Οσο και να χτυπιεστε για Αντονυ-Αλμπερτ, η Καντυ τον Τερρυ θα διαλεγε. Πως να το κανουμε ρε παιδια, αυτη ειναι η πραγματικοτητα του anime. Τα περιοδικα δεν τα εχω διαβασει.
Η σχεση Καντυ-Τερρυ ειναι καρμικη, ειναι αναποφευκτη, ειναι δυο ψυχες που δεν βρηκαν καταφυγιο...παλι θα με δουλευεται γιατι εχω ετοιμο ενα τραγουδι για την καθε στιγμη, αλλα τι να κανω που τα εχει πει ολα ο ποιητης?
Η Καντυ ειναι η προσωποποιηση της ανιδιοτελους αγαπης, της ανθρωπιας, της προσφορας. Και στο προσωπο του Τερρυ βρισκει μια αλλη βασανισμενη ψυχη για να δωσει την αγαπη και την φροντιδα της. Βρισκει το κλειδι της καρδιας του και αυτος την αγαπαει βαθια, ειναι το αλλο του μισο. Δεν θα μπορουσα να του καταλογισω ποτε την αδυναμια του ως σημαδι απουσιας αγαπης.
Οι Αντονυ και Αλμπερτ μπορει επιφανειακα να διαφερουν απο τον Τερρυ, αλλα στο βαθος ειναι τοσο ιδιοι. Απλα ειχαν την τυχη να αγαπηθουν απο τους γονεις τους και να ζησουν μια ευτυχισμενη παιδικη ζωη. Ο Τερρυ δεν μπορεσε να βιωσει την αγαπη της μητερας και του πατερα και το μονο που εχει να θυμαται ειναι μια ευτυχισμενη μερα που ειχε παει για πικ-νικ με τους γονεις του.
Ολα τα αγορια της σειρας ειναι ιπποτες στο ασπρο αλογο, που φορωντας την αστραφτερη τους πανοπλια καλπαζουν για να σωσουν την Καντυ. Αντονυ, Αρτσυ, Στιαρ, Αλμπερτ, Τερρυ, Τομ και τοσοι αλλοι που δεν τους θυμαμαι.
Αυτο παντως που μου μενει απο την σειρα ειναι οτι η αγαπη ολα τα κερδιζει. Και δεν εννοω την ερωτικη αγαπη, αλλα την αγαπη που μας κανει καλυτερους ανθρωπους, την ανθρωπια. Και η Καντυ σιγουρα κερδιζει αμετρητους φιλους μεσα απο τα 115 επεισοδια. Και ολους εμας φυσικα
QueenofHearts είπε:
Ανέβηκε και το τέταρτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης του κύριου Παυλίδη!!!!
Βοηθεια χριστιανοι
...καταρρεω :sob:...γιατι μας το κανατε αυτο κοριτσια? Του ζητησατε να πει κατι στην Καντυ που 115 επεισοδια το περιμεναμε :loveyou:...αααααααχχχχχχχ και δεν ειπε απλα "σ'αγαπω"...ααααχχχχ :inlove: :heart: