Death2Eliza
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 17
κ εγω!! κ εγω υποστηριζω το ιδιο!! :loveyou::loveyou:Turrican είπε:Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξω κατηγορηματικά και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι το "πακέτο" του Anthony είναι το πιο πλήρες και ο δρόμος που συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες για να γίνει μια γυναίκα ευτυχισμένη!!!!!
ετσι για να εχουμε κατι να λεμε, ας βαλω τον διαλογο της ερτ για την συγκεκριμενη σκηνη:
A:Ειναι γιατι μοιαζω τοσο πολυ με τον πριγκηπα σου που εσυ.. εσυ..
Κ:Αντονυ! Οχι, αληθεια δεν με νοιαζει ποιος ειναι..Αντονυ, εσυ εισαι καλυτερος απο τον.. και...και εισαι εσυ που μου αρεσεις... εσυ..
απο οτι βλεπεις, δεν υπαρχουν κρυφα μυνηματα στους διαλογους, απλα οι ατασθαλιες του καθε προσαρμοστη μεταφρασης..
κ στο λεω επειδη τυχαινει να εχω παρει εικονα απο ολες τις κρισιμες σκηνες του ανιμε, σε ολες τις γλωσσες..
κ πραγματικα, η δικη μας βερσιον ειναι η πιο "αφαιρετικη" σε λεξεις που εκφραζουν ερωτα.. ακομα κ οι τουρκοι δεν ειχαν λογοκρινει τοσο τους διαλογους..
κ μιλαμε για απλα πραγματα, ετσι? αν δεν υπηρχε η Καρρα κ ο Παυλιδης να σωσουν την κατασταση με την καταπληκτικη δουλεια τους στο dubbing των χαρακτηρων, με αυτο το κειμενο, ακομα κ το βερσιον της ερτ θα ηταν ενα λοβοτομημενο σκουπιδι οπως του σκαι..