kyriazisv
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 2
Σου έχουμε κάνει κάτι οι ζυγοί αγαπητή Domniki?Domniki είπε:Οι Ζυγοι εχουν τρελλα με την εμφανιση! Δεν βγαινουν απο το σπιτι αν δεν ειναι στην τριχα και αν δεν φορανε ασορτι παπουτσι-τσαντα-καπελο, κτλ. Η Αννυ θα μπορουσε να ειναι Ζυγος, η Καντυ ποτε. Ο Αρτσυ θα μπορουσε να ειναι Ζυγος, η Καντυ ποτε.
Επισης η Καντυ ειναι πολυ αποφασιστικη και ποτε δεν βρισκεται σε διλημμα. Στα 115 επεισοδια χρειαστηκε πολλες φορες να παρει δυσκολες αποφασεις αλλα τις παιρνει γρηγορα και τις τηρει. Οι Ζυγοι αλλαζουν γνωμη 100 φορες το δευτερολεπτο. Ο Κριος της ταιριαζει περισσοτερο. Και φυσικα ταιριαζει παρα πολυ με τον Τερρυ (Κριος-Υδροχοος=> σχεση παθους).
Δε συμφωνώ σε τίποτα μαζί σου...
Εντάξει αλλάζουμε γνώμη 100 φορές το δευτερόλεπτο αλλά για ασήμαντα πράγματα σαν αυτά που αναφέρει η Juanita. Όταν πρόκειται για σοβαρές αποφάσεις απλά μπορεί λίγο να την καθυστερήσουμε την απόφαση (επείδη τη ζυγίζουμε ξανά και ξανά) αλλά την πέρνουμε ξεκάθαρα.
Τώρα για το ντύσιμο, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο τόσα χρόνια ούτε σε εμένα ούτε σε φίλη Ζυγό. Προσωπικά για ότι αφορά εμένα θα έλεγα το αντίθετο.
Τις περισσότερες φορές ότι βρω μπροστά μου βάζω και θεωρώ ιδιαιτέρως βαρετό το να κάθομαι να διαλέγω τι να βάλω. => Αποφασίζω αμέσως.
Εντάξει καμιά φορά όλοι νοιώθουν μια ανασφάλεια (όχι μόνο οι Ζυγοί) και μπορεί να μην μπορούν να αποφασίσουν τι να βάλουν (εγώ προσωπικά 2-3 φορές το χρόνο)