Candy Candy...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Ευχαριστουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! :)

Γενικα ηθελα να πω πως ενω μπηκα εδω μονο και μονο για να σας αφησω ενα σημειωμα,χαζευοντας γενικα το φορουμ βρηκα ενα σωρο υπεροχα θεματα για να ανακατευτω..

συν το οτι υπαρχει μια πολυ ομορφη και φιλικη αυρα στον χωρο!!

συγχαρητηρια σε ολους σας παιδια!!

Αυτο ειναι κατι που ηθελα πολυ καιρο να το πω.

Δεν διεκδικω για μενα και το υπολοιπο φορουμ σωνει και καλα τον τιτλο των Καλυτερων Παιδιων του Κοσμου :biglaugh: ομως η προθεση μας (τουλαχιστον για την "σωτηρια" τετοιου ειδους ντοκουμεντων) ειναι δηλωμενη και πραγματοποιημενη - βλεπε Pixel Project.

Γνωριζω επισης οτι μελη μας εχουν ετοιμο και προς χρηση , "συστημα" μεταφορας βιντεοκασσετων σε ψηφιακο μεσο και δουλευει περιφημα - επισης οπως ειπε και ο Wally πριν υπαρχει πολυς κοσμος εδω που θελει και μπορει να βοηθησει.

Απλα σας προτεινω να μας βαλετε στη λιστα πιθανων "βοηθων" σας :)

Καλη επιτυχια σας ευχομαι - και μην το βαζετε κατω - να δειτε τι τραβηξαμε και εμεις για να βρουμε σηριαλς οπως πχ "ο Ανθρωπος απο την Ατλαντιδα".

Θάνατος στην μαφία των Leagan που προσπαθούν να βλάψουν την Candy!!! :D

Ο αγώνας συνεχίζεται...:pirate:

Προβολή συνημμένου 71680

c30nw0.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
No news απο το videoclub. Πηγα σημερα και μου ειπαν οτι δεν την εχουν μετατρεψει ακομα την ταινια. Την στελνουν σε καποιο στουντιο, ή κατι τετοιο και δεν τους την εχουν δωσει ακομα. Μολις την παρω θα ειδοποιησω για την ποιοτητα.

Δεν το πιστευω οτι καποιοι θελουν να βγαλουν χρημα απο μια απο τις πιο γλυκιες σειρες των παιδικων μας χρονων...ετσι και πετυχει η μετατροπη σε DVD μπορω να στειλω ενα copy σε οποια διευθυνση θελετε. Δεν ειμαι και πολυ γνωστης των uploads και των torrents, οποτε οι ειδικοι μπορουν να βοηθησουν σ'αυτο. Οι αναμνησεις δεν εχουν τιμη...για ολα τα υπολοιπα, υπαρχει γνωστη πιστωτικη καρτα :)

Αγαπητε Telemonas,

αν αποτυχει στην μετατροπη το videoclub οπου εχω δωσει την κασετα, και εχετε τον καταλληλο εξοπλισμο για τιs SECAM ταινιες (εχω κ'αυτο το προβλημα), μπορω να σας τις δωσω και να τις μετατρεψετε εσεις. Μιλαμε και πολλες ωρες Candy :)

candy είπε:
Θάνατος στην μαφία των Leagan που προσπαθούν να βλάψουν την Candy!!! :D Ο αγώνας συνεχίζεται...:pirate:

c30nw0.jpg

127820732444d322ef900d5ok9.jpg

Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Δεν μπορούνε να μας κάνουνε τίποτα!

Έχουμε με το μέρος μας τον μεγάλο θείο William!

Turrican είπε:
Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Δεν μπορούνε να μας κάνουνε τίποτα!Έχουμε με το μέρος μας τον μεγάλο θείο William!
albert2.jpg

Έτσι,έτσι...Καθαρίζει ο θείος :thumb:

candy είπε:
Καταρχάς,καλωσόρισες Death2Eliza (το nick-name σου άπαιχτο).Κατά δεύτερον,υποκλίνομαι στο θεάρεστο έργο σας και στην προσπάθεια να το μοιραστείτε αυτό μαζί μας.Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω εγώ προσωπικά,αλλά και αλλά μέλη-οπαδοί της Candy πιστεύω.Κρατάτε την ανάμνηση ζωντανή,αλλά ακόμα περισσότερο την ίδια την Candy (πάντα με τη φωνούλα της Ματίνας Καρρά).Ευκαιρία μέσα από αυτή την προσπάθεια,να γνωρίσουν την Candy και οι μελλοντικές γενιές και να την αγαπήσουν όπως και εμείς... :thumb:

Αληθεια τη απεγινε τελικα αυτη η σιχαμενη και ο τρομπας αδερφος της?

μια χαρουλα και οι δυο,επιβιωσαν απο τις εκκαθαρισεις τις συγγραφεως..:mad:

η μονη μας ικανοποιηση ηταν η χυλοπιταρα που εφαγε ο Νηλ απο την Καντυ μας..(ευτυχως, γιατι αυτη ειναι τοσο αγαθιαρα που μπορει να τον παντρευοταν για να μην τον στεναχωρησει!!! α,ρε Καντυ!!)

Παντως την επομενη φορα που καποιος εξυπνακιας σας ζητησει λεφτα,καντε ενα ποστ εδω και θα βρειτε δωρεαν (οπως επιβαλεται!!) βοηθεια...

Candy Candy...

Να μην ξεχάσω...Τα θυμάστε αυτά τα ωραία γκατζετάκια;;:rolleyes:

tele1.JPG

Προβολή συνημμένου 71684

tele1.JPG

Αγαπητε Telemonas, αν αποτυχει στην μετατροπη το videoclub οπου εχω δωσει την κασετα, και εχετε τον καταλληλο εξοπλισμο για τιs SECAM ταινιες (εχω κ'αυτο το προβλημα), μπορω να σας τις δωσω και να τις μετατρεψετε εσεις. Μιλαμε και πολλες ωρες Candy :)
Τωρα το ειδα αυτο - συγνωμη για την παρατηρητικοτητα μου - εννοειται οτι θα κανουμε οτι μπορουμε :thumb:

telamonas, ειναι θεμα καντικης ευγενειας (κουσουρι απο το φορουμ μας..)

το ξερω το site,αλλα το ζωον δεν τα ειχα προσεξει αυτα..:rolleyes:

Καντικης ευγενειας ε ? LoL να σε ακουσει η αδερφη μου.

Πονηρούλη τελαμονάκο!!!Ναι,δυστυχώς είναι από το γνωστό site και όχι από προσωπική συλλογή...(κλαψ) Death2Eliza εκεί μπορείς να δεις απίστευτα collectibles.Τους καντικούς μου χαιρετισμούς στην παρέα!!! :vbwave:

Δεν χρειαζεται τιποτα το επαγγελματικο...απλα ενα καλο video που να δεχεται SECAM και μια καλη συνδεση με ενα ψηφιακο "γραφτηρι" :

1)PC->οχι οτι καλυτερο αφου οι καρτες τηλεορασης δεχονται στην καλυτερη περιπτωση σημα Svideo

2)DVDRecorder->η καλυτερη περιπτωση αφου δεχονται RGB σημα μεσω SCART

domniki σε ρωτησα γιατι εγω τα ειχα αντιγραψει σε vhs απο αλλη vhs και δεν υπηρχε περιπτωση να μπορεσω το την γυρισω σε εγχρωμο..

Ελπιζω να σε βοηθησουν τα παιδια εδω τελικα..

ριξε ομως και μια ματια στα πμ σου, μπορει να βρεις πιο βολικο αυτο που σου προτεινω..

Επισης λυπηθητε με για την ερωτηση ολοι η σκληροπυρηνικη φανς της Καντυ:nervous:

αλλα εχω διαβασει πως αναμεσα στα διαφορα πραγματα που εμπορευθηκε χωρις την συγκαταθεση της συγγραφεας η σκιτσογαφος ηταν και οικονες με την Καντυ γυμνη.(Ωχ το ειπα:eek:)

1)Τις εχει δει κανεις απο εσας?

2)Ξερεται που μπορω να της βρω?(Η αληθεια ειναι πως το χαζοχαρουμενο και αθωο παρουσιαστικο της Καντυ δεν προσφερει ερωτισμο ομως τις θελω για ιστορικους και συλλεκτικους λογους) :)

SONIC ηρέμησε παιδί μου, τι είναι αυτά που λες;;;;;;;

[edited]

Κ'εγω τα εχω αυτα τα επεισοδια απο το ΣΚΑΙ και σε εγχρωμη VHS μαλιστα. Αλλα δεν εχουν την αυθεντικη μεταγλωττιση και οι γνωστες φωνες ειναι ολα τα λεφτα. Σαν παλια fan της σειρας, δεν μπορω να ακουω τις νεες φωνες.

Οσο για τις ερωτησεις του SONIC, μαλλον μας δουλευει. Δεν νομιζω να υπαρχει fan της σειρας που να μην εχει δει τον θανατο του Αντονυ! Αλλα, απο την ηλικια του SONIC, ευκολα καταλαβαινω οτι δεν μπορει να εχει δει την σειρα που προβαλλοταν στα τελη του '80.

Ξερει κανεις αν η ΕΡΤ εχει την αυθεντικη σειρα στα αρχεια της? Πως και την ξαναμεταγλωττισαν για το ΣΚΑΙ?

Death2Eliza είπε:
...ηταν και συγγενεις!!!
οι πληροφοριες εκ των εσω της ερτ,δλδ οι ρουφιανοι μας στο απορθητο αρχειο της κρατικης τι βι,μας εχουν πει πως η Καντυ βρισκεται ακομα σε μπομπινες και σαπιζει στα υπογεια τους.Με λιγα λογια,οταν μετατρεψανε ενα μεγαλο κομματι του υλικου τους σε ψηφιακη μορφη,το συγκεκριμενο αγνοηθηκε πληρως...:mad:

Ασε που το αστειο ειναι πως ενω στην χωρα μας υποτιθεται μπορεις να κανεις τα παντα λαδωνοντας, στο συγκεκριμενο χωρο ειναι σχεδον αδυνατον να βγαλεις οτιδηποτε απο εκει μεσα..ουτε σε εξωτερικους τους συνεργατες δεν δινουν (προσπαθησα και ετσι..)
Εμ βέβαια όλα να τα περιμένεις απο την ΕΡΤ. Αυτοί ενδιαφέρονται να μετατρέψουν μόνο ότι προέρχεται από ανθρώπους που τους έχουν ακόμα για θεούς...

Λέτε να έχουν την ίδια τύχη οι κασσέτες του computer show και οι άλλες παιδικές εκπομπές?

Σόρρυ για την έκρηξη οργής και το offtopic, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ ήρεμος με αυτό που διάβασα..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα