Καλησπέρα στη παρέα.
Makisime φίλε μου, θα είναι πολύ μοιραία, ντυμένη τυφλομυγα, χαχα.. ειδικά επειδή θα φαίνονται τα πεταχτά χειλάκια της πιο πολύ.
Χεχε Fraoulitsa όντως τα το πακετάρισμα και τα φορέματα, ακόμα και το διαφημιστικό, της Barbie Dream Glow, είναι ίδια με αυτά της bibi-bo απο τη σειρά Φωτεινό όνειρο. Έχω και τα 4 ρούχα Barbie αυτής της σειράς. Θα τα ανεβάσω αν θές. Η bibi-bo μας, βέβαια είμαι σίγουρος πως θα έχει άπειρους συνδυασμούς και διαφοροποιήσεις σε αυτά τα ρούχα όπως άλλωστε έχει και σε όλα της τα αξεσουάρ κτλπ.
Rapunzel μου να τις χαίρεσαι τις νέες σου κούκλες. Τις έφτιαξες πολύ ωραία. Είναι πραγματικά υπέροχες.
Το περμανάντ κοντό μπουκλέ μαλλί ειδικά, της πάει πολύ με το βλέμμα της! Τέλειο σαν την αυθεντική.
Τώρα κάποια στιγμή η Fraoulitsa, αναφέρθηκε, στις διαφημίσεις της bibi-bo από τη δεκαετία του 1980. Δυστυχώς και αυτές οι λίγες τηλεοπτικές διαφημίσεις, ήταν εμπνευσμένες από την Barbie της Mattel!
Εγώ θυμάμαι 2-3, και μετα δυσκολίας έχω διασταυρώσει, τις εξής.
1. Χρυσά μαγιό με πισίνα εκεί έπαιζε και o Τζον Τζον και η Lili-lei. 1982
2. Bibi-bo Ντουλάπα Βαλιτσάκι 1982 - 1983 (διπλή)
2. Bibi-bo Roller 1983
3. Bibi-Bo Οικογένεια Βο! 1984
4. Bibi-bo Φωτεινό όνειρο 1985
5. Bibi-bo Show Ballarina 1985
6. Bibi-bo Rocker 1986
7. Bibi-bo Σευχέλες 1986 - 1987
7. Λαμπάδες για Πάσχα 1988
Δε θυμάμαι ούτε κανείς άλλος που έχω μιλήσει, αν είχανε ποτέ διαφημίσει τις χρυσσομαλούσες Bibi-bo!! Εκτός Λαμπάδας φυσικά. #)
Αυτά…. Θυμάμαι ακόμα δυστυχώς και αν έχω παίξει άπειρες παλιές βιντεοκασέτες, δεν έχω βρει ίχνος από διαφήμιση Bibi-bo. Μιλάμε για πολύ παλιά. Και η ΕΡΤ απο ότι έμαθα, μετα απο μια μεγάλη φωτιά στα κτίρια τους γύρω στο 90 νομίζω, έκαψε όλα τα προυπάρχοντα αρχεία της, οπότε δεν έχει μείνει τίποτα εκεί από το 80.
:burn: