Turrican
RetroManiaC
- Αντιδράσεις
- 181
Χμμμ! Επειδή από παλιά έβλεπα συχνά- πυκνά να επανέρχεται και να τίθεται (έστω και εμμέσως) το θέμα του πόσο φυσιολογικό είναι ένας άντρας να παρακολουθεί την Candy και να ταυτίζεται εντέλει μαζί της κάθισα λίγο και το φιλοσόφησα μόνος μου!
Προσπάθησα να αναλύσω τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητα της!
Έτσι πήγα λίγο πίσω και ξαναθυμήθηκα ότι η Candy ήταν πάντα η αρχηγός της παρέας! Είχε πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της ευθύνης και της θυσίας!Ήταν έντονα μαχητική και υπερασπιζόταν το δίκαιο! Το πιο μεγάλο της πλεονέκτημα ήταν ότι στο τέλος την αγαπούσαν και οι εχθροί της! Επέδειξε μάλιστα εξαιρετική αντοχή και καρτερικότητα σε όλες τις κακές συγκυρίες που αντιμετώπισε! Ήταν γεννημένη μαχητής!
Πως άραγε όλα αυτά τα συστατικά της προσωπικότητας της θα αλληλεπιδράσουν με την ιδιαίτερη αντρική ιδιοσυγκρασία των αρσενικών fan? Θα δημιουργηθεί άραγε ένα έκτρωμα ή θα προκύψει τελικά ένα αποτέλεσμα φόρος τιμής για την αρρενωπότητα που θα στολίζει και θα ολοκληρώνει τον άντρα;
Η αναζήτηση μου αυτή είχε την ανάγκη τεράστιας επεξεργαστικής δύναμης!!
Για αυτόν τον λόγο ξύπνησα τον τρομερό μου ZX SPECTRUM +2 με ολόκληρα 128 kb's μνήμης και αφού του εξήγησα στα γρήγορα τι θέλω να κάνει στρώθηκε αμέσως στη δουλειά! Μετά από μισή μέρα σχεδόν έχω επιτέλους το αποτέλεσμα!
Με βάση τα παρακάτω δεδομένα που του έδωσα μου έδειξε το πώς πρέπει να μοιάζει ο αρσενικός Candy fan!!!!!!
Τα δεδομένα Candy-κής προσωπικότητας που εισήχθησαν στο computer :
1)Αρχηγός παρέας
2)Αίσθηση ευθύνης και θυσίας
3)Γεννημένη μαχητής, δυνατή
4)Δίκαιη
5)Την αγαπούσαν όλα τα παιδιά στο ορφανοτροφείο
6)Ευγενική, ευαίσθητη
7)Στο τέλος την αγαπούσαν και οι εχθροί της
8)Έφαγε τρομερά στραπάτσα στην ζωή αλλά προσπερνούσε τα εμπόδια
9)Ήταν πιστή
Και το αποτέλεσμα:
[edit] This video is no longer available due to a copyright claim by Metro Goldwyn Mayer Inc.. [edit]
Όσο περισσότερο το βλέπω μέχρι τέλους τόσο πείθομαι περισσότερο!!!!!
Προσπάθησα να αναλύσω τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητα της!
Έτσι πήγα λίγο πίσω και ξαναθυμήθηκα ότι η Candy ήταν πάντα η αρχηγός της παρέας! Είχε πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της ευθύνης και της θυσίας!Ήταν έντονα μαχητική και υπερασπιζόταν το δίκαιο! Το πιο μεγάλο της πλεονέκτημα ήταν ότι στο τέλος την αγαπούσαν και οι εχθροί της! Επέδειξε μάλιστα εξαιρετική αντοχή και καρτερικότητα σε όλες τις κακές συγκυρίες που αντιμετώπισε! Ήταν γεννημένη μαχητής!
Πως άραγε όλα αυτά τα συστατικά της προσωπικότητας της θα αλληλεπιδράσουν με την ιδιαίτερη αντρική ιδιοσυγκρασία των αρσενικών fan? Θα δημιουργηθεί άραγε ένα έκτρωμα ή θα προκύψει τελικά ένα αποτέλεσμα φόρος τιμής για την αρρενωπότητα που θα στολίζει και θα ολοκληρώνει τον άντρα;
Η αναζήτηση μου αυτή είχε την ανάγκη τεράστιας επεξεργαστικής δύναμης!!
Για αυτόν τον λόγο ξύπνησα τον τρομερό μου ZX SPECTRUM +2 με ολόκληρα 128 kb's μνήμης και αφού του εξήγησα στα γρήγορα τι θέλω να κάνει στρώθηκε αμέσως στη δουλειά! Μετά από μισή μέρα σχεδόν έχω επιτέλους το αποτέλεσμα!
Με βάση τα παρακάτω δεδομένα που του έδωσα μου έδειξε το πώς πρέπει να μοιάζει ο αρσενικός Candy fan!!!!!!
Τα δεδομένα Candy-κής προσωπικότητας που εισήχθησαν στο computer :
1)Αρχηγός παρέας
2)Αίσθηση ευθύνης και θυσίας
3)Γεννημένη μαχητής, δυνατή
4)Δίκαιη
5)Την αγαπούσαν όλα τα παιδιά στο ορφανοτροφείο
6)Ευγενική, ευαίσθητη
7)Στο τέλος την αγαπούσαν και οι εχθροί της
8)Έφαγε τρομερά στραπάτσα στην ζωή αλλά προσπερνούσε τα εμπόδια
9)Ήταν πιστή
Και το αποτέλεσμα:
[edit] This video is no longer available due to a copyright claim by Metro Goldwyn Mayer Inc.. [edit]
Όσο περισσότερο το βλέπω μέχρι τέλους τόσο πείθομαι περισσότερο!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: