Bibi-bo Μέρος 5ο

spirtouli μου, τα ρουχαλάκια που μας παρουσίασες είναι όλα πανέμορφα! Στην κούκλα σου πηγαίνουν πολύ τα γαλάζια και τα μπλε, λόγω μακιγιάζ-ειδικά με το γαλάζιο φόρεμα είναι πανέμορφη! Σ' ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες!

Δυστυχώς, δεν ξέρω να σε βοηθήσω με την παραμυθένια συντροφιά...
 
spirtouli η παραμυθένια συντροφιά έχει στο κουτί της και τα δύο λογότυπα, δηλαδή και el greco και hasbro. Οπότε κυκλοφόρησε μετά την εξαγορά της εταιρίας από τη hasbro. Πιστεύω περίπου το 1991.

Οι φωτογραφίες σου πράγματι είναι πολύ ωραίες και βελτιώνεσαι.
 
Spirtouli τέλειο και το πουά φόρεμα το μπλε και συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες που μας δείχνεις :cheers: :cheers:
 
attachment.php


Καλό Πάσχα και καλό ψήσιμο του οβελία και μακάρι να σας βοηθήσει όλους ο καιρός όπως βοηθάει εδώ στη φωτογραφία τη φίλη μας μπιμπιμπό :)
 
Αμαλία, η φωτογραφία σου είναι πανέμορφη! :)

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Ανταποδίδω! :flower:
 
Φίλη Amalia απλά τέλεια η φωτογραφία! Ομορφιά παντού:κούκλα,ρούχα,τοπίο,στήσιμο.Τελικά ότι είναι η ψυχή του ανθρώπου είναι και τα έργα του. Να σαι καλά να βγάζεις πάντα τόσο τέλειες φωτογραφίες. Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη.
 
καλη Ανασταση και καλο Πασχα σε ολους!!!!!!!!!!!

Αμαλια ειναι πανεμορφη η φωτογραφια που προσθεσες :)

θα συμφωνησω με ολα οσα γραφει ο EL GRECO :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια όσο για το ρούχο είναι από τα κινέζικα του ebay για αυτό και από ποιότητα δεν είναι καλό αλλά τουλάχιστον είναι όμορφο πάνω της. Να είστε όλοι πάντα καλά :)
 
Αμαλία μου θύμισες το χωριό μου με αυτή τη φωτογραφία. :thanx2: Καλό Πάσχα σε όλους.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα φίλε μου μακίσιμε και Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη παιδιά! Ελπίζω όλοι σας να περάσατε καλά. Μια απορία που μόλις μου ήρθε στο μυαλό είναι για τα σκουλαρίκια που φοράει η μπιμπιμπό μας και για τις τρύπες στα αυτιά της. Οι τρύπες υπήρχαν σε κάποιες εξαρχής ή τις κάνετε εσείς? Και τα σκουλαρίκια της από πού τα προμηθεύεστε? Υπήρχαν σε φορεσιές?
 
Φίλη Amalia Αληθώς Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους!Κάποιες bibi-bo είχαν τρύπες στα αυτιά και φορούσαν σκουλαρίκια. Οι bibi-bo star είχαν οι περισσότερες. Τα σκουλαρίκια ήταν μαζί με τις φορεσιές στα κουτιά.
 
Σε ευχαριστώ φίλε ελ γκρέκο για τις ενδιαφέρουσες αυτές πληροφορίες :thanx2: :thanx2:
 
attachment.php


Η μπιμπιμπό παρέα με τον καλό της στην εξοχή...
 
πολυ ωραια η ανοιξιατικη φωτογραφια!!!!ευχαριστουμε πολυ Αμαλια!!!!!!να τους χαιρεσαι και τους δυο :)

τα ρουχα που φοραει ο Τζον Τζον εχουν καποια ονομασια;
 
Φίλη Amalia πολύ όμορφη και ανοιξιάτικη,όπως είπε και η φίλη μας η katerinak, φωτογραφία. Αυτό που την κάνει ακόμη πιο όμορφη είναι που φαίνεται τόσο αληθινή!
 
Κατερίνα, φίλε ελ γκρέκο σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Κατερίνα μου δεν έχω ιδέα για τα ρούχα αυτά του Τζον Τζον τα αγόρασα χωρίς το κουτί τους και δεν ξέρω να σου πω.
 
Αμαλία σε ευχαριστούμε για την φωτογραφία. Μας βάζει στο πνεύμα της Πρωτομαγιάς. Το τοπίο πίσω από την κούκλα, κάτι μου θυμίζει. :wait2: . 'Ηθελα να σας δείξβ και εγώ τις bibi bo μου με νέα σύνολα, αλλά έχω δύο βδομάδες που είμαι συνέχεια άρρωστη.
 
Περαστικά σου λοιπόν spirtouli!!! #)
 
spirtouli μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε τις bibi bo σου με νέα σύνολα. Εύχομαι κι εγώ να γίνεις καλά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Περαστικά.
 
Πίσω
Μπλουζα