mhmerotategiatipino
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 452
Ελπιζω μόλις τελειώσει το 50-50 να βάλουν τις Κούκλες! Τι, δεν προβλήθηκε ακόμη; Ναι αλλά δεν ξέρεις ποτέ!
τα έχω μπερδέψει! για το 50-50 είχα ακούσει, όχι όμως ότι θα κόψουν το Εκείνες κι εγώ για να το μοιράσουν στο 7 μέρες!!! Μωρέ μπράάβο! Εύγε και εις ανώτερα.tonytony είπε:Αγαπητή sunset δεν τα μαθες??? Το 7 Μερες TV ξεκίνησε τα "καλά" του Τηλεράματος! Έκοψε τον Δόγγανο που λες χωρίς να τον ολοκληρώσει και ξεκινάει σε dvd το..."50-50"!!!
Μάλιστα... Στο δρόμο που άνοιξε το Τηλέραμα! Ντροπή!tonytony είπε:Το 7 Μερες TV ξεκίνησε τα "καλά" του Τηλεράματος! Έκοψε τον Δόγγανο που λες χωρίς να τον ολοκληρώσει και ξεκινάει σε dvd το..."50-50"!!!
Έχεις άδικο; Κι εγώ το ίδιο!!sunset89 είπε:τα έχω μπερδέψει!
Βεβαίως και σε ευχαριστούμε! :thanx2:sunset89 είπε:Αντώνη οποιαδήποτε καινούρια πληροφορία έχεις γενικά, ευπρόσδεκτη!
Peter Pan είπε:Μεγάλη βλακεία που κόψαν τον Δόγγανο στον Α' κύκλο...
Για άλλη μια φορά, τα περιοδικά μας απογοήτευσαν και "έκαψαν" άλλη μια σειρά, αφήνοντάς την ημιτελή... Απλά αυτή την φορά, αντί για το ΤΗΛΕΡΑΜΑ, την χοντράδα την έκανε το 7 ΜΕΡΕΣ TV...tsalk είπε:Άλλα 21 επεισόδια ήταν ο δεύτερος κύκλος. Προφανώς αυτή ήταν η συμφωνία που είχαν κάνει, μιας που απ ότι ξέρω η προσφορά αυτή πήγαινε πολύ καλά.
Μακάρι μελλοντικά να σκεφτούν να βάλουν και τον Β' κύκλο.tsalk είπε:Άλλα 21 επεισόδια ήταν ο δεύτερος κύκλος. Προφανώς αυτή ήταν η συμφωνία που είχαν κάνει, μιας που απ ότι ξέρω η προσφορά αυτή πήγαινε πολύ καλά.
Τι να πεις...bernard.c είπε:Για άλλη μια φορά, τα περιοδικά μας απογοήτευσαν και "έκαψαν" άλλη μια σειρά, αφήνοντάς την ημιτελή... Απλά αυτή την φορά, αντί για το ΤΗΛΕΡΑΜΑ, την χοντράδα την έκανε το 7 ΜΕΡΕΣ TV...
"Μαύρο στον Μαυρογυαλούρο"... Εγώ από τα δύο παραπάνω περιοδικά δεν ξανα-αγοράζω σειρές, αν δεν γράφουν εκ των προτέρων μέσα στο περιοδικό ότι σκοπεύουν να διαθέσουν σε DVDs όλα τα επεισόδια της σειράς...
Το θέμα μεταφέρθηκε στο ανάλογο thread και νομίζω ότι αυτό που γράφει η φίλη sunset89 με καλύπτει πλήρως.sunset89 είπε:Ένα καλό search πάντα βοηθάει και βγάζει τα θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί ....http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=11776
Προσυπογράφω στα λόγια του Bernard! Η Retrodb τα έχει όλα! :flower:bernard.c είπε:Το θέμα μεταφέρθηκε στο ανάλογο thread και νομίζω ότι αυτό που γράφει η φίλη sunset89 με καλύπτει πλήρως. Έχει καταβληθεί κόπος για την καταγραφή αυτών των πληροφοριών και στο forum και στη RetroDB, επομένως, είναι κρίμα να μην τα συμβουλεύεστε...