Makisime με κάνεις να κοκκινίζωωωω….. Σε ευχαριστώ πολύ…… #) #)Καλά παιδία φοβερά τα βιντεάκια, αλλά όπως και η Fraoulitsa, έτσι και εγώ, βρήκα καμιά 30 αριά φώτος δικιές μου, από παλιότερες δημοπρασίες, και από το photobucket album μου.
Είναι λίγο περίεργο, αλλά η μουσική με έκανε να μη δώσω και τόση σημασία. χαχα..
Veloudir φίλη μου να σαι καλά. Χαίρομαι που η παιδική σου κουκλίτσα έχει χεράκια. Είναι πανέμορφη με το φόρεμα αυτό. Όσο για την ερώτηση που έκανες, η bibi-bo Roller στο κίτρινο κουτί, είναι φανερά λάθος. Από τη άλλη, είναι δύσκολο να προσδιορίσεις, αν το λάθος ήταν από καταστηματάρχη η από τον πωλητή στο eBay. :xm: Η συγκεκριμένη κούκλα, με το ρούχο που φοράει στη φωτογραφία, είναι η Ρολλερ Βʼ περιόδου, η οποία έβγαινε σε οκταγωνικό κουτί, με το Ρολλερ της στο πλαι, μία πολυθρόνα κτλπ. Αλλά αυτή ήταν η Ρολλερ Βʼ περιόδου.
Η οποία κυκλοφορούσε με 2 διαφορετικά μόνο συνολάκια από όσο έχουν δει τα μάτια μου όλα αυτά τα χρόνια. Συνήθως, η bibi-bo είχε κοτσίδες μακριές.
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω Φώτο σύντομα. Πρέπει να εντοπίσω, μία φίλη, γιατί αυτήν τη κούκλα δεν την έχω στα στο χέρια μου πια. Το μπασκετάκι, είναι απίστευτο, το είχα μικρός. Παίζαμε ασταμάτητα, μέχρι που διαλύθηκε εντελώς. #) Το θυμάμαι σαν να ταν πέρσι. Πάλι καλά που μετά απο χρόνια το ξαναβρήκα και εγώ!