Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Βοηθεια χριστιανοιQueenofHearts είπε:Ανέβηκε και το τέταρτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης του κύριου Παυλίδη!!!!
Αυτό που είπες είναι πραγματικά καταπληκτικό! Η ανθρωπιά!Domniki είπε:Αυτο παντως που μου μενει απο την σειρα ειναι οτι η αγαπη ολα τα κερδιζει. Και δεν εννοω την ερωτικη αγαπη, αλλα την αγαπη που μας κανει καλυτερους ανθρωπους, την ανθρωπια. Και η Καντυ σιγουρα κερδιζει αμετρητους φιλους μεσα απο τα 115 επεισοδια. Και ολους εμας φυσικα![]()
ΘΕΕ ΜΟΥ! Τι είπε ο άνθρωπος;Βοηθεια χριστιανοι ...καταρρεω ...γιατι μας το κανατε αυτο κοριτσια? Του ζητησατε να πει κατι στην Καντυ που 115 επεισοδια το περιμεναμε ...αααααααχχχχχχχ και δεν ειπε απλα "σ'αγαπω"...ααααχχχχ
Κι εγω δεν θυμαμαι να ητανε μεταγλωττισμενη η "Μαχη των Πλανητων" η οποια παραβαλλεται στη συνεντευξη, τη φωνη τη βαρια την αγγλικη να λεει "battle of the planets" την εχω βαθια μεσα μου.Juanita είπε:Είμαστε σοβαροί;;;;
Πότε μεταγλωτίστηκε η ¨Μάχη.........;;;;;;
Γιατί εγώ θυμάμαι να διαβάζω υπότιτλους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Συμφωνω, εχεις δικιο σε ολα που λες! Αλλα εδω μιλαμε για αυτο που ειπε ο κυριος Παυλιδης στο τεταρτο μερος της συνεντευξης, για σειρα ονοματι "Μαχη" σκετο (οχι "Μαχη των Πλανητων/Ομαδα G") που παιχτηκε την ιδια εποχη (αρχες '80) με την οικογενεια Γουολτονς. Το "Eagle Riders" ειναι μεταγενεστερο.mdelon12 είπε:καλησπεραη μαχη εχει μεταγλωτιστη στα ελληνικα
αλλα οχι ομως η πρωτη σειρα
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι !!!!!!Arwyn-t είπε:.....
Υ.Γ. Λετε να εννοει οντως τη "Μαχη των Πλανητων", να εκανε τη φωνη του Μαρκ (μου) και να μην το θυμαμαι;;;; ΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιι!!!! Πειτε μου βοτανο που να ενισχυει τη μνημη τωρα!!!![]()
Οχι, κοπελα μου! Αν και καθισα και διαβασα και ειδα τι-πώς-πού στη σειρα στο τελος, εξακολουθω να ειμαι μαρκικια εγω! Ο Τζεϊσον οοοοοοολος δικος σου!Juanita είπε:
Πάντως Arwyn -t εδώ δε θα είμασταν αντίζηλες!![]()
![]()
Χαίρομαι τόσο που δεν πρόκειται να σου πω πως περιγράφεις επακριβώς τον Τζέισόν μου....Arwyn-t είπε:... Μου αρεσουνε οι αντι-ηρωες μεν, αλλα τους θελω ευγενικους, μελαγχολικους και δυναμικους μονο οταν πρεπει. ...
Ειναι σχετικως ασχετα αυτα που λεμε.QueenofHearts είπε:Παιδιά δεν θέλω να σας χαλάσω την συζήτηση αλλά γιατί δεν πάτε στο αντιστοιχο thread? Είναι λίγο άσχετα αυτα που λέτε, ειδικά για εμάς που δεν ξέρουμε από "Μάχη των πλανητών". Ευκαιρία να μεγαλώσει και το thread εκείνο!
Τώρα... σώθηκες...Arwyn-t είπε:Σορρυ για το reply στον εαυτο μου, αλλα το κανω για καλο σκοπο:
:exclaim: :exclaim:Συναδελφισσες Αλμπερτικιες... διαβασα προσφατα ενα φανφικ μουρλια!
http://www.fanfiction.net/s/3994037/1/Los_dos_compromisos
Ειναι στα Ισπανικα μεν, αλλα αμα το "περασετε" απο το Βαβελοψαρο
http://babelfish.altavista.com/
και κανετε ωραιοτατη μεταφραση ολης της ιστοσελιδας στα αγγλικα, εχετε μια πολυ ωραια συνεχεια της ιστοριας! Ειναι βεβαια απλα γραμμενη και πιο πολυ σαν αφηγηση/περιληψη, αλλα μεχρι στιγμης ειναι απο τις πιο σωστες αποψεις που εχω διαβασει! Μιλαμε με κατενθουσιασε! Σωστο στους χαρακτηρες, σωστο για την εποχη του, παρα παρα πολυ καλο! Το διαβαα με το στομα ανοιχτο! Πατε εκει ΤΩΡΑ! :woot: :woot:
:devil:
Καλά, δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι! Όλα τα άσχετα από κάπου σχετικά ξεκινάνε πάνταArwyn-t είπε:Ειναι σχετικως ασχετα αυτα που λεμε.Αμα διαβασεις λιγο παραπανω πώς αρχισε η "παρεκκλιση", χτες δοθηκε το τεταρτο κλιπακι της συνεντευξης του κυριου Παυλιδη με λινκ εδω. Κατα τη διαρκεια της συνεντευξης ειπε οτι ειχε ρολο στη "Μαχη" και οι δημιουργοι του κλιπ παραθεσαν εικονες απο τη "Μαχη των Πλανητων". Ε, εδω ειναι που η Juanita πρωτα και μετα εγω αρχισαμε να λεμε οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι λαθος οι εικονες απο τη "Μαχη των Πλανητων", διοτι η σειρα αυτη δεν ητανε μεταγλωττισμενη, και ο κυριος Παυλιδης εννοουσε μαλλον αλλη σειρα. Για να παραθεσω τον Μπεν Κενομπι, "αρα ο,τι ειπαμε ητανε σχετικο, απο μια αποψη".
![]()
Μάλλον θα καταλήξεις σε ένα μεγάλο χάος ... Κρίμα να μην υπάρχει επίσημη μετάφραση στα Αγγλικά! Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Αλπερτικών φαν είναι Ισπανόφωνες άραγε;Juanita είπε:Τώρα... σώθηκες...
Μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά;;;;;;;
Ακριβώς πότα θα είναι έτοιμα δεν ξέρουμε ακόμα αλλά γιατί δεν τα βλέπει από το youtube πρώτα μιας και εκεί υπάρχουν όλα;manos426f είπε:Excuse me girls,do you know when will we be able to acquire the famous,"cursed",missing episodes of Candy Candy..???
My sister is waiting,strongly refusing to bypass them and keep going with the rest of the series....
manos426f είπε:Excuse me girls,do you know when will we be able to acquire the famous,"cursed",missing episodes of Candy Candy..???
My sister is waiting,strongly refusing to bypass them and keep going with the rest of the series....