Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Βρε σαρδαναπαλε...:animeek:makisimos είπε:Τελος μπορουμε να γδυσουμε μια ΒΙΒΙ ΒΟ, να της φορεσουμε μονο αυτη την κορδελα και να κανει ενα.....διαφορετικο ΒΙΒΙ ΒΟ SHOW..!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fraoulitsa είπε:Τι να πω... Δεν πείθομαι ότι κάνω λάθος, απλά αφήνω και μια πιθανότητα να έχετε εσείς δίκιο...Θα το κοιτάξω ενδελεχώς το ζήτημα και θα επανέλθω κάποια στιγμή με... ντοκουμέντα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Fraoulitsa μου, είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, αλλά την θυμάμαι τόσο καλά να παίζει σε μαγαζία και το πριν το 1985 αλλα και σε Λαμπάδες μετα το 1985 χωριστά το ζέυγος. Δηλαδή ο Τομ Τομ και το Μωρο αγοράκι, και η Βεττι Βο, με το κοριτσακι! Σκέψου μήπως ήταν κάτι τέτοιο?
Rapunzel μου, νομίζω 99% ναι πως η Ροκερ ήταν και η πρώτη σκούρα bibi-bo κούκλα που βγηκε. Τα κουτιά των Ρόκερ όπου ήταν μέσα 3 κούκλες,με κασσέτα και πιάνάκι, κιθάρες κτπ, ήταν στο μέγεθος των παλιών μπεζ κίτρινων Α περιόδου κουτιών. Το ίδιο και η Χαβάη. Χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα να είμαι 100% σίγουρος, πριν παραδώσω τη λίστα με σιγουριά. Ακόμα έχω καποιες αμφιβολιές περι της μετάβασης στη σκούρα εποχή. χεχε #)![]()