Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ας την συμπαθησει οποιος θελει, το nick μου τι δουλεια εχει στο ολο θεμα?Sorin είπε:ηρεμια παιδιά..ενα παιδικό ειναι μη σκοτωθειτε! απλα ειναι λιγο αφυσικο να συμπαθησει καποιος την ελίζα. candyrules.
επαναλαμβανω: ας τον δει απο οποια γωνια θελει, αλλα πλζ, μην κανετε τους χαζους.. Το S2E ειναι καθαρη αναφορα στο D2E, για να το πω ξεκαθαρα σε αυτους που δεν καταλαβαινουνε.pooky είπε:Ήμαρτον ρε παιδιά μη κάνετε αυτό το thread να κλειδωθεί.
Ηρεμήστε λιγάκι και δεχτείτε ότι κάποιοι από μας βλέπουν τον κόσμο με άλλη οπτική γωνία.
BTW Candy FTW!!!!!!!!!!
K εγω. κ απο οτι ειδες τις προηγουμενες μερες, καποιοι προσπαθησαμε να τον αγνοησουμε κ να συνεχισουμε να διασκεδαζουμε, αλλα ειναι πεισματαρης απο οτι φαινεται ...telamonas.stokos είπε:Συμφωνοντας για αρχη με τα λογια του Wally - θελω να απολογηθω σχετικα με το αισχος που συμβαινει στις τελευταιες σελιδες αυτου του πολυ επιτυχημενου thread.
To τι ειναι, πραγματικα δεν με απασχολουσε. δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο κυριος. κ ξαφνιαστηκα δυσαρεστα οταν ειδα οτι ενας αγνωστος, σε ενα τοσο φιλικο φορουμ, καθεται κ ασχολειται τοσο μαζι μου.Φιλη μου D2E, o Starbuck δεν ειναι ουτε ηλιθιος ουτε αντρακι ουτε σου εφταιξε τιποτα η γυναικα του ωστε να γραψεις κατι προσβλητικο σχετικα - ουτε να ποσταρεις με νοημα καποιο emoticon που να τους προσβαλει. Ειναι μελος του GRM με παρουσια και αποψη δεν εχει προσβαλει συνειδητα κανεναν μεχρι τωρα και δεν καταφερθηκε εναντιον σου ως ατομο σε καμια περιπτωση - αφησε βεβαια ειρωνικα σχολια για τον αγαπημενο σου anime χαρακτηρα ειναι αληθεια - και φυσικα παραποιησε το nick σου - αλλα δεν του αξιζουν τετοιοι χαρακτηρισμοι. Προσπαθησα να του περασω την ιδεα οτι κακως μπλεκετε στα "ποδια" σας , αλλα απο κει και υστερα δεν περιμενα τοσο "δυνατη" αντιδραση απο εσενα, και οχι μονο απο εσενα, δεν ειμαι (τοσο) βλακας, ειδα οτι στραβωσε και η Domniki και η QoH.
Προσωπικα, δεν με πειραζει το συγκεκριμενο τοπικ. μεινει, δεν μεινει, το ιδιο μου κανει. δεν σκοπευω να το επισκεφτω, οπως κ αλλα θεματα του μποαρντ τα οποια δεν με ενδιαφερουν. δεν απαιτω τπτ αλλο, εξω απο το να μην γινονται αναφορες στο nickname μου. οι boardies που με ξερουν λιγο καλυτερα επι προσωπικου, γνωριζουν πολυ καλα το ταπεραμεντο μου. τεσπα, μην το κουραζουμε, οταν απομακρυνθει η αναφορα σε εμενα, σβηνω κ απο μονη μου τα ποστς μου. τα δικα του αφηστε τα, δεν με απασχολει.Εστω και καθυστερημενα θα κανω αυτο που δεν εκανα απο την αρχη - θα γυρισουμε το χρονο λιγο πισω και θα σβησουμε ολα τα posts απο το σημειο που ξεκινησε η ολη "φαση" - επισης θα σβηστει και το Ελιζανη Αδερφοτης μιας και καλως κακως δημιουργει εριδα ως θεμα απεναντι σε μελη του ιδιου forum.
Θα κανω πολυ ευχαριστως οτι μου ζητησει η διοικηση του φορουμ. αλλωστε κ η καντυ γονατισε για συγγνωμη μπροστα στους Ρανγκαν για κατι που δεν εφταιγε, εγω δεν θα το κανω? (σημ για τους αδαεις που εχουν αποψη για το ανιμε χωρις να το εχουν δει: Ρανγκαν ειναι το επιθετο της ελιζας)Επισης θα ηθελα ο Starbuck να αλλαξει αμεσα το avatar του γιατι (κατα τα φαινομενα) προσβαλει καποια μελη μας - και μια συγνωμη απο την D2E για τα οσα του εσουρε θα ηταν καλοδεχουμενη, μολις ηρεμησουν και ξεκαθαρισουν τα πραγματα.
δεν είναι δεκάδες οι σελίδες.. στην πραγματικότητα αρκεί να ρίξεις μια ματιά στις 90-93..Wally είπε:@D2E,StarbackΝα πω εξ αρχης οτι δεν εχω παρακολουθησει τους λογους της κοντρα σας αλλα θα πω οτι μου φαινεται καπως παραξενο να σκοτωνεστε για εναν καρτουν χαρακτηρα.(αν ειναι αυτος ο λογος)
Δεν την παλευω να δω την ολη στιχομυθια σε τοσες δεκαδες σελιδες αλλα θα παρακαλουσα να "τριμαρετε" λιγακι τα ποστ σας.
αυτό πάλι γιατί; Δεν το καταλαβαίνω.. δεν δικαιούμαστε εδώ πέρα όλοι ίσης μεταχείρισης; Δεν είμαστε όλοι ισότιμοι σε αυτό το φόρουμ; Αυτό είναι πολύ κρίμα!Wally είπε:Επισης για να πω και την αληθεια αν το ποστ της D2E ειχε γινει απο αρρεν μελος θα το αντιμετωπιζα αλλιως.
κι εδώ έρχομαι ξανά σε εσένα φίλε Wally..Death2Eliza είπε:λοιπον,τελικα ομως εισαι τοσο καραγκιοζης
φαινεται πως εισαι τοσο γελοιος
αντρακια σαν κ εσενα τα τρωω για πασατεμπο
εισαι απλα ηλιθιος.
αντε, τυχερη θα ειναι η γυναικα σου σημερα!!!![]()
Πού είδες κάτι αντίστοιχο –έστω στο ελάχιστο– σε δικό μου μήνυμα; Επιμένω να μου το υποδείξεις.. Ποιος προσβάλει ποιον και γιατί νοιώθω πως με αδικείς με την στάση σου και πως μεροληπτείς υπέρ της D2E; Φρόντισα ποτέ να μην αρπαχτώ από τα εχθρικά μηνύματα της D2E που εύκολα θα μπορούσα να είχα κάνει. Προτίμησα απλά να τους αδειάσω την γωνιά και να μεταφέρω την αιρετική άποψή μου σε έναν νέο θρεντ.Wally είπε:Επισης μερικα ποστ του Starback με ενοχλησαν αρκετα (και αν μαλιστα ισχυουν τα λεγομενα της D2E οτι την προσεβαλε,ακομα χειροτερα!)
παρεμπιπτόντως το νικ δεν αποτελεί προσωπικό στοιχείο και μάλιστα στο παρελθόν μας έχεις ομολογήσει πως κι εσύ από αλλού του πήρες το Death to Eliza. Τώρα για να διευκολύνω την κατάσταση όντως θα το αφαιρέσω από το αβαταρ.Death2Eliza είπε:κ οπως ακριβως ειπες δεν με ξερεις, οποτε επρεπε να σκεφτεις λιγο περισσοτερο πριν οικειοποιηθεις τα προσωπικα μου στοιχεια.
ειρωνία και σου φαίνεται άσχημη; φαντάσου να σε βρίζουν ανοιχτά και κατάφορα εσένα και τον άνθρωπό σου..bi-bi είπε:απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να ανέχομαι κάθε φορά κάποιον που σχολιάζει στο thread candy candy μόνο και μόνο για να κάνει χιούμορ(κατ₼εμέ καθαρή ειρωνία)απέναντι στο anime.Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα παραπάνω:sad::sad:
Εσπειρες ανεμους, θα θερισεις θυελλες! ...Starbuck είπε:ειρωνία και σου φαίνεται άσχημη; φαντάσου να σε βρίζουν ανοιχτά και κατάφορα εσένα και τον άνθρωπό σου..
ναι το πηρα απο το αλλο φορουμ που το χρησιμοποιω κ εκει η ιδια κ το εβαλα κ εδω, αυτο εννοεις?Starbuck είπε:παρεμπιπτόντως το νικ δεν αποτελεί προσωπικό στοιχείο και μάλιστα στο παρελθόν μας έχεις ομολογήσει πως κι εσύ από αλλού του πήρες το Death to Eliza. Τώρα για να διευκολύνω την κατάσταση όντως θα το αφαιρέσω από το αβαταρ.
Δεν το ήξερα αυτό! Thanks QueenofHearts!QueenofHearts είπε:Ο συνθέτης Takeo Watanabe που συνέθεσε την μουσική της Candy ήταν ένας εξαίρετος μουσικός, με κλασσική παιδεία και μεγάλη πείρα στη σύνθεση κομματιών για ανιμε και ταινίες. Ήταν ένας απ'τους κορυφαίους στο είδος του!
http://us.vdc.imdb.com/name/nm0913874/