Candy Candy...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Death2Eliza είπε:
τελικα ειδες που την τραβαει το πετσι μας την μιζερια?δεν ψαρωνουμε με τα εναλλακτικα βερσιον και ας ειναι μια παρηγορια!

vageli, δεν ξερω κανεναν που να εχει σχεση με το λινκ που εδωσες.. χμμμ.. η Καντυ κοινοτητα εχει περισσοτερα παρακλαδια απο οτι πιστευαμε τελικα! :)

μπαι δε γουεη, το "γκεη" σημαινει "χαρουμενος" ετσι δεν ειναι? :D
Φυσικα και θελουμε το αυθεντικο "τελος" της σειρας. Ολα τα αλλα ειναι "μαϊμου", και το χειροτερο, ειναι οτι το ξερουμε οτι ειναι "μαϊμου".

Παντως ξαναβλεποντας τα παλια επεισοδια στο youtube, γκρεμιστηκε το παιδικο μου ιδανικο...τωρα καταλαβαινω οτι ο Τερρυ εφταιγε για ολα, και οχι η κακομοιρα η Καντυ. Αναθεωρησα μετα απο 20 χρονια :icon_cry: Αλμπερτ και ξερο ψωμι!

ω, ημουν μαρτυρας στην γεννηση ενος σπανιου ειδους Καντυ φαν (υπο εξαφανιση κιολας!) : Albertius-loverus..

καλη δυναμη καλη μου!!

οι τερρικιες καραδοκουν με λυσσα στην ζουγκλα του διαδικτυου, να σε κατασπαραξουν που τολμας να υποστηριξεις το ζευγαρωμα αυτο..

(καποια ειδε ξανα προσφατα και την σκηνη με το λιονταρι = τεστοστερονη+αντριλα+παληκαρια στο φουλ, και εχει παθει ζημια μου φαινεται! :diablotin: )

K' εγω τερρυκια ημουν, και σουπερ-φανατικη. Και ο πρωτος ερωτας ειναι παντα ο πρωτος....Αλλα, αφου μας βγηκε μαπα το καρπουζι και σουπερ-λαπας τελικα ο Τερρυ, τι να κανω η αμοιρη...ειδα το επεισοδιο που καταντησε αλκοολικος και τριγυρνουσε μεθυσμενος εδω κ'εκει και εκλαιγε την μοιρα του...ενω ο Αλμπερτ ειναι το εντελως αντιθετο! Αποφασιστικος και δυναμικος! Αν ειχε και καλυτερη φωνη, ισως να ειχε περισσοτερες fan. O Terry εχει ΥΠΕΡΟΧΗ φωνη!!!! Αν ηταν και πιο αντρας...

Πάντως και εγώ υποστηρίζω Albert σταθερή αξία. :) :) :) :)

Domniki είπε:
Αλλα, αφου μας βγηκε μαπα το καρπουζι και σουπερ-λαπας τελικα ο Τερρυ, τι να κανω η αμοιρη...Αν ηταν και πιο αντρας...
Εσείς οι γυναίκες φταίτε, ως μανάδες μας.

Μας έχετε κάνει όλους σαν τον Τέρρυ και μετά λέτε πού πήγαν οι άντρες!

Vagelis είπε:
Εσείς οι γυναίκες φταίτε, ως μανάδες μας.Μας έχετε κάνει όλους σαν τον Τέρρυ και μετά λέτε πού πήγαν οι άντρες!
Ενταξει, μην τα παιρνετε και ολα τοις μετρητοις...δεν ειναι και πραγματικος ανθρωπος ο Τερρυ, απλα ενας ηρωας manga ειναι, το οποιο εγραψε μια γυναικα :biglaugh: Αλλα και ανθρωπος να ηταν, ολο και καποιο ψυχολογικο προβλημα θα ειχε, αφου τον ειχε εγκαταλειψει η μανα του, ηταν σε διαρκη κοντρα με τον πατερα του (μεχρι οτι τον μισουσε ειχε πει), η δευτερη γυναικα του πατερα του τον ειχε διωξει απο το σπιτι, ολοι ηταν εναντιον του, κτλ. Ενω ο Αλμπερτ ειχε μια πιο ευκολη ζωη, και εκανε το κεφι του παντα, χωρις να τον πρηζει κανεις.

Οσο για την γκαντεμια της Καντυ, αυτο ειναι κατι το αδιανοητο...ουτε ο Μητσοτακης να την ειχε μουτζωσει. Τι αλλο επρεπε να περασει αυτο το κοριτσι!!!

vangeli, δεν θα διαφωνησω μαζι σου..

Ο Τερρυ μπορει να ειναι φανταστικο προσωπο, αλλα αντιπροσωπευει μια αληθινη κατηγορια αντρων, που δυστυχως γοητευει την πλειοψηφια των γυναικων..

λιγες ειμαστε οι γνωστικες που προτιμαμε πιο χαμηλο προφιλ στους αντρες..

και κοιτα να δεις..μανι μανι 3 απο αυτες τις λιγες ειμαστε μαζεμενες εδω! :)

Ναι αλλά ο πιο σωστός (μετά τον Anthony!!!) και κατάλληλος για οικογένεια ήταν ο Stear ! Το κατάλαβε αυτό η πονηρή Patty και τον καπάρωσε γρήγορα!!!!

f_CandyCandy0m_53d8d23.jpg

Και ο Στιαρ ηταν ερωτευμενος με την Καντυ! Τρελλες επιτυχιες αυτο το κοριτσι.

Το εχω ξαναπει: ολοι οι αντρες της σειρας ηταν ερωτευμενοι μαζι της! Μαλλον ομως τους εφερνε γουρσουζια: Ο Αντονυ και ο Στιαρ σκοτωθηκαν, ο Τερρυ παντρευτηκε την Σουζανα (τι καταρα κ'αυτη), το τρενο που ταξιδευε ο Αλμπερτ βομβαρδιστηκε και αυτος επαθε αμνησια....ε, αμαν πια, μονο ο Αρτσυ και ο Νιλ γλυτωσαν...γενικα οι ηρωες αυτης της σειρα περνουσαν τα πανδεινα, και τα περισσοτερα τα περνουσε η Καντυ. Τι ζωη κ'αυτη !!!

ο Αρτσιμπαλ δεν την γλιτωσε καθολου κατα την γνωμη μου!

φορτωθηκε την Αννυ για τα καλα!! (τι μιζερη γκομενα!Η Καντυ τραβουσε τα παθη του Χριστου, και η αλλη ηταν μες στην κλαψα!! τι ζωον!)

συμφωνω για Στιαρ!! :headbangdude: Θεουλης!

και ειναι κ ο μονος (εκτος της Καντυ) που μεσα στους καντικους φαν κυκλους του εχουν ΟΛΟΙ ιδιαιτερη αδυναμια..

οποτε μας μενει μονο ο Νηλ, που εκτος απο το βρωμοξυλο που ετρωγε κατα καιρους απο ολους, και την απολαυστικη χυλοπιταρα, δεν επαθε τπτ γενικα..

ολοι οι "κακοι" του ανιμε την εβγαλαν καθαρη!

ΚΑΤΑΡΑ!!!:mad:

f_Cannealm_8cf8fee.jpg

-Ο Αλπερτ εκείνος ο Αλήτης που είχε χάσει την μνήμη του!

Από ότι άκουσα σε εγκατέλειψε και έφυγε!

Βλέπεις ότι σου συμβαίνει το μαθαίνω αμέσως Candy!

Εγώ νομίζω ότι και ο Neal είχε κάνει προόδους! Παρατηρήσατε πόσο είχε υπολογίσει το timing και πόσο δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι; :rolleyes:

Turrican είπε:
Εγώ νομίζω ότι και ο Neal είχε κάνει προόδους! Παρατηρήσατε πόσο είχε υπολογίσει το timing και πόσο δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι; :rolleyes:
Ολοι ειχαν καλο timing εκτος απο το ζευγος Καντυ-Τερρυ! Καταραμενοι συγγραφεις!

σορρυ κιολας,

αλλα καλυτερα να το ξεριζωνε απο την μητρα και να το πεταγε στα σκουπιδια, παρα να το δωσει στον σιχαμενο Νηλ η Καντουλα μας!:vomit:

το γελοιοτερο ειναι πως απο ολους αυτους που την γουσταρανε, ο Νηλ ηταν ο μονος που ειχε "καλο σκοπο"..

Turrican, ωραια η ατακα που εβαλες, και ακομα πιο ξεκαρδιστικες οι αντιδρασεις της Καρρα-Καντυ στην συγκεκριμενη σκηνη.. πολυ γελιο!:biglaugh:

Γιατί; πού ξέρεις, μπορεί να άξιζε τον κόπο!

Ας πουμε απλα πως δυο αλλες εκδοχες θα ηταν χειροτερες απο το ηδη αθλιο φιναλε της ιστοριας:

1)Να πεθαινε η Καντυ η ο Τερρυ.

2)Να γινοταν ο γαμος Νηλ+Καντυ.

ευτυχως που υπηρχε ο "πριγκηπας" Αλμπερτ κ καθαρισε παλι!

f_CandyCandyEm_1a384dc.jpg

- Άφησέ με! Φύγε!

- Δεν...δεν τελειώσαμε ακόμα!! Θα ξαναγυρίσω το ακούς ....Candy!

Στο τέλος θα δεχθείς!!!

Πάντως παιδιά εμένα τον τρόμαξε το μάτι μου!!!! φαίνεται πολύ αποφασισμένος και ερωτευμένος! :rolleyes: Του αναγνωρίζω μάλιστα ότι ξέρει να μιλάει στις κοπέλες και δεν κάμπτεται από γυναικεία τερτίπια! Είναι δυνατόν αυτό το παιδί να μη πετύχει τον στόχο του;:rolleyes:

f_CandyCandyEm_936c521.jpg

Αλλά έλα που οι αμαρτίες του παρελθόντος πληρώνονται....!:rolleyes:

Αμαν πια αυτη η συγγραφεας: μονο ο Νηλ ηταν δυναμικος και διεκδικησε την Καντυ! Ο Τερρυ, 70 επεισοδια περιμεναμε να διεκδικησει κατι, κ'αυτος τιποτα! Τι λαπας τυπος, μας παριστανε και τον δυναμικο :mad:

Α, ρε Αλμπερτ, ηρωα! Ευτυχως ηρθες με το ασπρο του αλογο να σωσεις την Καντυ, αλλιως ολοι οι αλλοι ηταν λαπαδες. Γι'αυτο και στο τελος η Καντυ προτιμησε τον Αλμπερτ :D

Και υποψιν: οταν προβαλονταν τα επεισοδια σε επαναληψη το καλοκαιρι του '87, μετα το επεισοδιο του χωρισμου, συνεχισα να γραφω στο βιντεο τα υπολοιπα επεισοδια, γιατι ηξερα οτι εμφανιζεται ο Τερρυ σε ενα απ'αυτα (τετοιο κολλημα!).

Turrican είπε:
Στο τέλος θα δεχθείς!!!
Ο τύπος είχε το σωστό timing, είχε και σωστή στρατηγική!

Έτσι πρέπει, να εστιάζεις στον στόχο σου. Όταν η μικρή αντιλόπη μείνει λίγο μόνη της, θα κάνεις την επίθεσή σου αστραπιαία και θα τη φας (άλλο που αυτός έφαγε πίτα).

Εκτός κι αν σου μαγειρεύει η γυναίκα σου.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα