Bibi-bo Μέρος 4ο

Αναστασια είπε:
Τωρα ΚΑΙ στο youtube! Σε λιγο και σε DVD σε ολα τα περιπτερα! :p
:rofl: :rofl:

Ποιοτικώς ήταν καλύτερες στα χέρια και νομίζω ότι έχουν και πιο σφιχτά λάστιχα, εκτός αν χαλαρώσουν κι αυτά σε καμιά 10ριά χρόνια....

Πάντως, οι β' περιόδου, δεδομένου ότι πουλιόντουσαν περίπου 4.000 δρχ στα μέσα του 1990, δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβές για τα δεδομένα εκείνης της εποχής, και σίγουρα πιο φτηνές από barbie και sindy... :xm:
 
bibi-bo

veloudir οι Β΄περιόδου πράγματι ήταν χαμηλότερης ποιότητας ,όχι αρχικά πάντως, αλλά προς το τέλος.Χρησιμοποιήθηκε λιγότερη ποικιλία στα ρούχα και στα αξεσουάρ.Πιστεύω ότι έγινε για οικονομικούς λόγους.Ήταν πάντως πιο φτηνές από ότι οι bibi-bo Α΄περιόδου.

Ξεχνάω εγώ μια bibi-bo λαμπάδα,θα τανε το 1988 περίπου που μου την κάνανε δώρο και εγώ έλιωσα σαν κερί από τη χαρά μου...Αυτό μέχρι να τη λύσω από τη λαμπάδα να δω ότι το ρούχο ήταν κουρελάκια δεμένα και στην κορυφή του κεφαλιού μια καράφλα μπιφτεκάκι και γύρω πάρα πολύ μακριά μαλλιά.Έκλαιγα γιατί νόμιζα ότι μου πήρανε την ελαττωματική γιατί δεν είχανε λεφτά!

Τέτοια υπήρχανε προς το τέλος.

Συμφωνώ με τη λατρεμένη που λέει ότι μερικές Β΄ περιόδου είναι πιο όμορφες.

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld συμφωνώ για τα χέρια μόνο.Τα λάστιχα είναι να σου τύχει.
 
Χαίρετε! Veloudir μου, η κούκλα σου είναι πολύ ξεχωριστή, να χαίρεσαι ό,τι νέο απέκτησες! :)

Για να μπω κι εγώ λίγο στο θέμα που συζητάτε, νομίζω πως οι κούκλες της δεύτερης περιόδου, προς το τέλος της Ελ Γκρέκο και πριν την εξαγορά από τη Hasbro χαμηλώνουν σε ποιότητα λόγω και των χαμηλών τους πωλήσεων. Αυτό έχω ακούσει και αυτό βλέπω και στα δικά μου πράγματα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα λίγα μαλλιά που αναφέρει η rapunjel. Σχετικά με τα λάστιχα, νομίζω το θέμα δεν αφορά μονάχα τις κούκλες της δεύτερης περιόδου, είναι γενικότερο. Σπάνε συνήθως γιατί ξεραίνονται και για το λόγο αυτό καλό είναι να έρχονται σε επαφή με λίγη υγρασία πότε πότε.

Όσον αφορά τη Ρόλερ που συζητάτε, αν μου επιτρέπετε, με βάση τις προσωπικές μου αναζητήσεις, είναι η λιγότερο δυσεύρετη κούκλα της πρώτης περιόδου. Καθαρά από προσωπική πείρα αυτό, το ξαναλέω. :)

Υ.Γ.: Mytinyworld μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
 
Εγω παλι εμφανη αλλαγη-εκτος απο το μαυρισμα-δεν ειδα στο σωμα της ΒΙΒΙ ΒΟ, αλλα εμφανεστατη ηταν η αλλαγη στα ρουχα που πλεον σχεδον ολα ηταν πολυ απλα-λιτα και κατασκευασμενα απο εκεινο το ευτελες πλαστικο απαστραπτον υφασμα που μου την δινει οταν ακουω εκεινο τον χαρακλτηριστικο ηχο που κανει καθως το ακουμπας..!!grgrrrrrrr
 
Bibi-Bo μπασκετμπωλάκι

Εντελώς τυχαία ανακάλυψα σήμερα σε ένα ρετρό ψιλικατζίδικο/πρώην παιχνιδάδικο το "μπασκετμπωλάκι" της Bibi-Bo!

Ούτε που ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο! :eek:

Προβολή συνημμένου 5275

Προβολή συνημμένου 5276

Προβολή συνημμένου 5277

Προβολή συνημμένου 5278

Προβολή συνημμένου 5279
 
Aααα τρονμερο9 δεν το ειχα ξαναματαδει ποτε..!! Μα καλα τι εβγαζε τοτε η Ελ Γκρεκο..!!! Τοσα πραγματα φυρω απο την ΒΙΒΙ ΒΟ..!!!! Τι αλλο βρηκες στο μαγαζακι????
 
Πολύ ωραίο! :) Μου άρεσε πολύ και το οπισθόφυλλο με την 80'ς επίπλωση! :D
 
mytinyworld είπε:
Πολύ ωραίο! :) Μου άρεσε πολύ και το οπισθόφυλλο με την 80'ς επίπλωση! :D
Kαι την μανα των 80'ς να βλεπει τα μικρα να παιζουν στο σαλονι και να φωναζει:

Μηηηηηηηη!!!!! Θα κανεις καμια ζημια με αυτην την ρημαδα την μπαλα βρεεεεε:burn:

Παντως η δικη μου ετσι θα εκανε :xm:
 
bibi-bo

Candy4ever σε ευχαριστούμε πολύ!Ποτέ δεν το είχα δει.Να που η bibi-bo ήταν και για μικρά αγόρια!Για αυτό αυτή η κούκλα έμεινε στην ιστορία της χώρας μας! Τα είχε όλα! ;)
 
Makisime με κάνεις να κοκκινίζωωωω….. Σε ευχαριστώ πολύ…… #) #)Καλά παιδία φοβερά τα βιντεάκια, αλλά όπως και η Fraoulitsa, έτσι και εγώ, βρήκα καμιά 30 αριά φώτος δικιές μου, από παλιότερες δημοπρασίες, και από το photobucket album μου. :p Είναι λίγο περίεργο, αλλά η μουσική με έκανε να μη δώσω και τόση σημασία. χαχα.. :clap: Veloudir φίλη μου να σαι καλά. Χαίρομαι που η παιδική σου κουκλίτσα έχει χεράκια. Είναι πανέμορφη με το φόρεμα αυτό. Όσο για την ερώτηση που έκανες, η bibi-bo Roller στο κίτρινο κουτί, είναι φανερά λάθος. Από τη άλλη, είναι δύσκολο να προσδιορίσεις, αν το λάθος ήταν από καταστηματάρχη η από τον πωλητή στο eBay. :xm: Η συγκεκριμένη κούκλα, με το ρούχο που φοράει στη φωτογραφία, είναι η Ρολλερ Βʼ περιόδου, η οποία έβγαινε σε οκταγωνικό κουτί, με το Ρολλερ της στο πλαι, μία πολυθρόνα κτλπ. Αλλά αυτή ήταν η Ρολλερ Βʼ περιόδου. :) Η οποία κυκλοφορούσε με 2 διαφορετικά μόνο συνολάκια από όσο έχουν δει τα μάτια μου όλα αυτά τα χρόνια. Συνήθως, η bibi-bo είχε κοτσίδες μακριές.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω Φώτο σύντομα. Πρέπει να εντοπίσω, μία φίλη, γιατί αυτήν τη κούκλα δεν την έχω στα στο χέρια μου πια. Το μπασκετάκι, είναι απίστευτο, το είχα μικρός. Παίζαμε ασταμάτητα, μέχρι που διαλύθηκε εντελώς. #) Το θυμάμαι σαν να ταν πέρσι. Πάλι καλά που μετά απο χρόνια το ξαναβρήκα και εγώ! :D :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Φίλε bibi-bo δεν το ήξερα ότι υπήρχε Ρόλερ Β΄περιόδου!!!Συγνώμη αλλά υποκλίνομαι στις γνώσεις σου!!! :bow: Δηλαδή αυτή η κούκλα την οποία μου χαρίσανε κι εμένα είναι η bibi-bo Ρόλερ Β΄περιόδου;
 
Χαίρομαι που σας άρεσε το μπασκετάκι! Makisimos, στο ψιλικατζίδικο βρήκα επίσης πολύ παλιά view master (πολλές κόκκινες συσκευές και τις ταινιούλες Μasters of the Universe, Brave Starr, Bonanza, The A-Team - τις οποίες και αγόρασα), ένα κουτί pin-pon (αμαξάκι), ένα μπασκετάκι TOMY και 2 TENTE (αγορίστικα τύπου LEGO). O καταστηματάρχης μου είπε ότι έχει πολλά el greco στην αποθήκη, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν ευκαιρούσε να μου τα δείξει. Θα πάω να δω αύριο και θα σας πω. Οι τιμές του ήταν πάρα πολύ καλές!
 
Candy4ever, με γεια το μπασκετάκι! Δεν μπορούσα να φανταστώ πως είχε βγει και μπασκετάκι της bibi-bo... όσο ζω μαθαίνω τελικά! Μακάρι στο μαγαζάκι να βρεις κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα και να τα μοιραστείς μαζί μας! :)

Bibi-bo, αλήθεια είχε βγει Ρόλερ στη δεύτερη περίοδο; Είμαι πολύ περίεργη να δω πώς είναι... :)

Βάζω μια φωτογραφία από την κουρεμένη μου κουκλίτσα. Καμιά φορά τα ελαττώματα γίνονται προτερήματα τελικά, δεν συμφωνείτε; :)

picture.php
 
Καλησπερα και απο μενα παιδια! bibi-bo επαθα πλακα με την πληροφορια σου για ρολερ β περιοδου! Εγω νομιζα οτι με δουλευε ο πωλητης!!! Αλλα να ρωτησω κατι? Εφοσον ειναι ρολερ β' περιοδου γιατι ειναι σε κιτρινο κουτι?Δεν θα επρεπε να ειναι σε ροζ?
 
Μάλλον πρόκειται και πάλι για ξεστοκάρισμα κουτιών, ή για λάθος τοποθέτηση από τον καταστηματάρχη?? :xm: Οπως στον τζον τζον σευχέλες, τον δικό μου, που του είχαν φορέσει τη φούστα για καπέλο? :D

Επειδή δεν μπορώ να δω τη φωτογραφία, το κουτί της ρόλερ αυτής που είδες να πουλάνε, απεικονίζει την άσπρη ρόλερ πρώτης περιόδου?

Δηλαδή, φίλε bibi-bo, είχε το ίδιο αξεσουάρ ρόλερ μέσα το κουτί της β' περιόδου, ή κανένα πιο εξελιγμένο? Γιατί λογικά θα βγήκε καμιά 10ετία αργότερα από την πρώτης περιόδου.. :xm: Αχ, μακάρι να βρεις την φωτογραφία να τη δούμε, έχω πολλή περιέργεια! :)
 
bibi-bo

veloudir η Ρόλερ Β΄περιόδου δεν έβγαινε σε κίτρινο κουτί.Το οκταγωνικό που λέει ο φίλος bibi-bo δεν είναι κίτρινο.Πολυαγαπημένη mytinyworld του φορέσανε καπέλο τη φούστα του Τζον Τζον γιατί του πάει το ντεγκραντέ μαλλί!Και εξάλλου φούστα τι να την κάνει;

Για να μην ξέρουμε .εκτός από τον ειδικό,τη Ρόλερ Β΄περιόδου μάλλον δεν θα έκανε επιτυχία! ;)
 
Όπως έψαχνα κάτι στην ebay βρήκα αυτά πιστεύω μοιάζει με την ντουλάπα τις bibibo?

!BtZSzqQEWk~%24(KGrHqQOKkIEvOS3oqeWBL7z7kYvZ!~~_12.JPG


!BtZS26wB2k~%24(KGrHqEOKi0EvNT29-5)BL7z73G1Ww~~_12.JPG


!BtZS9FQCWk~%24(KGrHqEOKkUEvN3,ifYYBL7z8cMqIw~~_12.JPG


Αυτο μοιαζει παραπανω

mskipcasefl.jpg


mskippercase.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδία καλησπέρα, :) σήμερα έκανα την πρώτη επικοινωνία. Λογικά σύντομα θα την έχω ξανά στα χέρια μου. :D Δεν γνωρίζω, αν έκανε επιτυχία τότε, αλλά ήταν από τις πρώτες κούκλες που βρήκα. Παρόλο που δεν ήταν η Αʼ περιόδου, ήμουνα τόσο χαρούμενος όταν είδα το Roller για τα κοτσιδάκια μέσα. Νομίζω αν θυμάμαι καλά ότι ήταν και χρώματος φούξια αντί για ροζ. Μάλλον ήταν απλά και αυτη ξεστοκάρισμα. Αν θυμάμαι καλά, είχε μπλέ σκιά και βλεφαρίδες, Και πολύ γλυκό πρόσωπο! Άρα είναι σίγουρα Β' περιόδου και ίσως 1987 περίπου. :xm: Rapunzel μου, με κάλυψες απόλυτα στο θέμα κουτιόυ στην ερώτηση της φίλης veloudir! Πές μου όμως, ποιά είναι η bibi-bo που έχεις, και με ρώτησες νωρίτερα, αν είναι και αυτή σαν τη Ρόλλερ Β'? #)

Jason, αυτή η ντουλάπα είναι της Skipper, της μικρής φίλης της Barbie! Πρέπει να είναι από το 1970. Η bibi-bo, είχε άλλη ντουλάπα βαλιτσάκι, κίτρινη προς μπεζ, με λουλουδάκια και τη φωτογραφία της επάνω. ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo είπε:
Jason, αυτή η ντουλάπα είναι της Skipper, της μικρής φίλης της Barbie! Πρέπει να είναι από το 1970. Η bibi-bo, είχε άλλη ντουλάπα βαλιτσάκι, κίτρινη προς μπεζ, με λουλουδάκια και τη φωτογραφία της επάνω. ;)
Ναι ξέρω απλός είπα ότι μοιάζει και από που πήραν την ιδέα και το έκαναν για την bibi-bo;)
 
bibi-bo

Φίλε bibi-bo στο ebay μέσα στο κουτί της Ρόλερ είχε την ίδια bibi-bo που μου έστειλε η φίλη μου.Ρώτησα αν είναι αυτή η Ρόλερ Β΄περιόδου.Στη βάζω φωτογραφία για να μου πεις!Σε ευχαριστώ πολύ!!! ;)

picture.php


Υ.Γ.Jason υπέροχες φωτογραφίες!Πιστεύω ότι η bibi-bo πήρε την ιδέα της ντουλάπας από τη μοναδική Sindy Pedigree απ' όπου πήρε και το σώμα της.
 
Πίσω
Μπλουζα