mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 108
Makisimos, ακόμα με καλώδια δουλεύεις????
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
makisimos είπε:Rapunjel μου στην συγκεκριμένη φωτογράφηση λοιπόν στο σαλόνι θα φροντίσω να τον βάλω να τα περάσει όλα πάλι ενα χεράκι γιατί σαν να έχει αν το ξεσκονίσειπολύ καιρό..!!!ΜΥΤΙΝΥ , όπως βλέπεις για να έχω μείνει στην ΒΙΒΙ ΒΟ και στον ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ και στα παιχνίδια δεκαετίας 80 και πολύ μου που ξέρω να χειρίζομαι το κινητό με το καλώδιο..!!!! χαχαχαχαχαχ!!!!!
Γιατί υπάρχει κι άλλος τρόπος??? Πρόσεξε μην το πεις απότομα και πάθω πολιτισμικό ΣΟΚ ...!!!!! Το έπαθα πάλι τελευταία που μου είπαν ότι από το κινητό μπορεις με ένα 3G na δεις τον άλλον απευθείας σαν βίντεάκι σε live σύνδεση..!!!!
Το απόγευμα θα αγοράσω νέο καλώδιο και μέχρι αύριο θα έχουν βγει όλες οι φωτό στον αέρα..!!!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου λίγη υπομονή κι εσύ και θα δεις την παπαράτσι φωτό..!!! Δεν κρατιέσαι πια..!!!!!!!!! Ούτε στην Λαμπίρη να δούλευες..!!!!!
GEORGEIKOS εσύ δεν μας έχεις πει πόσες ΒΙΒΙ ΒΟ έχεις? Τις έχεις μέσα στα κουτιά τους η εκτός??Είσαι συλλέκτης γενικά παιχνιδιών ή του συγκεκριμένου???
Δώσε πληροφορίες να σε γνωρίσουμε καλύτερα..!!!
Κάτι άσχετο βρήκα ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ στο κουτί τους αλλά σε μέτρια κατάσταση σε μαγαζάκι παλιό(ξεθωριασμένο κουτί και ελαφρώς στραπαταρισμενο) στα 25 ευρώ..!!!! Αξίζει λέτε???? ΝΟμίζω όμως ότι κάπου τόσο πωλούνται και στο ΕΒΑΥ οι ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ και μάλιστα μένουν κι απούλητοι..!! Ακόμη κι εκεί ριγμένος ο ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ έναντι της ΒΙΒΙ ΒΟ..!!! Να σημειωθεί και μεγάλη πτώση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στα παιχνίδια στο ΕΒΑΥ ..
Είδα ΒΙΒΙ ΒΟ απούλητη στα 70 δολλάρια κάπου στα 53 ευρώ δηλαδή πράγμα που έναν χρόνο πριν θα γινόταν σκοτομός..! Απούλητος ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ στα 25 ευρώ και το σαλόνι το αγόρασα στα 13 ευρώ..!!!! Το ίδιο και στα EL GRECO ΠΟΝΥ μεγάλη πτώση..!!! Πριν 4 χρόνια τα πουλούσαν στα 1000kai 2000 ευρώ μου είπε "φίλος"-γκούχου γκούχου- συλλέκτης εμπορικός και τώρα στα 200 και απούλητο..!!!
Kαι ρωτώ, πότε θα βρώ τα ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ EL GRECO επιτέλους??????[καλησπερα και απο μενα,εγω εχω 3 μπιμπιμπο μια με ρολευ μια με συλεκτικο φορεμα barbie my fair lady και μια β περιοδου...στα κουτια τις εχω..τις 2 τις εχω παραθεσει κιολας..βλεπε και αβαταρ...εχω καποια παιχνιδια απο παιδι..καποια επιτραπεζια φασουλετο και playmobil και διαφορα αλλα αλλα λογω χςρου κυριως ειναι στο παταρι του σπιτιου της μητερας μου..κατα τα αλλα δεν εχω δεν μπορω να βρω πουθενα ρουχα α περιοδου και εχω στεναχωρηθει πολυ..κυριως ψαχνω το νυφικο και το χρυσο μαγιο αλλα δεν..ουτε ακρες εχω ουτε φιλους να με βοηθησουν αλλα ουτε και πολυ χρημα
αυτη φορουσε ενα φορεμα με μπλε και κοκκινα μικρα λουλουδακια και κοκκινη τσαντα και κοκκινο καπελο..νομιζω την εχει καποια κοπελα απο εσας..mytinyworld είπε:Πωπω Rapunjel μου, έπρεπε να φτάσω στην προχωρημένη αυτή ηλικία για να δώ για πρώτη φορά την κουζίνα! Σ'ευχαριστώ πολύ! Και αυτό το σαλονάκι πολύ σούπερ! Ούτε αυτό νομίζω να το είχα δει!Georgeikos, θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε, όπως βλέπεις κι εμείς στη γύρα είμαστε και ψάχνουμε! Σε ενδιαφέρουν μόνο ρουχαλάκια α' περιόδου ή οτιδήποτε bibi bo? Αυτή με το fair lady τι φορούσε όταν την πήρες?
georgeikos είπε:αυτη φορουσε ενα φορεμα με μπλε και κοκκινα μικρα λουλουδακια και κοκκινη τσαντα και κοκκινο καπελο..νομιζω την εχει καποια κοπελα απο εσας..κοιτα ψαχνω οτιδηποτε απο παλιες μπιμπιμπο-και κουκλα και ρουχαλακι..αλλα κυριως το νυφικο και το μαγιο..
ναιιιιιιι!!!! αυτο ειναι μονο αντι για κιτρινα εχει μπλε λουλουδια!!!..πουλιοταν σε κουτι!!!mytinyworld είπε:Μήπως εννοείς αυτό????
Με ενδιαφέρει να μάθω αν πουλιόταν κούκλα με αυτό το φόρεμα, γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι αυτό φορούσε η δική μου όταν μου την αγόρασαν!
georgeike μου, τις κούκλες τις ψάχνεις οπωσδήποτε καινούργιες ή σου κάνουν και μεταχειρισμένες; Άμα μου πεις θα κοιτάξω κι εγώ να σε βοηθήσω! Έχω κάποια λίγα connections και θα δω τι μπορώ να κάνω! #) (Συγγνώμη που πετάγομαι μέσα στη μέση σαν το ραπανάκι, ε?)georgeikos είπε:κοιτα ψαχνω οτιδηποτε απο παλιες μπιμπιμπο-και κουκλα και ρουχαλακι..αλλα κυριως το νυφικο και το μαγιο..
βρεε οτιδιποτε δεν ειμαι απαιτητικος ουτε αχαριστος..αρκει να ειναι α περιοδου..επηξα να βλεπω στο ebay καινουργιες μελαμψες..και ειναι και πανακριβεςfraoulitsa είπε:georgeike μου, τις κούκλες τις ψάχνεις οπωσδήποτε καινούργιες ή σου κάνουν και μεταχειρισμένες; Άμα μου πεις θα κοιτάξω κι εγώ να σε βοηθήσω! Έχω κάποια λίγα connections και θα δω τι μπορώ να κάνω! #) (Συγγνώμη που πετάγομαι μέσα στη μέση σαν το ραπανάκι, ε?)
οπως και να εχει ευχαριστω παραααα πολυυυυfraoulitsa είπε:Έλα καλέ... κι οι μελαμψές την έχουν τη χάρη τους! Προσπαθώ να μην ασχολούμαι πολύ με το τι πουλιέται στο ebay γιατί κάθε φορά εκνευρίζομαι! : Θα σε έχω λοιπόν υπόψην μου, αλλά χλωμό το βλέπω για κουτί. Για κουκλίτσα σε καλή κατάσταση, από την άλλη, με φόρεμα είναι πιο πιθανό.