημένη mytinyworld μου!

vassoftr τελικά αυτή η bibi-bo μας βγήκε κόμισσα!

Η Νόρα λοιπόν ντυμένη τσιγγάνα...

picture.php
 
bibi-bo

Μια πολύ αγαπημένη και πολύ παιγμένη bibi-bo που έχει καινούργια μαλλιά με αυντάγειες και βλεφαρίδες. Η Αλίκη στα ροζ...

picture.php
 
Όπως και να τις ντύνεις, είναι κούκλες!!!

Κυριολεκτικά και μεταφορικά!!! :clap: :clap: :clap:
 
Πίσω
Μπλουζα