Donkix σιγα μην τους κανουμε την ζωη ευκολη και τους δινουμε και λίστες
..!! Απλά παρατηρησα οτι οι τιμες αυξηθηκαν ξαφνικά πολύ..και προφανως αυτο εντάσεται μεσα στην κριση..!!
Εννοειται οτι όπως είπε και η kambia, και έχω πολλάκις αναφερει κι εγω, ο καθενας πουλάει όσο θελει, απο τον αγοραστή εξαρτάται..!! Και όπως έχω πει, κι εγω πολλάκις τα έχω παρει σε τσουχτερες τιμες΄με την θέληση μου, πράγμα για το οποίο ειμαι υπεύθυνος..!! Οπότε δεν διαφωνούμε σε κάτι..!!
Οπότε και εδω κλεινει το θεμα προς αποφυγη παρεξηγησεων..
Και πάμε στην Lne....
το ροζ-φουξια κουτι ειναι 2ης περιοδου?σε τετοιο κουτι πηρα 4 ρουχαλακια κ εχω ξετραλαθει!θα ψαξω στο αναλογο θρεντ 2ης περιοδου τι δεν εχουν ανεβασει κ να βρω κ ποια ειναι κ θα τα μοιραστω μαζι σας. εκει δεν πρεπει να ανεβασω τις φωτο???
Eίδα ότι στο άλμπουμ σου ήδη τα εχεις ανεβασει οπότε και προσπαθησε να τα ανεβασεις κι εδω..!! Ειδικά ένα μπλε τουχαλάκι που είδα, νομίζω δεν το έχουμε ξαναδει
και θα είναι κατι που θα δουμε πρωτη φορά...νομίζω..!!! (σε μεγάλη εικόνα αν γινεται κι όχι σε μικρές, για να μεινει στο ρετρό..)
Kαι όταν το ανεβάσεις, θα ανεβάσω κι εγω κατι παρόμοιο, για να δουμε μια λεπτομέρεια..!! Αλλά κοίταξε να τα ανεβάσεις τα συγκεκριμένα στο θρεντ Β Περιόδου..!!
Οπότε και περιμένουμε..!!