@Turrican: Αγαπητέ Turrican, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δυστυχώς δεν την έχω κάνει εγώ αυτή την τρομερή δουλειά, αλλά μια "κυρία" ονόματι Mizuki
Αν ήμουν εγώ υπεύθυνη, όλοι οι ήρωες του έργου θα έπαιρναν στο τέλος αυτό που τους αξίζει- :shout: Παρακαλούνται ο Νηλ, η Ελίζα και η Σουζάνα να αρχίσουν το μάζεμα των μπογαλακίων και ουστ! - και κάτι χιλιάδες κοπέλες ανά την υφήλιο θα είχαν γλιτώσει ένα σωρό επισκέψεις σε ψυχολόγους (που, τι να καταλάβει και ο έρμος ο ψυχολόγος και τι να σου πει για να συνέλθεις από τέτοιο σοκ!)
@Domniki: Domniki μου, δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω, ούτε να σου χαλάσω το Σ/Κ. Νομίζω πάντως, ότι με το βιντεάκι στο τέλος σε αποζημίωσα κάπως! Ε; ε; (Να σε κάψω Γιάννη μου, να σ'αλοίψω λάδι

)
@Eretzoum31: Αυτό που λες είναι λίγο επικίνδυνο στην εφαρμογή και θα μπορούσε να σπάσει και κανένα πόδι το παιδί! Βέβαια, αν ήταν να γλιτώσει από τη Σουζάνα, ας έμπαινε και όλος στο γύψο! Πάω πάσο! :animeek:
@Mariadelmar: Πιστεύω ότι ο Terry δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς. Ήξερε καλά ότι η Candy είχε πάρει τις αποφάσεις της και ότι δεν επρόκειτο να αλλάξει γνώμη. Αφού δεν κατάφερε να την πείσει τότε στη σκάλα, δεν υπήρχε περίπτωση να πειστεί η κοπελιά!
Εδώ φαίνεται και η αξιοπρέπεια της Candy, που εμμένει στην απόφασή της και δεν υποκύπτει στη γοητεία του ανδρός! Σε αντίθεση με τις Μάρλοου, μάνα και κόρη, για τις οποίες η αξιοπρέπεια αποτελεί άγνωστη λέξη! Με τη μάνα, να του κάνει ψυχολογικό πόλεμο μέχρι σπάσιμο νεύρων και την κόρη, τόσο πριν όσο και μετά το ατύχημα, να έχει μια στάση που κατά τη γνώμη μου προσβάλλει το γυναικείο φύλο. Δε σε θέλει κοριτσάκι μου! Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια! Ξεκόλλα! Πώς να το κάνουμε δηλαδή;
Αλήθεια, πόσες από δω μέσα θα κρατούσαμε τη στάση της Candy στη σκηνή της σκάλας; Εγώ πάντως θα τον έπαιρνα από το χέρι και έχε γεια Σούζυ!