makisimos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 184
Αλήθεια η Φραουλίτσα που έχει χαθεί???mytinyworld είπε:Την έχουν η soufle μας και η fraoulitsa μας.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αλήθεια η Φραουλίτσα που έχει χαθεί???mytinyworld είπε:Την έχουν η soufle μας και η fraoulitsa μας.
EL GRECO σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!απ οτι βλεπω στη φωτο της συλλογης του makisimos η bibi-bo "ΦΛΑΜΕΝΚΟ" εχει μονο το λογοτυπο el greco.EL GRECO είπε:katerinak η bibi-bo πίτσι και ντόλυ είναι η τελευταία bibi-bo που κυκλοφόρησε. Θυμάμαι και τις bibi-bo που ήταν δεμένες πάνω σε λαμπάδες ως τελευταίες. Τα ρούχα τους ήταν άραφτα κομματάκια ύφασμα δεμένα πάνω στην κούκλα.Η bibi-bo "ΦΛΑΜΕΝΚΟ" είναι B' περιόδου αλλά δεν θυμάμαι να είχε τα δύο λογότυπα στο κουτί που έχουν οι τελευταίες bibi-bo: el greco και hasbro. Οι τελευταίες bibi-bo κυκλοφορούσαν μαζί με ένα μωράκι ή με τα σκυλάκια πίτσι και ντόλυ.
EL GRECO σ ευχαριστω και παλι την ειχα δει αυτη τη διαφημιση αλλα κραταει μονο 2 δευτερολεπτα η αναφορα που κανει στη bibi-bo λαμπαδαEL GRECO είπε:katerinak να σαι καλά. Για διαφήμιση από την τηλεόραση λίγο δύσκολο. Η μόνη που έχω δει είναι αυτή και έχει μέσα και τη bibi-bo:
Lne πολυ ωραια η μηχανη με τη bibi bo που ποζαρει με γεια !!!!!!!Lne είπε:katerinak δυστυχως εγω δε γνωριζω κατι...η γλυκητατη mytinyworld μου χαρισε τη καταπληκτικη μηχαναρα της bibi bo!!εντυσα τη bibi bo μου μηχανοβια κ σας ανεβαζω φωτο να την μοιραστω μαζι σας!! ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!Προβολή συνημμένου 36450