Bibi-bo Μέρος 5ο

Το σκυλακι ειναι περιπου 20 εκατοστα σε υψος και γυρω στα 24 σε μηκος. Μοιαζει με μαλτεζακι και ειναι χρωματος λαχανι με φουξια κορδελες! :D

Θα το βγαλω κι'εαυτο φωτογραφια.

Τωρα που το ρωτησες, οντως οι φωτογραφιες στο τροχοσπιτο δε μοιαζουν πολυ με bibi bo αλλα δεν ειμαι και σιγουρη. Παντως το κουτι εχει το σημα el greco.
 
dancing_bean καλώς όρισες και από μενα. Εξαιρετικές οι φωτογραφίες σου. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να τις ανεβάσεις σε άλμπουμ μέσα στο προφίλ σου γιατί από το photobucket θα χαθούν μετά από ένα χρονικό διάστημα και τα ποστ θα μείνουν κενά?

Ο οδηγός για τη δημιουργία άλμπουμ και ανέβασμα φωτογραφιών είναι εδώ Ότι βοήθεια χρειαστείς μου λες :)
 
Φίλη Amalia να σαι καλά.

dancing_bean πολύ όμορφα και καλοδιατηρημένα τα παιχνίδια σου. Να τα χαίρεσαι.

Το τροχόσπιτο της bibi-bo που μας δείχνεις είναι από μία σειρά που κυκλοφόρησε με διάφορα αξεσουάρ και αντικείμενα με το λογότυπο της κούκλας και της εταιρίας αλλά με άλλες κούκλες στα εξώφυλλα των κουτιών. Θυμάσαι πότε αγόρασες το συγκεκριμένο τροχόσπιτο; Θα βοηθούσε.

Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας αυτά τα σπάνια πια παιχνίδια.
 
Dancing bean, ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες και ιδιώς για το τροχόσπιτο της bibi bo, αν θέλεις βάλτο και στην bibi bo β περιόδου για να υπάρχει και εκεί.
 
Απόκτησα μία bibi bo lamba ba. Από ότι έχω δει υπήρχαν και ρούχα με την ίδια ονομάσία Γνωρίζει κανείς να μου πει αν αυτή η σειρά διαθέτει πολλά σύνολα ή είναι λίγα?
 
spirtouli να τη χαίρεσαι! Τα ρούχα στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι λίγα και επηριασμένα από την τότε μόδα του lambaba.
 
Ευχαριστώ για την απάντηση el greco. Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και διάβασα για την ταινία La bamba και το ομότιτλο τραγουδι από τους Los Lobos που έφτασε το νούμερο ένα στα τσάρτ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου το 1987. Αναρωτιέμαι αν είναι ασφαλές να υποθέσω ότι και η κούκλα τότε κυκλοφόρησε από την el greco?
 
spirtouli πρέπει να κυκλοφόρησε ένα με δύο χρόνια αργότερα.
 
Dancing_bean, πραγματικά κρυμμένος θησαυρός! Να τα χαίρεσαι όλα, είσαι πολύ τυχερή που στα φύλαξε η μαμά σου.

Spirtoulis, τα μοναδικά ρούχα la bamba που έχω συναντήσει είναι το παρακάτω σύνολο σε αρκετές παραλλαγές, περισσότερες από 5 διαφορετικές.

attachment.php
 
Spirtouli με γεια την κουκλίτσα σου περιμένουμε να δούμε και φωτογραφία να την θαυμάσουμε κι εμείς. Αυτή τη φορεσιά την έχω κι εγώ χαρισμένη από έναν ξεχωριστό φίλο και είναι απλά πανέμορφη...
 
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Να μία σειρά που μπορώ να την ολοκληρώσω εύκολα. :D

Γιατί στο ίντερνετ το ίδιο σύνολο γράφει lambada? :eek: Κυκλοφορούσε με δύο ονομασίες?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
χαζευοντας σε ιντερνετ κ ιμπει βρηκα αυτην την bibi bo κ σκεφτηκα να ανεβασω τη φωτο της γιατι νομιζω δεν εχουμε ξαναδει αυτο το ρουχαλακι που φοραει το γνωριζετε?? δε γραφει ονομασια κ μου αρεσε πολυ!!πρωτου κανω καμια βιαστικη κινηση μηπως δεν ειναι καν bibi bo το ρουχαλακι??

attachment.php
 
Φίλη μου Lne πράγματι πολύ ωραίο το ρουχαλάκι κι εγώ πρώτη φορά το βλέπω και δεν ξέρω να σε διαφωτίσω για το αν πράγματι είναι της μπιμπιμπό. Πάντως της πηγαίνει πολύ οπότε γιατί να μην το πάρεις? Εγώ της παίρνω ρούχα και από άλλες κούκλες μια που τώρα πια δεν βρίσκω εύκολα τα αυθεντικά της μπιμπιμπό και αν βρεθεί κάτι στο ίντερνετ θα είναι πια πανάκριβο.
 
Lne πολύ όμορφη η bibi-bo. Το ρουχαλάκι που φοράει δεν ξέρω αν είναι δικό της πάντως το ύφασμα μοιάζει με το ύφασμα που χρησιμοποιούσαν στις τελευταίες bibi-bo και γενικότερα στη Β΄περίοδο.

spirtouli συναντάμε και τις δύο ονομασίες πράγματι. Τώρα γιατί συνέβαινε αυτό δεν γνωρίζω.

Amalia είτε αυθεντικό ρούχο ,είτε όχι βάλεις στις κούκλες σου τις έχεις πάντα τόσο προσεγμένες και ξεχωριστές.
 
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ελ γκρέκο για τα καλά σου λόγια.
 
σας ευχαριστω πολυ ολους!!την κουκλιτσα αν φυσικα τα καταφερω, θα την παρω απλα βιαστικα πριν την κρατησω στα χερια μου να σας ρωτησω για το ρουχαλακι!!
 
H οικογενεια της bibi bo

Καλησπερα και απο μενα, ειμαι καινουριο μελος της παρεας , εγγεγραμμενο δηλαδη μιας και σας διαβαζω αρκετο καιρο....

Λοιπον μιας και παντρευομαι πρεπει να αδειασω ολο το πατρικο μου και εκει ειναι ολα τα παιχνιδια μου... ξεκαθαριζοντας λοιπον ποια θα πεταξω και ποια θα κτατησω βρηκα 1 κουτι με την "χαρουμενη οικογενεια της bo και τα διδυμακια " κλειστο χωρις να εχω βγαλει ποτε τισ κουκλες απο μεσα (μαλλον το ειχαν παρει απο κανενα παζαρι οι γονεις μου και το βαλαν στο παταρι να μου το δωσουν καποτε, αλλα αργησαν λιγακι... χαχαχα) τελος παντν το θεμα μου ειναι πως πανω στο κουτι δεν γραφει el greco και το πισω μερος του κουτιου ειναι.... πως να το πω σαν κουτι πιτσας... στο μονο μερος που γραφει el greco ειναι πανω σε μια βαση που στηριζεται η κουκλα.Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν ειναι αυθεντικη η μαιμου ? Υπαρχουν bibi bo μαιμου? ευχαριστω εκ των προτερων :)

DSC00297.jpg

DSC00299.jpg

DSC00300.jpg

DSC00301.jpg

DSC00308.jpg
 
ELPLATAN καλώς ήρθες στην παρέα του ρετρομάνιαχ. Αυθεντική είναι η οικογένεια bo σου και έτσι ήταν τα κουτιά της bibi-bo. Να τη χαίρεσαι είναι πολύ όμορφη!
 
Σε ευχαριστω παρα πολυ el greco , θα την κρατησω τελικα , ισως να την παρουν καποτε τα παιδια μου....
 
ELPLATAN και βέβαια να την κρατήσεις. Είναι υπέροχη η οικογένεια bo και πολύ σπάνια. Να τη χαίρεσαι ξανά!
 
Πίσω
Μπλουζα