Ρε παιδιά να πω κι εγώ τη γνώμη μου;
Δυστυχώς ή ευτυχώς η Candy - candy έβγαζε κάποια underground συναισθήματα. Αυτό γιατί από τη φύση της η ίδια σαν χαρακτήρας πραγματευόταν θέματα που δεν βλέπουμε συχνά σε παιδικά σήριαλ.
Πραγματευόταν την προδοσία, το θάνατο και άλλα πολλά. Πιστεύω ότι σαν χαρακτήρας και εμφάνιση η Candy ήταν άκρως ερωτική (δεν το γράφω αυτό με την πρόστιχη έννοια, το αντίθετο μάλιστα), ήταν άκρως ώριμη ως προς την αντιμετώπιση των όποιων χτυπημάτων της έδινε η ζωή. Ο ερωτισμός που αποπνέει σαν σύνολο, σε συνδυασμό με την αθωότητα που παράλληλα προέβαλε, είχε σαν αποτέλεσμα ακόμα και μεταλλάδες φίλοι μου να κάθονται μπροστά από την τηλεόραση και να βλέπουν φανατικά τη σειρά. Σε σημείο που μερικοί έβαζαν και τα κλάματα μάλιστα. Βέβαια αν τους ρωτούσες δημόσια τη γνώμη τους σου απαντούσαν υποτιμητικά σε στυλ "σιγά μην ασχοληθώ με γλυκανάλατες χαζομάρες", αλλά η αλήθεια ήταν άκρως διαφορετική.
Εμένα προσωπικά η Candy σαν χαρακτήρας, τσαχπινιά, εμφάνιση και σαν ψυχή μου άρεσε υπερβολικά. Αποτελεί ακόμα και σήμερα μια από τις ερωτικότερες, κατά τη γνώμη μου, μορφές που έχουμε συναντήσει σε παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, χωρίς να έχει πάνω της τίποτε το πονηρό.
Μην κοντραρίζεστε λοιπόν άσκοπα και μη χαλάτε την ένέργειά σας.