** Call of Duty ** Official Thread

Είμαι περίεργος να δω εκείνη η διόπτρα, που θα περιέχεται στην ειδική έκδοση του MW2 στο xbox, τι πράγμα θα είναι... #)
 
Omenforever είπε:
Είμαι περίεργος να δω εκείνη η διόπτρα, που θα περιέχεται στην ειδική έκδοση του MW2 στο xbox, τι πράγμα θα είναι... #)
Διόπτρες νυχτερινής όρασης είναι.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FMSS12iY1X0]YouTube - Modern Warfare 2 Prestige Edition Unboxing (Official)

Modern Warfare 2's Prestige Edition includes fully functioning night vision goggles

mw2-night-vision-prestige-rm-eng.jpg
 
Κομάντο άσε τα λόγια και τα night goggles ;)

Call-of-Duty-Modern-Warfare-2-Prestige-Edition-with-Night-Vision-Goggles.jpg


Όπλο-κράνος-εξάρτηση και φύγαμε. 10-11-2009 έχουμε επιθεώρηση!
 
Ναι λέω απλά τι μαραφέτι θα είναι, πόσο λειτουργικό κλπ. Γιατί στρατιωτικού επιπέδου διόπτρα δεν θα είναι.

Όπως κι αν έχει 10/11 θα είμαι "προβλεπέ" :armed:
 
PFC Shadowdancer2501 reporting for (call of) duty, Sir!

Άπαιχτο και χωρίς παράλογες hardware απαιτήσεις. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός οτι όταν άνοιξα πυρ με το minigun σε ένα τζαμί, με έκραξαν οι δικοί μου. Πολιτικά ορθή US προπαγάνδα FTW ;)

Enjoy
 
Βελτιωμενο τεχνικα stop

Επαιξα μονο κανα δεκαλεπτο στα κλεφτα λογω προετοιμασιας μετακομισης stop

Θα επανελθω με εντυπωσεις stop

:)
 
Tο μονο που μπορω να πω για το ΜW2 ειναι οτι στον τομεα των γραφικών και οπτικών εφε κανει το CoD4 να μοιαζει με παιχνιδι απο παλαιότερη κονσολα (το παιζω στο 360). Το πληθος των λεπτομεριών και η αληθοφάνεια ειναι το κατι άλλο. Με εντυπωσιασε ισως λίγο περισσοτερο και απο το Uncharted 2.
 
Απεδωσε καλα ο φρεσκος texture streaming μηχανισμος.

Αυτο επισης που παρατηρησα ειναι το μηδενικο tearing, η αναλυση φαινεται να ειναι ιδια με του CODMW1 και οτι τα frames ειναι παλι πολυ κοντα στα 60 (απο οτι διαβασα -> Global: PlayStation 3 Avg. FPS: 53.73 / Xbox 360 Avg. FPS: 57.31) παρολα τα νεα εφε.
 
Global: PlayStation 3 Avg. FPS: 53.73 / Xbox 360 Avg. FPS: 57.31
Ε καλα αυτο δεν χρειαζοταν καν να το αναφερεις - καθε παιχνιδι που υπαρχει και στις 2 κονσολες, ειναι ανωτερο στο 360 - εχουμε πειστει πια.....
 
Ξεκίνησα να πω πολλά για το MW2 και τελικά αποφάσισα ότι δεν αξίζει να χάσω και άλλο από τον χρόνο μου για αυτό. Κρίμα γιατί το CoD4 ήταν από τα πλέον αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών. Κρίμα το hype και τις ελπίδες για κάτι καλύτερο... α, ναι και πριν ακούσω τίποτα χλιαρά σχόλια... completed στο vet μέσα σε δυο απογεύματα. Μετά τα infinite spawning και grenade spamming των 4&5; απλά πανεύκολο, καμία πρόκληση, τίποτα φρέσκο, μία από τα ίδια και χειρότερα, σαν ξαναζεσταμένη και άνοστη σούπα μου φάνηκε. Δεν θέλω να το συγκρίνω καν με άλλα παιχνίδια.
 
Συμφωνώ για τη χαμηλή δυσκολία. Πάντως πέρασα υπέροχα για όσο κράτησε. Μου άρεσαν ιδιαιτέρως κάποιες στιγμές δράσεις και κάποιες πωρωτικές αποστολές. Δεν έχω δει το multiplayer κομμάτι ακόμα.

Ιδού και ένα review της διόπτρας που λέγαμε(μήπως και σώσω κανέναν από να την πάρει :p )



Και btw, fleece σαν του Ghost παίζει να πουλιέται πουθενά; :cool: :cool:
 
@Omen

'Οταν έρθεις Αθήνα, θα πάμε σε κανά δυο τρύπες. "I know a place" όπως λεει και ο Νικολάι ;)
 
Θα το πιστεψετε οτι λογω μετακομισης δεν το εχω παιξει καθολου???

Απο αυτα που διαβαζω παντως, τα σχολια ειναι θετικοτατα. Οσο για τη διαρκεια, οι δημιουργοι ειχαν ενημερωσει εξ αρχης οτι το campaign δεν θα ειναι μεγαλο.

Αυτο που λενε οτι δεν βελτιωθηκε ειναι η AI (που προσωπικα πιστευω οτι ειναι απαραλλαχτη απο την εποχη του COD2). Ελπιζω να μην ισχυει αλλα απο την αλλη το Halo ειναι ενα. ;)
 
Δε ξερω ρε γμτ, τα δυο modern warfare αν και πολυ ρεαλιστικα σε γραφικα δεν με κερδισαν τοσο όσο το Halo (που και το 3 και το ODST εχουν αρκετα μικρο campaign). Μου φαινονται πολυ σοβαρα και τακτικά, δεν έχουν αυτό το χύμα fun που προσωπικα προτιμω σε τετοια παιχνιδια. Και καθως δεν τρελλαινομαι για online play το campaign παραειναι μικρο για να πω οτι φχαριστηθηκα. Ειναι ενδιαφερον παντως το Modern Warfare 1 με το controller του wii (αν μπορεις να σημαδεψεις απ τα γελια με τα απογοητευτικοτατα graphics βεβαια).
 
Το single player μέρος είναι ικανοποιητικό. ΟΚ δεν είναι Fallout3 και Dragon Age, με 30+ ώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει και οτι 7-8 ώρες στο easy-normal είναι άσχημες. Και μη ξεχνάμε οτι στο hard-veteran οι ρυθμοί είναι καταιγιστικοί. 'Αλλωστε η γρήγορη πλοκή, η εντυπωσιακή εναλλαγή αποστολών και το υψηλό Α.Ι (το τονίζω υψηλό) ειδικά στα δυσκολότερα επίπεδα, αντισταθμίζει την "μικρή" διάρκεια του single player camp.

Τα spec-ops...απλα πώρωση. Υπάρχουν όλα τα σενάρια ειδικών αποστολών και το κυνηγι αστεριών για το ξεκλείδωμα όλων των πιστών φτάνει σε σημείο εθισμού.

Το multi μέρος εμένα μου έκανε άριστη εντύπωση. Τα μόνα αρνητικά είναι η έλλειψη των ded.servers και το γεγονός οτι μπορεί να σου κάτσει να παίζεις με τυπάκια που σου ρίχνουν πολλές "σαρδέλες" με ξεκλειδωμένα όπλα "γεια σας" και να σε στέλνουν άψαλτο σε msecs :) Εκεί κάπου αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και τα χρόνια gaming που έχεις στη πλάτη σου.

Αυτά τα ολίγα, πάω Afghan τώρα.

Υ.Γ όποιος γουστάρει να κάνουμε GRM team για deathmatch στειλτε pm (μόνο σοβαρές προτάσεις χαχαχα)
 
7-8 ώρες ειναι πολύ πολύ λίγο αν δεν παιζεις multiplayer. Καπου μου φαίνεται οτι το multiplayer εχει γινει δικαιολογια για να κανουν scrap το εκτενες development των single campaigns. Τα Spec Ops ειναι καπως σαν μπουκιτσες του campaign κι ενω τα περισσοτερα παιζονται solo θα τα προτιμουσα σαν μερος του campaign. Αν δεν εχεις σκοπο να πας online δεν αξιζει 70 euro γιατι και 800 φορές να παίξεις την campaign θα πεφτεις στα ιδια και στα ιδια (το ιδιο που επαθα με Halo 3 και ODST). Εδω ισως σωζουν καπως τα Spec Ops ειδικα επειδη ειναι mini αποστολες που μπορεις να παιξεις ξανα και ξανα αλλα και παλι μου φαινεται οτι τελειωνει πολυ γρηγορα ακομη και για εναν μετριο παικτη. Γενικά, αν και παιζω FPS απο το Doom 1 χωρις να εχω καποιο ιδιαιτερα καλο επιπεδο γιατι δε λυωνω online η coop, εχω την εντυπωση οτι οσο πανε γινονται και πιο ευκολα τα normal modes...
 
Shadowdancer2501 είπε:
@Omen
'Οταν έρθεις Αθήνα, θα πάμε σε κανά δυο τρύπες. "I know a place" όπως λεει και ο Νικολάι ;)

Αααα... τίποτα καλύτερο από μιλιταριστικά ψώνια μαζί με έναν συνάδελφο. Να πάρουμε και τον Pook. :cool:
 
Λοιπόν, αφού έκατσε η σκόνη του ενθουσιασμού έχω να πω τα εξής:

Ύστερα από 40 ώρες (αναρρωτική άδεια Η1Ν1 χεχε) multi και μετά από προσεκτική παρατήρηση των killcams κατάλαβα "τι παίζει". Το MW2 είναι γεμάτο απο crackers, hackers, cheaters, aimboters, wallhackers και exploiters!!! H απουσία Punkbuster και η έλλειψη των ded.servers, έχουν δώσει πρόσφορο έδαφος σε όλα τα λαμόγια που με κάθε ευκαιρία σου χαλάνε τη διάθεση. Η κατάντια έχει φτάσει σε σημείο που τα τυπάκια δεν το κρύβουν καν, αφού η Steam (μέσω VAC) είναι παντελώς ανίκανη τεχνολογικά να βρει τους cheaters. Δεν είναι τυχαίο που μια μόλις μέρα πριν βγει στα ράφια ο τίτλος, πουλούσαν wallhacks κλπ σε διάφορα sites. Η IW πρέπει να κάνει κάτι επιτέλους!

Αν θέλετε ένα 5άωρο (max) single camp, ένα καλό co-op, και ένα ΑΘΛΙΟ multi το ΜW είναι για σας :)
 
Πίσω
Μπλουζα