Bibi-bo Μέρος 5ο

σ ευχαριστω πολυ Γιαννη,να εισαι καλα :)

οταν θα ειμαι στην Ελλαδα,θα ψαξω αν υπαρχει η κουκλα στην πολη μου κι αν οχι θα σου πω
 
Κaterinak ούτε εγώ έχω καμία. Μου τις πήραν οι ανηψιές. Που να πεις όχι σε παιδάκι, δεν σου πάει η καρδιά. Μία ντουλάπα έχω, ένα σετ και ένα σετ ρούχων είναι η προίκα μου για την bibi bo. Και με τα οικονομικά που έχω σε συνδυασμό με τι ζητάνε στο ιντερνετ (τι θες πλυντήριο ή bibi bo?), :D θα μείνω με την όρεξη. Φίλε El greco ευχαριστώ που με σκέφτεσαι.
 
katerinak,spirtouli θα χαρώ πολύ να σας δώσω χαρά. Μακάρι να βρείτε bibi-bo, μόνο και μόνο για το συναίσθημα που θα νιώσετε. Αν πιστέψετε ότι θα βρείτε θα βρείτε.
 
παιδια καλησπερα σε ολους!θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας μιας κ στο θεμα bibi bo ειμαι σχετικα ασχετη οσο κ αν την αγαπω!μολις χτες απεκτησα καποια ρουχαλακια της (φυσικα οχι απο ιντερνετ δε θα το αντεχα οικονομικα κ σε καλες τιμες).

εχω λοιπον τις εξης αποριες: το κιτρινο κουτι με λουλουδακια ειναι 1ης περιοδου? πηρα το νυφικο της σε κουτι αθλιας καταστασης αλλα το φορεμα αψογο!

το ροζ-φουξια κουτι ειναι 2ης περιοδου?σε τετοιο κουτι πηρα 4 ρουχαλακια κ εχω ξετραλαθει!θα ψαξω στο αναλογο θρεντ 2ης περιοδου τι δεν εχουν ανεβασει κ να βρω κ ποια ειναι κ θα τα μοιραστω μαζι σας. εκει δεν πρεπει να ανεβασω τις φωτο???

το κακο για μενα ειναι οτι δεν εχω κουκλιτσες να τα βαλω καθως τα παπουτσακια ειναι μεγαλα κ ταιριαζουν ολα μονο σε bibi bo...η πιτσι κ ντολυ μου χαρη στη mytinyworld φοραει τα αυθεντικα της οποτε ολα τα καινουργια δοκιμαστηκαν κ φωτογραφηθηκαν στη χρυσομαλλουσα που μου χαρισε o el greco κ τον ευχαριστω για χιλιοστη φορα!!!τελικα της φορεσα ενα που της ταιριαζει κ τα υπολοιπα θα μπουν στα κουτια τους... :(

ανυπομονω να μου απαντησετε για να τα μοιραστω μαζι σας!!!
 
Lne τα κίτρινα κουτιά είναι της Α' περιόδου. Αν το νυφικό ήταν μέσα σε αυτό είναι τα άνθη λεμονιάς, αυτό είναι το όνομά του.

Τα ροζ-φούξια κουτιά είναι Β' περιόδου. Να τα χαίρεσαι. Μπορείς να αλλάζεις ρούχα τις bibi-bo σου ανά διαστήματα και να μας τις βάζεις φωτογραφίες στο ανάλογο θρεντ, όπως σωστά ανέφερες.

Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς. Θεωρώ ότι τα παιχνίδια πρέπει να μοιράζονται(ιδίως άμα τα έχεις διπλά), να χαίρονται πολλά παιδιά και πολλοί μεγάλοι-παιδιά. Να τα έχουμε τέσσερις,πέντε άνθρωποι και να λέμε κοίτα τι έχω εγώ και εσύ δεν το έχεις το βρίσκω πολύ παιδική αντίδραση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
απ'οσο γνωρίζω μακισιμε οχι,ειναι"μαύρα" και δέν προβλέπει κάτι ο φορολογικός νόμος,ακόμα...

Μπορείς όμως να κάνεις μία λίστα με ονοματα και να βοηθησεις το δυσκολο έργο του Υπερ-υπουργού Μπουλντόζα να ανακαλύψει τους φοροφυγάδες αυτής της χώρας.

Και σιγουρα θα δώσεις μεγάλη χαρα σε πολλούς εδω μέσα που είναι ΜΑΛΛΟΝ απο τους τυχερούς-μαζι τα φάγαμε-που μπορούν να ζούν με έναν υπερ-μισθό χωρις να χρειαζεται να κανουν μια 2η ή και 3η δουλειά :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βγαίνουμε Off topic πάλι :) Σας παρακαλώ μην ασχολείστε με το αν πουλάνε και πόσο πουλάνε, όποιοι και αν πουλάνε. Θα καταλήξουμε πάλι να χαλάμε threads και είναι κρίμα. Στην τελική "Μαγκας" (για μένα) αυτός που πουλάει με τις όποιες τιμές έχει και ας πρόσεχε αυτός που το αγοράζει! Δεν τον υποχρεώνει κανείς να το αγοράσει. Τα έχουμε πει πολλές φορές :)

Και έχετε υπόψιν οτι πλέον το ΣΔΟΕ τα κυνηγάει και πέφτουν γερές "καμπάνες".
 
Donkix σιγα μην τους κανουμε την ζωη ευκολη και τους δινουμε και λίστες :) ..!! Απλά παρατηρησα οτι οι τιμες αυξηθηκαν ξαφνικά πολύ..και προφανως αυτο εντάσεται μεσα στην κριση..!!

Εννοειται οτι όπως είπε και η kambia, και έχω πολλάκις αναφερει κι εγω, ο καθενας πουλάει όσο θελει, απο τον αγοραστή εξαρτάται..!! Και όπως έχω πει, κι εγω πολλάκις τα έχω παρει σε τσουχτερες τιμες΄με την θέληση μου, πράγμα για το οποίο ειμαι υπεύθυνος..!! Οπότε δεν διαφωνούμε σε κάτι..!!

Οπότε και εδω κλεινει το θεμα προς αποφυγη παρεξηγησεων..

Και πάμε στην Lne....

το ροζ-φουξια κουτι ειναι 2ης περιοδου?σε τετοιο κουτι πηρα 4 ρουχαλακια κ εχω ξετραλαθει!θα ψαξω στο αναλογο θρεντ 2ης περιοδου τι δεν εχουν ανεβασει κ να βρω κ ποια ειναι κ θα τα μοιραστω μαζι σας. εκει δεν πρεπει να ανεβασω τις φωτο???
Eίδα ότι στο άλμπουμ σου ήδη τα εχεις ανεβασει οπότε και προσπαθησε να τα ανεβασεις κι εδω..!! Ειδικά ένα μπλε τουχαλάκι που είδα, νομίζω δεν το έχουμε ξαναδει

και θα είναι κατι που θα δουμε πρωτη φορά...νομίζω..!!! (σε μεγάλη εικόνα αν γινεται κι όχι σε μικρές, για να μεινει στο ρετρό..)

Kαι όταν το ανεβάσεις, θα ανεβάσω κι εγω κατι παρόμοιο, για να δουμε μια λεπτομέρεια..!! Αλλά κοίταξε να τα ανεβάσεις τα συγκεκριμένα στο θρεντ Β Περιόδου..!!

Οπότε και περιμένουμε..!! ;)
 
ναι ναι τα ανεβασα ηδη γιατι ηθελα να χρησιμοποιησω μια φωτο.σας ευχαριστω κ τους 2 για την βοηθεια!! θελω αν γινετε αλλη μια χαρη. πως θα ανεβασω σε μεγαλο μεγεθος τις φωτο???το δοκιμασα με διαφορους τροπους αλλα δεν τα καταφερα. πχ ανεβασα τη φωτο στο θρεντ κ αφου πατησα πανω της, στα πλαινα μου εβγαζε καποια βελακια τα οποια τραβηξα αλλα δε μεγαλωσε η φωτο. θα ψαξω αν υπαρχουν οδηγιες καπου αλλα αν δεν το βρω παρακαλω πειτε μου!

1.jpg

4.jpg
 
ναι ναι τα ανεβασα ηδη γιατι ηθελα να χρησιμοποιησω μια φωτο.σας ευχαριστω κ τους 2 για την βοηθεια!! θα τις ανεβασω στο bibi bo 2ης περιοδου. θελω αν γινετε αλλη μια χαρη. πως θα ανεβασω σε μεγαλο μεγεθος τις φωτο???το δοκιμασα με διαφορους τροπους αλλα δεν τα καταφερα. πχ ανεβασα μια φωτο στο θρεντ κ αφου πατησα πανω της, στα πλαινα μου εβγαζε καποια βελακια τα οποια τραβηξα αλλα δε μεγαλωσε η φωτο. θα ψαξω αν υπαρχουν οδηγιες καπου αλλα αν δεν το βρω παρακαλω πειτε μου!
 
Δες το pm και κανε ακριβως οτι σου γραφω βημα βημα..!! ;)
 
Lne δες και τη φωτογραφική σου μηχανή στις ρυθμίσεις της.
 
ευχαριστω!νομιζω τα καταφερα ανεβασα ηδη στο ποστ bibi bo α περιοδου!
 
Η bibi-bo εύχεται σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

attachment.php
 
Mytinyworld μου, σ ευχαριστούμε για τις ευχές σου και για την υπέροχη γιορτινή φωτογραφία της bibi-bo, να είσαι καλά κι εσύ με ΥΓΕΙΑ πάνω απ όλα..!!

Εύχομαι το 2012 να μας βρει ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΕΙΣ...όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν..!! ;)

H φωτογραφία είναι περσινή, αλλά είναι εντός κλίματος και είπα να σας ευχηθώ με αυτή και φέτος, μιας και ειναι μια φωτογραφία υπερπαραγωγή..!! :p

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν, σε όλους τους ρετρο φίλους... :wave: :wave: :wave:

attachment.php
 
mytinyworld πολύ όμορφη φωτογραφια και πάρα πολύ όμορφη κούκλα. Για μια ακόμη φορά πολλά συγχαρτήρια!

makisimo πολύ όμορφη και ατμοσφαιρική η φωτογραφία σου.

Καλές γιορτές με υγεία, καλοτυχία,υπομονή και δύναμη. Δύσκολη χρονιά μας περιμένει αλλά με τη παιδικότητα που μας διακρίνει θα την κάνουμε πιο ανάλαφρη και χαρούμενη.

Στην Αμαλία μας, στις τρεις νεράιδες της bibi-bo: Αναστασία, sufle, mytinyworld, το makisimo,τον bibi-bο, τον donkix2000, την Lne, την Kambia, τη Σπιρτούλη και σε όλους τους μεγάλους με καρδιά παιδιού να φέρει η γέννηση του Χριστού ότι πιο όμορφο και αληθινό στη ζωή τους!

Μια φωτογραφία-κάρτα με ρετρό στολίδια δέντρου και με χειροποίητα φορέματα των bibi-bo για να στολίσουν τις ευχές.

PC190804.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλες Γιορτες!!!!

Αγαπημενα μου ρετροφιλαρακια, σας ευχομαι και εγω με την σειρα μου ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, σας ευχαριστω ολοψυχα για την ομορφη παρεα σας ολα αυτα τα χρονια!!!! Μην το βαζετε ποτε κατω, οι αληθινοι dreamers φαινονται στα δυσκολα!!! :flower:

attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
χρονια πολλα και απο μενα σε ολα τα παιδια!!! το 2012 να ειναι γεματο με υγεια,δυναμη και ελπιδα!!!!

πανεμορφες ολες οι bibi bo με τις γιορτινες φορεσιες τους!!!

συγχαρητηρια σε ολους σας :)
 
Ρετροφιλαράκια μου εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και πάνω από όλα υγεία. Αναστασία μου άρεσει πολύ η φωτογραφία σου με όλες τισ bibi bo μαζεμένες. Η κοκκινομάλλουσα σου και αυτή με τα πράσινα μάτια του El greco είναι από τις πιο ωραίες αποκαταστάσεις της bibi bo.
 
Βλέποντας την ανακάλυψη του makisimou , θέλω να ρωτήσω θυμάται κανείς το παιχνίδι της BiBi bo που έφτιαχνες χάρτινες ενδυμασίες μόδας είχε και διαφημιστικό?
 
Πίσω
Μπλουζα