Death2Eliza είπε:
Η Domniki βγαζει τον σαδισμο της πανω μου, κ εγω μαζοχιζομαι γιατι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα κανω αυτο που μου προτεινει για να κουρελιαστω τελειως..
Ορίστε κύριοι, να παίρνετε μαθήματα!
Με αφορμή μάλιστα τις δημόσιες παραδοχές της Death2Eliza, σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα νέο thread με περισσότερες προοπτικές από εκείνο για την εκμάθηση
κορεάτικης γλώσσας, για
στρατηγικές στο πώς να κάνετε μια γυναίκα ό,τι θέλετε ή αλλιώς,
τί θέλουν οι γυναίκες.
Μέχρι να ανοίξω εκείνο το thread, ορίστε τα πρώτα μαθήματα (για ανύπαντρους/μή πλούσιους):
1. Έχετε έναν
σκοπό (εκτός από τον υπέρτατο):
Να κάνετε τη γυναίκα κουρέλι. Οι γυναίκες (καί οι άντρες, αλλά δεν κάνω τέτοιο μάθημα τώρα), είναι
μαζόχες. Δεν εννοώ ότι θέλουν ξύλο, αλλά θέλουν να τις βασανίζουμε με άλλους τρόπους. Και αυτό πρέπει να το κάνετε, επειδή το αποζητούν.
2. Ο
βασικός τρόπος:
Σκωτσέζικα ντούς! Όπως και με την Candy Candy. Τη μια στιγμή γνωρίζει τον άντρα των ονείρων της, την άλλη αυτός πεθαίνει/παντρεύεται άλλη, κλπ. Έτσι κι εσείς. Τη μία θα τις φλερτάρετε, την άλλη θα τις φτύνετε. Στο τέλος θα τρελαθεί τελείως και θα νομίζει ότι κάνει αυτή κάτι λάθος, που ενώ φαίνεται ότι βρήκε τον ιδανικό, θα φοβάται ότι κάτι κακό έκανε και σας απώθησε. Θα προσπαθεί να σας διορθώσει/κατακτήσει...
5. Ο
έμμεσος τρόπος:
Θα πρέπει
να την κάνετε να νομίζει ότι σας κυνηγάει αυτή. Στην πραγματικότητα όμως θα συμβαίνει το αντίθετο. Θα πρέπει να θυμάστε με κάθε λεπτομέρεια τί λέει ώστε να το εκμεταλλεύεστε αργότερα. π.χ. ότι της αρέσει το τάδε παπούτσι, ή αν τη δείτε να κοντοστέκεται σε μια βιτρίνα. Εσείς σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να προχωρήσετε μέχρι το κοντινότερο περίπτερο για να διαβάσετε το πρωτοσέλιδο του Φωτός, αλλά να της αγοράσετε τα παπούτσια την επόμενη μέρα. Αυτό παράδειγμα, δεν είναι καν ανάγκη να ξοδευτείτε.
4. Γενικές λεπτομέρειες:
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να καυχηθείτε για προηγούμενες σχέσεις (μέχρι δύο), αλλά πριν υπάρξει κάτι.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αναφερθείτε σε άλλες γυναίκες αφότου έχει υπάρξει κάτι. Ακόμα και αν τονίσει ότι της είχατε πει για κάποια, θα το υποβαθμίσετε.
ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ τα παιδιά (όπως κι εγώ άλλωστε).
ΓΕΛΑΤΕ με τα ανέκδοτά τους, αλλά ποτέ πολύ. Θα τους λέτε όλο σόκιν ανέκδοτα.
Τους παίρνετε ένα δώρο νωρίς-νωρίς και το φυλάτε στο αμάξι ώστε να το εμφανίσετε τη στιγμή που θα σας δώσει δώρο. Αμέσως μετά αναφέρεστε στο πεπρωμένο (Η Candy Candy θα έπεφτε με αυτό το κόλπο...).
Ειδική συμβουλή για τους άντρες του GRM και του mame.gr: Δε θα μιλάτε για παιχνίδια και υπολογιστές.
Τα παραπάνω συνήθως πιάνουν για το πολύ τρία επίπεδα παραπάνω από εσάς, για ακόμη ανώτερα επίπεδα θέλει και λίγο περισσότερο τύχη.
Τώρα όσον αφορά τοους πλούσιους, συνήθως δεν έχουν νόημα τέτοιες συμβουλές.
Οι παντρεμμένοι, η συμβουλή μου είναι να κάτσουν στ' αυγά τους. Αν παρόλ' αυτά είναι τόσο λεχρίτες που θέλουν και συμβουλές, μπορούν να πάρουν τα παιδάκια τους και να τα πάνε σε παιδική χαρά οι ίδιοι μόνοι τους (τα μικρά είναι παγίδα).
Για επιπλέον συμβουλές μπορείτε να μελετήσετε και το Candy Candy. Αυτή η κινέζα η σεναριογράφος ήταν μανούλα στα δράματα φαίνεται.