Juanita μιλάμε έχεις χέρι!!!!!!! Θα μπορούσαμε να τις πουλάμε στο ebay σαν originalJuanita είπε:
Tρέμε Ιγκαράσι... :tickle: :tickle: :tickle:
Ναι αμέ! :whothehell: ΑνTurrican είπε:Juanita μιλάμε έχεις χέρι!!!!!!! Θα μπορούσαμε να τις πουλάμε στο ebay σαν originaligarashi card postals!!!!!!! Θα γίνουμε πλούσιοι!!!!!!!
firfiroula είπε:Βλεπω πως και εδω περα υπαρχουν πολλοι Candy fans και χαιρομαι!Η Καντυ με εχει σημαδεψει!Ηταν και ειναι ακομα το αγαπημενο μου anime!Εχω ριξει πολυ κλαμα για τον ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΟΥ Αντονυ!
Εξαρταται απο το ποια επεισοδια θελεις. Μηπως τα αντονυκα? Υπαρχει καλυτερη version απο την ισπανικη (νομιζω), γιατι η γαλλικη που εχω δει ειναι τοσο τελεια που με ειχε εντυπωσιασει. Ισως η Death2Eliza, που τις εχει δει ολες, ξερει καλυτερα.Turrican είπε:Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν η Ισπανική version DVD της Candy έχει καλή εικόνα;(Νομίζω ότι η Mariadelmar πρέπει να τη διαθέτει).
Με ενδιαφέρει η καθαρή εικόνα για Video editing.
Ξέρει κανείς τίποτα;;
Αγαπητε μου, 20 χρονια κολλημα δεν μπορουν να ξεπεραστουν με 117 σελιδες....υπαρχει πολυ μελλον ακομα, ειδικα τωρα που βρηκαμε κ'αλλους με το ιδιο κολλημαtheoritikos είπε:Έχετε φτάσει τις 117 σελίδες και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο Πως το έχετε καταφέρει??
Ναι,τελικα ειναι της μοιρας μας γραφτο να μεινουμε για παντα ενωμενες Αντονυ φανς!:makia: :beerz:Death2Eliza είπε:μωρακι μου... :beerz: με βρηκες κ εδω!!
ειδες οτι η μοιρα δεν μας αφηνει να χωριστουμε??