Παιδια μου αγαπημενα,
σας ευχαριστω παρα πολυ για την προσοχη που δινετε στις κουκλο-επεμβασεις μου :flower: :flower: :flower: γιατι ειχα λιγο αγχωθει μην κανω καμια πατατα με αυτην την πολυτιμη bibi-bo!!!
Λες και εδινα πτυχειο ενα πραμα...
recry2:
Ηταν η πρωτη στην οποια τολμησα να κανω τοσες επεμβασεις μαζεμενες και δεν ηθελα να της αλλοιωσω τα χαρακτηριστικα!!!
#)
Σας ευχαριστω και για τις φωτογραφιες που ξαναποσταρατε, και σε αυτο αλλά και στο κυριως θρεντ της bibi-bo, γιατι δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι οι πρωτες bibi-bo ειχαν εντελως μαυρες βλεφαριδες!
Νομιζα οτι ηταν το φως της φωτογραφιας που τις εδειχνε ετσι!
Τωρα ειμαι ακομα πιο χαρουμενη οτι η κουκλιτσα ειναι σωστα ρετουσαρισμενη οπως μου κονφερμαρανε τα κοριτσια μας, Fraoulitsa & Rapunjel, που ειναι αυθεντια στην bibi-bo!
υ.γ. Mytinyworld μου, οποτε θελεις τα SPA εδω ειναι ανοιχτα ολημερις και οληνυχτις για την κουκλα σου!!!
Αλλωστε οτιδηποτε αλλαγη κανω θα την ποσταρω στο θρεντ να βλεπετε ολοι, και αν κανω καμια λαλακία να μου το λετε να την διορθωνω πριν την στειλω πισω στο σιντοσπιτο της Mytinyworld!
Μακαρι το αγρυπνο βλεμμα της κουκλομανας Rapunjel και οι πολυτιμοτατες πληροφοριες της
κουκλομανας Fraoulitsas να ειναι βοηθος σε καθε κουκλοεπεμβαση μας!!!
Makisimo μου, για την συγκεκριμενη κουκλα εχω καποια σχεδια πολυ σπεσιαλ για τον ιστοχωρο της συλλογης σου, αλλα δεν λεω κατι αλλο, ειναι εκπληξη.