Bibi-bo : Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Κορίτσια βοήθειααααα! Ηρθαν τα μαλλάκια και θέλω να κάνω ολοκληρωτικό ρερούτ στη σμίρκυ σίντυ μου. Αφού την κουρέψω γουλί, πρέπει να ξεριζώσω από μέσα τα κοντούλια μαλλιά που θα μείνουν, ή τα αφήνω έτσι και ανοίγω άλλες τρύπες?8)8)

Γιατί η τρύπα του λαιμού της σμίρκυ, είναι πολύ πιο μικρή από της μπαλαρίνας και της ΒΙΒΙ ΒΟ... :xm:

Αγαπημένη μου Αναστασία, τι έκανες με τη μαλιμπού εσύ?

Ευχαριστώ!
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld πρώτα βγάλε το κεφάλι και κάνε πρόβα με τη σακοράφα να δεις εαν πάει παντου εκεί που έχει μαλλιά η κούκλα. Εαν πάει κούρεψε την κούκλα και με το τσιμπιδάκι των φρυδιών βγαίνουν τα πολύ κοντά μαλλάκια και από έξω. Μην τα αφήσεις κοντά και βάλεις τα άλλα από πάνω.Θα είναι άσχημο.Εγώ της bibi-bo και της Sindy έτσι το έκανα. Τα έκοψα και τα τράβηξα μετά με το τσιμπιδάκι των φρυδιών τα κοντοκουρεμένα. Στη Sindy κάποια τα τράβηξα και από μέσα γιατί από έξω δε βγαίνανε. Είναι πάντως πιο εύκολο από ότι νομίζεις! Καλή επιτυχία! ;)
 
Ααααα! Καλά λες ραπουνζέλ μου, μην πάθω καμιά λαχτάρα και δεν πάει η σακοράφα και μου μείνει καραφλή! :eek:

Σ'ευχαριστώ πολύ! :thanx2:
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Πολυαγαπημένη mytinyworld το ίδιο θα κάνω κι εγώ στη barbie σουπερστάρ του 80 που έχω. Πρώτα θα βάλω τη σακοράφα να δω εαν πηγαίνει παντού όπου έχει μαλλιά και μετα θα ξεκινήσω τη διαδικασία! Μη με ευχαριστείς είσαι φίλη μου και ότι χρειαστείς είμαι εδώ. Περιμένουν κι άλλες δύο κούκλες για νέο μαλλί ολική επαναφορά! :D Μαλλί με φούντες, όπως λέμε δουλειές με φούντες! ;)
 
Ετσι ακριβως!!! Γουλι το μαλλι χωρις λυπη, και μετα με ενα ψαλιδακι, ή με την σακοραφα, τραβας μεσα απο την τρυπα του λαιμου τα μαλλια να φευγουν.

Στην Μαλιμπου τις ανοιξα και νεες τρυπες στο κεφαλι, αλυπητα!!!

Κουκλα θα γινει η Σιντυ σου Mytinyworld μου!!!
 
Α ρε λικεράκι που έχει να πέσει Σάββατο βράδυ!!! :D :D

Λικεράκι και ρερούτ! ;) :cool:

Ευχαριστώ κορίτσια!
 
Ρε συ MytinyWorld, με αυτα που λες δεν ξερω αν πρεπει να γελασω γιατι ειναι πολυ αστειο ή να κλαψω γιατι σε καταλαβαινω!!! :D :D:D:flower:

Οποτε γελαω μεχρι δακρυων!!!! :cry: :D

Ασε το μαλλι με φουντες που λεει η Ραπουνζελ!!!! Ξεραθηκα απο τα γελια!!!!

Δεν ξερω εαν αυτο βοηθαει αλλα κι εγω με το κρυο που εχει εδω, 2 βαθμους, ετσι την βγαζω. Μονο που δεν εχω καραφλη κουκλα...

Να καραφλιασω λετε πεντε εξι Μπαρμπι, να τις κουρεψω με την ψιλη να τις ρερουταρω;;;

Σαν την Πηνελοπη με το υφαντο!
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Λατρεμένη έχω τρεις που θέλουν καινούργιο μαλλί! Να στείλω καμία Ιταλία να την φτιάξεις; :D Ή κορίτσια να κάνουμε προσθετική πάρτυ, να μαζευτούμε και οι τρεις να βάζουμε μαλλί,να πίνουμε λικεράκι και να λέμε τους κουκλοπόνους μας; ;)

Έχω μαλλί με φούντες να βάλω κι είναι αλήθεια.... #)

Πολυαγαπημένη mytinyworld εγώ σε ευχαριστώ για όλα! Καλή μαλλιοδύναμη...
 
χα,χα,χα! προσθετική/πιτζάμα πάρτυ, γιατί τις τελευταίες δυο βδομάδες φοράω πιτζάμες από νωρίς! Μη ντύνομαι να βγαίνω έξω! :sleep:

Πλάκα πλάκα είναι πολύ χαλαρωτικό και ψυχοθεραπευτικό αυτό το ρερούτ κορίτσια! Να το κάνουμε στις μοναξιές, στα κρύα και.... στα down μας! :D
 
μυστικο για πιο γρηγορο re-root σε κεφαλα κουκλας

rapunjel είπε:
κορίτσια να κάνουμε προσθετική πάρτυ, να μαζευτούμε και οι τρεις να βάζουμε μαλλί,να πίνουμε λικεράκι και να λέμε τους κουκλοπόνους μας; ;) Έχω μαλλί με φούντες να βάλω κι είναι αλήθεια.... #)

Πολυαγαπημένη mytinyworld εγώ σε ευχαριστώ για όλα! Καλή μαλλιοδύναμη...
Απιθανη ιδεα Rapunjel!!!! :D :D:D:D

MytinyWorld για να γλυτωσεις λιγο κοπο μιας και η ολικη μεταμοσχευση μαλλιου θελει κανα 5 ωρο, βαζε μικρες τουφες στα μπροστα μαλλια και πιο παχιες στα πισω!!!

Εχει πολυ ψωμι η υποθεση Σιντυ καθοτι και κεφαλα.
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Λατρεμένη η κεφάλα bibi-bo ή Sindy θέλει 5 ώρες.Η barbie πιστεύω σε ένα τρίωρο να τελειώσει. Α, πολυαγαπημένη mytinyworld με λαμέ θα κάνουμε την προσθετική για να είναι πιο γκλάμουρ! Λαμέ προσθετική πάρτυ: πάρτε τα μαλλιά σας και τις καράφλες σας και ελάτε, θα γράφει η πρόσκληση. Απαραιτήτως βραδινό ένδυμα, κατά προτίμηση λαμέ... ;)
 
Ακριβως Rapunjel μου!!! 5 ωρο η κεφαλα και τριωρο το κεφαλακι της Μπαρμπι. Αυτοι ειναι και οι δικοι μου χρονοι. :)

Λες να κανουμε εκτος απο το λαμε παρτυ και πρωταθλημα στο ρερουτ?!!! :D

Πολυ γελασα!!! :D :D:D Ο κοσμος τα προβληματα του, οι αλλοι το βιολι τους και εμεις τις καραφλες και τις φουντες μας!!!

Παντως το reroot ειναι πολυ αγχωλυτικο. Εχει δικιο η MytinyWorld. Αντι να καθεσαι και να χτυπας το κεφαλι σου αν τα πραγματα δεν πανε οπως τα θες στην ζωη,:burn: κουρευεις γουλι το κεφαλι της κουκλας, αυτο ειναι και το μερος που μου αρεσει πιο πολυ, και της βαζεις μαλλι με το ζορι.:wink:Εν πασει περιπτωσει καποιος πρεπει να την πληρωσει, ας την πληρωσει η κουκλα!!!

Το αποτελεσμα ειναι παντα πολυ ικανοποιητικο και αισθανεσαι ηδη καλυτερα.

Απο τοτε που ασχολουμαι με τις κουκλες και εχω γεμισει το γραφειο μου με ΒΙΒΙΒΟ εχω κοψει την μουρμουρα, γελαω πιο συχνα και γενικα ειμαι πιο ευδιαθετη! :)

Αντι για ασπιρινη, ριξε 1 ρερουτ σε καραφλη κουκλα και εισαι περδικι. :D
 
Ενα ρερούτ την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα! :D

Κορίτσια, εγώ δεν παίρνω μέρος σε διαγωνισμό, έχω βάλει τρία ματσάκια μαλλιά στην bibi-bo και ένα στη sindy, είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμα! Θα τα πούμε σε κανα χρόνο! ;)

Χμ, αυτό με το κούρεμα σαν να σε κυνηγάει από τα παιδικά σου χρόνια μου ακούγεται Αναστασία μου!!:tongue:
 
Εγω ενα κολλημα με το μαλλι κοριτσια!!! Αν μου κοψεις τα μαλλια ειναι σαν να μου κοψανε την γλωσσα!!! Μια φορα μου συνεβει στο γυμνασιο και ηταν σαν να με καταραστηκαν!!!

Αστα!! :eek: Οποτε μαλλον πιστευω οτι ειναι το πιο ταπεινωτικο πραγμα που μπορει να μου τυχει. Αν και θαυμαζω τις κοπελες που εχουν κοντα γιατι τις θεωρω πολυ ανωτερες!

Οταν κουρευω κουκλα γουλι μου βγαινει κατι σε σαδιστικο...8)8)

Και δεν αντεχω να την βλεπω χωρις μαλλια για αυτο εχω αναπτυξει τετοιους χρονους στο ρερουτ!!! Ειναι ο καλος μου εαυτος που νικαει τον κακο!!! :D :D:D

Ψυχολογικα κουκλοκομπλεξικα μου :p !!!
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Κορίτσια εγώ όταν κόβω τα μαλλιά της κούκλας και γίνεται κουρούπι το κεφάλι στενοχωριέμαι πολύ! Όπως επίσης όταν της βάζω μαλλιά μέχρι να γεμίσει τουλάχιστον το γύρω γύρω. Έχουμε και εμείς τα ψυχολογικά μας! :D

Όταν την τελειώσω όμως καμαρώνω που έχει μια μαλλούρα μέχρι τα πόδια και ότι δε μαδάει πια! Πάντα στις κουκλες με εκνεύριζε όταν τις χτένιζα και φεύγανε τρίχες! Αν κάποια μαδούσε πολύ την πετούσα!
 
Πριν και μετά το reroot!

Χρειάστηκαν τρία ματσάκια μαλλιά, δύο σακοράφες (η μία έσπασε #) ), ένα πενσάκι, ένα τσιμπιδάκι μοντελισμού, ένα ψαλιδάκι, η καραφλή sindy και 6,5 ώρες! Και φυσικά οι πολύτιμες συμβουλές σας ;)

Σήμερα δεν νιώθω τα δακτυλάκια μου κορίτσια! :precry:

picture.php


picture.php


picture.php
 
Τελειο αποτελεσμα :D :D:D:D:D:D:D:D:D

Μιλαμε εκανες εξαιρετικη δουλεια Mytinyworld!!!!!!!! Συγχαρητηρια!!!!!! :D :D:DΕμεινα με το στομα ανοιχτο, η κουκλα ειναι το κατι αλλο!!!!

Της εβαλες και μακρυα μαλλια, ειναι υπεροχη!!!! Σαν μπουμπουκι του αγρου εγινε, με αυτα τα μαλλακια και τα ρουχαλακια!!! Καλε ξανανιωσε η κουκλα!!! Εγινε πιπινα!!!!

Μπραβο Mytinyworld μου!!!!

Ρε παιδια δεν ειχαμε πει στο κοριτσι να την μοιρασει σε 3/4 μεροκαματα την δουλεια...με καμια μερα κενο μεσα...γι αυτο την πονανε τα δαχτυλακια της την ερμη την κουκλομανα!!!! Μονορουφι το πηγες; :eek:
 
Ευχαριστώ Αναστασία μου! #) #)

Χρειαζόταν η καημένη μια ανανέωση, είπαμε την πήραμε 2 λίρες στη δημοπρασία, μην την αφήναμε όμως και έτσι! Κρίμα να την άφηνα σ'αυτά τα χάλια, μια κουκλίτσα με τέτοια ιστορία στην πλάτη της! :cool:

Σάββατο βράδυ 4,5 ώρες και Κυριακή πρωί 2 ώρες, την ώρα που κοιμόταν η πριγκίπισσα εδώ πέρα, τι να κάνω η έρμη? Αγώνα δρόμου έκανα να προλάβω πριν ξυπνήσει :precry: . Μονορούφι δεν λες τίποτα! Κοιμόμουν και έβλεπα... τρίχες και σακοράφες στον ύπνο μου!8)
 
Sindy η πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bow: :cheers: :award:

Νομίζω ότι πολυαγαπημένη mytinyworld έγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αξίζει καλή μου ο πόνος στα δάχτυλα!!!

Εγώ έβαλα να φτιάξω τη barbie σουπερστάρ του 1988 που της είχε φάει το σκυλάκι μας τότε το κεφάλι και έλειπαν κομμάτια από το τριχωτό της κεφαλής μαζί με το βινύλιο... :cry:

Ήταν η μόνη barbie που μου άρεσε.

Κορίτσια είπα να της βάλω μαλλιά! Το τι τράβηξα! Το αυθεντικό της σώμα το έχω αλλά της είχε φάει το πλαστικό που κρατούσε σώμα και κεφάλι. Έχει ένα παρόμοιο σώμα τώρα!

Μέχρι έκοψε όλο το κεφάλι μπρος με το πίσω πάνω από το μέτωπο!!! :cry:

Μια τούφα έβαζα , ένα πλαστικό κολλούσα! Εκεί που τα δόντια του Φοξακιού μας είχαν αφαιρέσει μεγάλο κομμάτι πλαστικό και δε γινόταν τίποτα έβαλα γύρω γύρω μαλλιά!

Σας τη δείχνω όσο φτιαγμένη την έφτιαξα με το αυθεντικό της ρουχαλάκι και τα παπουτσάκια της.
 
Σ'ευχαριστώ ραπουνζέλ μου! :)

Η barbie superstar έγινε σαν καινούρια! :D Μπράβο για το κουράγιο σου να ασχοληθείς με τόση υπομονή και να βάλεις μαλλιά σε ένα κεφάλι που λείπουν κομμάτια! Καταπληκτικό! :thumbup: Εκανες μπαλώματα με άλλο υλικό ή κομμάτια του ίδιου του κεφαλιού? Αυτή κι αν είναι αξιέπαινη δουλειά ραπουνζέλ μου, δεν έκανες μόνο ρερούτ αλλά και αποκατάσταση φθορών!

Τέλεια!!!!! :award: :cheers: :clap:
 
Πίσω
Μπλουζα