DVDs Ελληνικών Σειρών Ιδιωτικών Καναλιών

Καλησπέρα παιδιά. Αν και διαβάζω καιρό τώρα το φορουμ, εν τούτοις δεν αποφάσιζα να πάρω μέρος. Θέλετε λόγω χρόνου ή λόγω "βαρεμάρας"; Δεν ξέρω. Σήμερα όμως το πήρα απόφαση και θέλω να συμμετέχω στη συζήτηση για τα dvd που δίνονται από τα περιοδικά. Και κυρίως για το "Είσαι το ταίρι μου" που δίνει το "Τηλέραμα". Κατ'αρχάς 6,90ευρώ επί 15dvd μας κάνει 103,5ευρώ. Αν δεν είναι αυτό εκμετάλλευση, τότε τι είναι; Και δε φτάνει μόνο αυτό. Εκεί που έχω αποφασίσει να πάρω μόνο το πρώτο dvd με τη θήκη και τα υπόλοιπα λέω θα τα βρω σε κανένα μοναστηράκι, βάζω το δισκάκι να παίξει και κολλάει. Παίζει τα πρώτα 10 λεπτά από το πρώτο επεισόδιο, ενώ το δεύτερο δεν παίζει καθόλου. Και τώρα πείτε μου ποιά είναι η θέση μου; Να πάω τη Δευτέρα από τα γραφεία τους και να τους το τρίψω στη μούρη; Εύχομαι, πάντως, να είναι μόνο το δικό μου ελαττωματικό (αν και έχω την εντύπωση ότι θα έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα). Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;
 
Και εγώ παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω!!

Ήδη άλλαξα το πρώτο dvd αφού το επέστρεψα στο περίπτερο , αλλά ακόμα και το δεύτερο που αγόρασα έχει το ίδιο θέμα!
 
Mάλιστα, δεν δίνουν ούτε και καμιά σειρά της προκοπής (σπάνια θέλω να πω, δεν έχω απολύτως τίποτα με την συγκεκριμένη σειρά, ίσα ίσα που την έβλεπα μανιωδώς στην πρώτη της προβολή) έχουμε και τα προβλήματα λόγω κακής ποιότητας μεταγραφής. Τηλέφωνο στο περιοδικό και παράπονα (να μην πω τι τίποτα άλλο).

Ελπίζω πάντως να λυθεί το θέμα με την ποιότητα των επεισοδίων των dvd το ταχύτερο δυνατόν.

Τώρα όσο για την εκμετάλευση λόγο της τιμής (6.9 ευρώ) και ειδικά και για κάτι που δεν παίζει κιόλας ότι και να πείτε παιδιά δίκιο θα έχετε.
 
ευτιχος εχω ολα τα επεισοδια απο το εισαι το ταιρι μου.περνει κανενας το 50-50 αν ναι ποτε θα βγει η κασετινα 2 ρε παιδια εχο ολα τα επεισοδια και θελω να βαλω τα dvd μου μεσα.
 
Πράγματι το είχα και εγώ απορία. Το πιθανότερο είναι να το δώσουν στο τέλος!
 
εγω παντως δηλωνω τρομερα απογοητευμενος απο κατι τετοιες ενεργειες γιατι ενω απο τη μια χαιρομαι που μπορω να εχω αυτες τις σειρες στην αυθεντικη τους μορφη, απο την αλλη αισθανομαι οτι με κοροϊδεύουν μέσα στα μουτρα.

1) 6,90? για μόνο 2 επεισόδια; αισχροκέρδεια, δε νομίζετε;

2) η "συλλεκτική θήκη" είναι χαρτινη και με εγκοπες οπου αμα βαλετε εκει μεσα τα dvd γρατζουνιζονται λογω της επαφης με το χαρτονι

3) η ποιοτητα εικονας και ηχου μερικες φορες ειναι διφορουμενη... ποιος δεν θυμαται τα πρωτα 3 dvd απο τις "Τρεις Χάριτες" που ηταν οπτικα ακαταλληλα;;; Και ουτε μια κινηση αντικαταστασης τους απο την εταιρια ή να τα επανακυκλοφορησουν.

4) η αιφνιδια διακοπη απο τις "Τρεις Χάριτες" στα μισα του 2ου κυκλου.

και κατι για τη θηκη απο το "50-50".

η θηκη που αγορασα μαζι με το 1ο dvd της σειρας είχε θεσεις για 7 και όχι για 8 dvd.. (υποτιθεται οτι η θηκη στο εσωτερικο της εχει δυο σελιδες, και καθε σελιδα δυο σειρες που καθε σειρα εχει δυο θεσεις. αλλα στη δικη μου θηκη η σειρα κατω δεξια ειχε μονο μια κεντρικη θεση. ήταν έτσι και σε όλες τις θηκες??). Επισης, αν προσθεσεις τα dvd, δεν βγαινει ο υπολογισμος. Λενε οτι η σειρα θα ολοκληρωθει σε 17 dvd αλλα αν μπαινουν 8 dvd σε καθε θηκη τοτε θα περισσευει ένα, ή αν όντως μπαίνουν 7 στην πρώτη, τότε θα περισσεύουν 2.)

προχειροδουλεια μου μυριζεται.....
 
η κασετινα του 50-50 εχει θεση για 8 dvd απλος εκει που ειναι το 7ο εχει εγκοπες και ανοιγει για το 8ο dvd. Αλλα εξω απο την κασετινα λεει για 1-34 επεισοδια. τωρα ποιο επεισοδια εδωσαν δεν ξερω γτ εχω ολα τα επεισοδια απλος μαζευω μονο της κασετινες
 
lol..ειμαι ξανθος

ευχαριστω για την πληροφορια, τη βρηκα την 8η θεση στη θηκη :)
 
επισης παρατηρησα οτι σε ορισμενα σημεια του 1ου dvd απο το "Εισαι το ταιρι μου" ο ήχος είναι ασυγχρονηστος!! ειναι σε ολα ετσι αραγε?
 
maltezos_extreme είπε:
επισης παρατηρησα οτι σε ορισμενα σημεια του 1ου dvd απο το "Εισαι το ταιρι μου" ο ήχος είναι ασυγχρονηστος!! ειναι σε ολα ετσι αραγε?
Δυστυχώς δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί το δικό μου, αν εξαιρέσεις τα πρώτα 10 λεπτά, δεν παίζει καθόλου!!
 
Όσοι από εσάς έχετε πρόβλημα, μη διστάσετε να καλέσετε το περιοδικό και να κάνετε τα παράπονά σας! Είναι κάτι που έχουν πράξει πολλά παιδιά από εδώ κατά καιρούς και θα το διαπιστώσετε αν ανατρέξετε στις προηγούμενες σελίδες! Λεφτά δίνετε, έχετε το δικαίωμα να απαιτείτε το καλύτερο! ;)
 
Να καλησπερίσω το group... & τους συμμετέχοντες σε αυτό.

Θα ήθελα πρώτα απ'όλα να δώσω συγχαρητήρια στο δημιουργό του & στα μέλη που συμμετέχουν ενεργά & ενημερώνουν κι εμάς για ό,τι νέο κυκλοφορεί στα περιοδικά σε σχέση με τις ελληνικές σειρές & όχι μόνο... :) (με πρόσφατο παράδειγμα την "περιλιπτική" έκδοση της Maria La Del Barrio...)

Φανατικός των συλλεκτικών εκδόσεων ελληνικών σειρών σε dvd, ακόμη & από τα περιοδικά, προσπαθώ να συνεισφέρω σε ο,τι βγάζουν (ακόμη & αν δίνουν μισοτελειωμένους κύκλους... τουλάχιστον κάτι δίνουν. Από το να σταματήσουν να δίνουν... Τουλάχιστον μπορείς να ελπίζεις.)

Στα 23 μου πλέον περιμένω σε dvd σειρές όπως... "Η Τράπεζα", "Ντόλτσε Βίτα", "Δύο Ξένοι", "Δις Εξαμαρτείν", "Με 2 μαμάδες", "Στάβλοι Εριέττας Ζαΐμη", "Αναστασία", "Τρίτο Στεφάνι", "Οι Μεν & οι Δεν", "Ο κακός Βεζύρης", "7 θανάσιμες πεθερές", "Χάι Ροκ", "Της Ελλάδος τα παιδιά" & πολλές, πολλές άλλες... Πολλές από αυτές κυρίως για "ιστορικούς"λόγους.

Λυπάμαι που δεν είχα καταφέρει να αγοράσω τη σειρά "& οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" & το "Κλείσε τα μάτια"... Τώρα δυστυχώς δε μπορώ να τα βρω με τίποτα, πουθενά (μπορεί μήπως κάποιος εδώ να βοηθήσει??? :-Ρ)

Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί η προσπάθεια...

Υ.Γ. Η πρώτη κασετίνα για το 50 - 50 φαινομενικά είχε θέσεις για 7 dvd, αν παρατηρήσεις όμως καλά η κάτω δεξιά θέση ανασηκώνεται για να αποκαλύψει άλλες 2. (όχι 1, αλλά 2 θέσεις... Μια ακριβώς από πίσω από την πάνω - εμφανή θήκη & άλλη μία στη βάση - κάτω) Σύνολο, λοιπόν για την πρώτη κασετίνα 9 dvd. Αυτά για τους φίλους που το είχαν απορία.
 
συμφωνω κι εγω μαζι σου. βλεπω πολλους στο forum που λενε αρνητικα σχολια για τις σειρες που βγαινουν τωρα σε dvd (50-50, στο παρα πεντε) οτι δεν υπαρχει λογος αφου τις βαζει συχνα επαναληψη κλπ κλπ αλλα το οτι προβαλει ενα καναλι συχνα μια σειρα ή μια ταινια δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να κυκλοφορησει και σε dvd. εγω ειμαι συλλεκτης ταινιων και σειρων και χαιρομαι πολυ που μπορω να τις εχω στη συλλογη μου τουλαχιστον σαν ολοκληρωμενα επεισοδια.

ΥΓ. καλα το οτι βρηκες και την ενατη θεση στη θηκη του 50-50... χαχα δεν υπηρχε ΠΟΤΕ περιπτωση να το βρω
 
Και το περιοδικό τηλεκοντρόλ μπαίνει στο χορό των dvd.

Από την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου θα δίνει τη σειρά "Το Καφέ της Χαράς".

Κάθε dvd θα έχει δύο επεισόδια και η πρώτη πολυτελής θήκη θα έχει χώρο για 15 dvd (30 επεισόδια).

Η τιμή μαζί με το περιοδικό θα ανέρχεται στα 6,90 ευρώ.

Όσοι πιστοί αγοράστε... εγώ πάλι όχι. ;)

Μιας και είναι το πρώτο μου μήνυμα του 2011 να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά του φόρουμ καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
 
"Καφέ της χαράς"???? Έλεος ευχαριστώ δε θα πάρω!!!! Ευχαριστούμε για τη πληροφορία πάντως!
 
Θεέ μου ας τους πυροβολήσει κανείς!!!!!!!!!!!!!!Η τουλάχιστον να μην τα ξαναματαπαλιματαξαναβάζει ο ΑΝΤ1!!!!!!!!!!!!
 
mhmerotategiatipino είπε:
Θεέ μου ας τους πυροβολήσει κανείς!!!!!!!!!!!!!!Η τουλάχιστον να μην τα ξαναματαπαλιματαξαναβάζει ο ΑΝΤ1!!!!!!!!!!!!
Αναλαμβανω εγω!

 
Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική τους. Πιστεύουν πραγματικά ότι θα πουλήσουν???
 
mhmerotategiatipino είπε:
Η τουλάχιστον να μην τα ξαναματαπαλιματαξαναβάζει ο ΑΝΤ1!!!!!!!!!!!!
Μπα. Ήδη από την περασμένη Δευτέρα έχει αρχίσει να επαναπροβάλει τη σειρά από την αρχή...
 
Πίσω
Μπλουζα