Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καμία σχέση με τον Ken Watanabe;:heart:QueenofHearts είπε:Ο συνθέτης Takeo Watanabe που συνέθεσε την μουσική της Candy ήταν ένας εξαίρετος μουσικός, με κλασσική παιδεία και μεγάλη πείρα στη σύνθεση κομματιών για ανιμε και ταινίες. Ήταν ένας απ'τους κορυφαίους στο είδος του!
http://us.vdc.imdb.com/name/nm0913874/
Καλή μου Domniki σε ευχαριστώ και πάλι για την καλοσύνη σου μα με έχεις υπερτιμήσει!Domniki είπε:Η μουσικη της σειρας ειναι πραγματικα υπεροχη. Και για μια ακομη φορα ο Turrican μας εκλπησσει με τις γνωσεις του!
Eιναι πανεμορφοDeath2Eliza είπε:... και (ναι, με επιασε επιδειξιομανια) το συλλεκτικο ποτηρι που μου εκανε δωρο η μεγαλυτερη αντονικια στον πλανητη, helene απο γαλλια. ειναι του 1978 με τα copyrights επανω (mizuki-igarashi-toei).. δεν χρειαζεται να σας πω πως αισθανομαι για ολα αυτα..
![]()
Δε θα μπορούσα να κάνω και αλλιώς! Το δηλώνω απ'την αρχή: Είμαι Candyfan και θέλω να προαχθώ σε Candysister!:angel2:Death2Eliza είπε:καλησπερα!τιμη μας που περασες πρωτα απο αυτο το αγαπημενο thread!
καλη διασκεδαση!
Και επειδή είμαι και ψιλοάσχετη από forumnessie είπε:Δε θα μπορούσα να κάνω και αλλιώς! Το δηλώνω απ'την αρχή: Είμαι Candyfan και θέλω να προαχθώ σε Candysister!:angel2:Ποια είναι η διαδικασία; Περνάς από κάποιου είδους εξετάσεις;:animeek:
Πλάκα με κάνεις!!! Πού γύριζα πάλι;Death2Eliza είπε:lol!οχι καλε! αν εισαι καλο παιδι αρκει! ξερεις... με καντικες αρχες! οκ, οχι τοσο τραβηγμενα οσο η καλη μας καντουλα..
ξερεις, εχω μπλουζακι με σενα, το ειχα παρει απο σκωτια.. ειχα παει κ στην λιμνη κ δεν εμφανιστηκες βρε διαολε, κ περιμενα με την μηχανη στο χερι.. :icon_cry:
Να σου στείλω μια live, αλλά θέλω ποσοστά...Death2Eliza είπε:αυτο αναρρωτιομουν κ εγω οταν πλεον διαπιστωσα πως δεν γινομουν πλουσια αφου δεν εμφανιζοσουν να σε φωτογραφισω![]()