Bibi-bo : Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Με το καλό να τη δεχτείς Penny! Κ ό,τι χρειαστείς όλοι θα σε βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας! :)

Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Penny καλώς να τη δεχτείς και με το καλό να τη φτιάξεις! Σε ότι με χρειαστείς ευχαρίστως να με ενοχλήσεις! :D

Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθειά σας #)

Έχω μια κουκλίτσα (δεν είναι bibi-bo, αλλά αυτό δεν της στερεί το δικαίωμα να είναι περιποιημένη :P ) η οποία έχει αφέλειες.Τα μαλλάκια της είναι απαλά και "πέφτουν" ωραία αλλά οι αφέλειες πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις :rant:

Αν σας βοηθάει, μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία, αλλά στο thread του Μικρού Πόνυ γιατί σ'αυτή τη σειρά ανήκει η κουκλίτσα.

Καλή μου Λώρα θα τις βρέξεις με νερό τις αφέλειες και με ένα χτένι θα τις κρατήσεις και θα τις στεγνώσεις,όχι στο πολύ ζεστό με το μπιστολάκι.Θα τις ψεκάσεις στη συνέχεια με λακ και αυτές θα μείνουν όπως τις θες! ;) Καλή επιτυχία!!!

Υ.Γ.Πανέμορφο το avatar σου!!!

Θα το δοκιμάσω τώρα κιόλας.Σ'έυχαριστώ πολύ και για το avatar και για τις οδηγίες! :D

Να σαι καλά γλυκύτατη Λώρα! Εύχομαι να γίνει η κούκλα όπως τη θες!!! ;)

Καλησπέρα κι εδώ! Νομίζω πως (για ακόμη μία φορά) χρειάζομαι τη βοήθειά σας... Νωρίτερα πήρα μία Bibi-bo την οποία κάποια μικρούλα επίδοξη κομμώτρια κούρεψε. Ευτυχώς, το μήκος σε όλα της τα μαλλιά είναι ίσο και με το φόρεμα που φοράει θυμίζει πολύ Marilyn Monroe κι έτσι σκέφτηκα να της το αφήσω έτσι, απλά να το σουλουπώσω λίγο. Επειδή όμως πέρα από δυο - τρία απλά χτενίσματα που δεν χρειάζονται καν πιστολάκι και τα σχετικά δεν ξέρω να κάνω τίποτε άλλο, θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πείτε πώς να της φτιάξω τα μαλλιά ώστε να είναι όλα γυρισμένα προς τα μέσα. Τι βούρτσα πρέπει να χρησιμοποιήσω? Σας την παραθέτω όπως την πήρα να τη δείτε κι εσείς.

picture.php

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :)

To ωραιο ειναι οτι για καποιο λογο της παει πολυ αυτο το μαλλι, περισσοτερο και απο τα μακρυα..!!! :)

Οντως ειναι πολυ ομορφη! Και το προσωπακι της τελειο!!! :)

Αν της τα τυλιγαμε σε καλαμακια, ή ρολλευ για να μην ειναι πολυ λεπτες οι μπουκλες, αλλα να παρουν μια κλιση προς τα μεσα και ακολουθουσαμε το ποστ στην 1 σελιδα αυτου του θρεντ; Στην αρχη θα ηταν λιγο πιο εντονο το αποτελεσμα αλλα με τον καιρο θα γινοντουσαν πιστευω μπαζ, οπως λεει και η Rapunjel μας, θα γυριζανε προς τα μεσα! Και θα στεκοντουσαν πιο ωραια.

Της λειπουν 2 μικρουλες τουφιτσες στην αρχη...μηπως να της προσθεταμε και πολυ λιγα μαλλακια ωστε να καλυφθει αυτο το κενο;

Παντως Φραουλιτσα οτι και να κανεις στα μαλλια, αν δεν σου αρεσει το αποτελεσμα μπορεις απλα να τα ξαναλουσεις και θα φυγει το εφε! ;)

Αραγε να υπαρχει πολυ λεπτη βουρτσα ωστε να τα γυριζες με το πιστολακι;

Βεβαια δεν ειμαι και τερας στην κομμωτικη...υποθεσεις κανω! #)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
οκ... μην με παρεξηγησετε αλλα μ'αρεσουν οι πατεντες... θα χρησημοποιουσα βουρτσακι για βλεφαριδες... στριβοντας το για να πανε προς τα μεσα...

Χαίρομαι που συμφωνούμε πως της πάει το μαλλάκι έτσι! Ευτυχώς η μικρή επίδοξη κομμώτρια δεν την έκανε σαν κουρεμένο γίδι και θέλω να πιστεύω πως θα καταφέρω να της σουλουπώσω λίγο τα μαλλιά..

@ethaniel: είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα κι αυτή, αν κ δεν ξέρω κατά πόσον ένα τέτοιο βουρτσάκι μπορεί να κρατήσει μαλλιά κούκλας... Σε ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει πάντως που ασχολήθηκες να απαντήσεις! :) :) :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλημέρα! Αναστασία μου, μόλις είδα τις προτάσεις σου, σε ευχαριστώ πολύ! Ούτε κι εγώ είμαι καλή στις... τρίχες, γι' αυτό και σας ρωτάω! :P

Αν κάνω αυτό με τα καλαμάκια, δε θα φαίνεται το μαλλάκι της ακόμα πιο κοντό; :xm: Προς το παρόν δεν την έχω πειράξει ακόμα μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω, απλά της σήκωσα τα μαλλιά σε μια μίνι αλογοοουρά (της πάνε κι έτσι πάντως. :P )... Δε νομίζω πως λείπουν τούφες, μάλλον φαίνεται έτσι επειδή έχει χαλάσει η χωρίστρα της και πήγαν όλα τα μαλλιά από τη μία μεριά. Όταν τη λούσω θα προσπαθήσω να το φτιάξω αυτό..

Άλλη ερώτηση τώρα: Υπάρχει καμία "θεραπεία" για τα πρασινισμένα γόνατα; Γνωρίζετε? Αν και.. έτσι όπως το σκέφτομαι... κ να υπάρχει κάτι, αφου παραμένει μέσα το μέταλλο πάλι τα ίδια θα γίνουν.. :(

Ευχαριστώ! :)

Αν της τα χωρισεις σε 3 μερη και της βαλεις 3 καλαμακια, το αποτελεσμα ετσι κι αλλιως εξαρταται απο το ποση ωρα θα την αφησεις στο καυτο νερο, μονο τα μαλλια εννοω! :)

Αν της τα αφησεις για λιγοτερο απο 15 δευτερολεπτα και δεν της βαλεις λακ το αποτελεσμα ετσι κι αλλιως θα ειναι λιγοτερο εντονο.

Αν και με τον καιρο ή το συνεχες χτενισμα αναγκαστικα η κλιση θα γινει λιγοτερο εντονη. Οποτε μην ανησυχεις και αν εχεις ορεξη μπορεις να πειραματιστεις μεχρι να πετυχεις το θεμιτο αποτελεσμα!

Εδω βρηκα ενα τουτοριαλ για το πως να βγει το πρασινο χρωμα απο το βινυλιο. Το τουτοριαλ μιλαει για το αυτι της Barbie, αλλα πιστευω πως θα εχει αποτελεσμα και στο μπουτι της Bibi-bo!

http://www.howtocleanstuff.net/things/everything-else/how-to-remove-green-ear-from-vintage-barbie-dolls/

Α ωραία, σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω κι έτσι. :) Προς το παρόν την έλουσα απλώς και της χτένισα τα μαλλιά και μου φαίνεται πως κάπως άρχισαν να έρχονται στα ίσα τους, τι λέτε κι εσείς;

Σε ευχαριστώ, Αναστασία μου, και για το tutorial. Θα το δοκιμάσω μόλις βρω λίγο χρόνο (γιατί μια ματιά που έριξα μου φαίνεται λίγο μανούρα) και θα ποστάρω εδώ τα αποτελέσματα των πειραμάτων μου.. :P

Να σε καλα Φραουλιτσα :)

Μια χαρα ειναι η bibi-bo παντως! Προσωπικα θα την αφηνα ετσι γιατι τα μαλλακια της εχουν ωραια κλιση.

Το tutorial οντως ειναι πολυ μανουρα... :o

Καλημέρα! Ναι, έτσι λέω κι εγώ, Αναστασία μου, να την αφήσω έτσι. Είχε η αδερφή μου μια Barbie που έμοιαζε με τη Marilyn κ τα μαλλιά της ήταν έτσι ακριβώς... :P

Όσο για το tutorial... αν είναι να σώσουμε καμιά κούκλα έτσι, αξίζει η μανούρα και με το παραπάνω! ;)

Μια μέρα μία κοπέλα άγνωστη μου μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ζήτησε να τη βοηθήσω να συντηρήσει τις bibi-bo της.Εγώ με χαρά το έκανα,όπως το έχω κάνει πολλές φορές σε πολλά παιδιά εδώ μέσα.Η κοπέλα ήθελε τόσο να με ευχαριστήσει που μου έστειλε δύο bibi-bo και μία τσάντα με ρούχα.Έμεινα.Ποτέ κάποιος δεν μου έχει προσφέρει τόσα για μερικές συμβουλές.Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όχι μόνο για τις κούκλες αλλά κυρίως για την ψυχή που έχει!

Στις δύο φωτογραφίες που ακολουθούν το πριν και το μετά!Το πριν είναι μετά που τις ξεκόλλησα από τα λιωμένα πλαστικά.

Συγχαρητήρια ραπουνζέλ μου! :) Είναι μια καλή ευκαιρία να σε ευχαριστήσω άλλη μια φορά για τα πολύτιμα πράγματα που μας έχεις μάθει για την αγαπημένη μας κούκλα και για την αγάπη που έχεις για αυτή και έκανε πολλούς από εμάς να την αγαπήσουμε περισσότερο! :flower:

Με γεια οι κουκλίτσες και τα ρούχα (περιμένουμε να τα δούμε, ε? ;) ) Πραγματικά, θέλει πολύ μεγάλη ψυχή να χαρίσεις πράγματα που αγαπάς! Και προφανώς τα αγαπούσε η κοπέλα για να ενδιαφέρεται για τη συντήρηση των κουκλών της! Μπράβο και στις δυο σας! :D

Πολύ όμορφες έγιναν! (λίγο θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις βλεφαρίδες πιο αραιές στην δεύτερη bibi-bo, νιώθω λίγο σαν να την αγριεύουν τόσο πυκνές και σκούρες... :xm: #) )

Με γεια!! :)

Σε ευχαριστώ πολυαγαπημένη μου mytinyworld! Μη με ευχαριστείς για τίποτα! Είσαι άξια και από τους ανθρώπους που ξεχωρίζω ,όπως και την Αναστασία ,για το μεράκι σου για τις κούκλες!Συγκινήθηκα πολύ που μια κοπέλα για τόσο λίγη βοήθεια μου έκανε τέτοιο μεγάλο δώρο!Να ναι καλά όπου βρίσκεται και να χει γύρω της υγεία και καλοτυχία.

Στη δεύτερη bibi-bo οι βλεφαρίδες πια δε βγαίνουν απλά μπορώ να τις περάσω από πάνω με χρώμα.Να γίνουν γαλάζιες ή χρυσές!Σε ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβουλή σου! ;)

Ειναι υπεροχες Ραπουνζελ μου, τις εκανες πανεμορφες!!! :flower:

Κι εγω ετσι εμεινα παιδια οταν μου στειλατε τις κουκλες χωρις να με ξερετε, και ουτε καν συμβουλες δεν σας ειχα δωσει μου φαινεται. #) #) #) Και ημουν και εκτος Ελλαδος. :o

Κι ομως υπαρχουν ακομα αγγελοι μεταξυ μας κι εγω το πιστευω και θα το πιστευω.

Συγχαρητηρια στην κοπελιτσα για την τοσο συγκινητικη της κινηση. Τα παιχνιδια οταν χαριζονται ειναι μαγικα. :flower:

Πίσω
Μπλουζα