Ειδες MytinyWorld μου τι κανει ο Μακισιμος;;;; Αυτος παιδι μου ξεπουλησε απο βρεφικη ηλικια το ζευγαρι Τζον Τζον και ΒΙΒΙΒΟ για να καλοπιασει την μικρη φιλεναδιτσα!!!
Τωρα πουλαει βασικα και την μαμα του, αφου θελει να υιοθετηθει απο την bibi-bo, για μια Λιλυ Λει!!!!
Ασυλληπτες καταστασεις.... 8)8)8)8)
Οντως παιδια δεν αντεξα να μην αγγιξω με το πινελο μου τον Τζον Τζον...το ξερω πως κανω εγκλημα για τους συλλεκτες... αλλα σιγουρα τωρα ειναι μοναδικος, one of a kind.
Σας βαζω φωτογραφια ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. Εδω εχω δανειστει ενα φοβερο ντοκουμεντο της ΜytinyWorld, o Tzon Tzon με το μαλλο/φουστο/καπελο του.
Εδω η "συλλογη" μου ειναι γεματη απο κουκλες σιλικονατες, με μεταμοσχευσεις μαλλιων, ματοκλαδων, χεριων, ποδιων. Αυτος δεν αισθανοτανε ανετα, ήθελε και αυτος να περασει την πυλη της μη/επιστροφης!!!!
Τωρα σιγουρα μπορω να κοιμαμαι ηρεμη το βραδυ γιατι εχω απειληθει πολλες φορες οτι αν δεν καθομαι καλο κοριτσι ολη η συλλογη μου θα βρεθει να πουλιεται στο ebay!!!
Ενας Τζον Τζον "πειραγμενος" ομως δεν πιανει μια!!!! Αφηστε που και να πουληθει θα τον ξαναβρω μεσα σε 1000 ομοιους του!!!
σατανικο ε;