Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Απίστευτο!! Έχω χαρεί πάρα πολύ για την Αστέρω!! Τις ταινίες αυτές στις επιβεβαίωσαν από τον Τηλεθεατή?tonytony είπε:Καράφλιασα!!!!Οι 5 ταινίες της κασετίνας του Τηλεθεατή που ακολουθεί είναι η Αστέρω , το Εν Ονόματι Του Νόμου , η Άγνωστος , η Γκόλφω και το Αγάπη Και Αίμα!!!
Είναι λες και έγινε κάποιο θαύμα! Την είχα αποκλείσει κι εγώ!tonytony είπε:Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:Δεν περίμενα με τίποτα Αστέρω γιατί είναι συμπαραγωγή... Για την "Αστέρω" είχα την εντύπωση πως η Φίνος έχασε τα δικαιώματα.Γιατί δεν παιζότανε τόσα χρόνια από τη TV (έχει να παιχτεί από το 1992).
Συμφωνώ απόλυτα με τον συλλογισμό σου και ελπίζω να επιβεβαιωθείς!tonytony είπε:Περίμενα πιο γνωστές ταινίες αν είναι όντως η τελευταία κασετίνα! Δεν είναι δυνατόν να αφήσανε απ' έξω ταινία με Λάσκαρη ("Αυτοί που μίλησαν με το θάνατο" ή "Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα" (γνωστότατη επίσης...) και να επιλέξανε τη "Γκόλφω" ας πούμε... Το γεγονός αυτό με κάνει να πιστεύω ότι ίσως συνεχιστεί...Τι να πω...
Έλα μου ντε! Θα μας το κάνουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το χατήρι...?tonytony είπε:Το Aliki My Love τελικά???
Μήπως δεν ξέρουν ακόμα ούτε οι ίδιοι...?tonytony είπε:Για τις επόμενες...σιγήν ιχθύος!!!
Συμφωνώ απολύτως!tonytony είπε:Και γω το φοβάμαι αυτό.Αν όντως σταματήσει μένουν απ' έξω 22 ταινίες!!!Ας ελπίσουμε να δοθούν και αυτές...Εγώ θα ξαναπάρω κάποια στιγμή τηλέφωνο και θα σας ενημερώσω. Πάρτε όμως και σεις να φαίνεται ότι τις ζητάει ο κόσμος!
Καλά μιλάμε μόλις το διάβασα πριν καμία ώρα, ήμουν σίγουρη ότι κρυβόσουν εσύ πίσω από την καταγγελία! Χα,χα δεν παίζεσαι!!tonytony είπε:Επειδή λοιπόν "τα πήρα" με το συγκεκριμένο θέμα , έκανα καταγγελία στο troktiko και προς τιμήν τους τη δημοσιεύσανε τη καταγγελία μου!!!Ελπίζω οι υπεύθυνοι να δώσουν μια απάντηση...Δείτε τη καταγγελία που έκανα εδώ (τον τίτλο δεν τον έβαλα εγώ...)http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_769.html
tsalk είπε:Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε (τουλάχιστον) σε ποιά κατηγορία είναι κάθε μία από αυτές (τις υπόλοιπες) ταινίες.
Έτσι για να έχουμε τουλάχιστον αυτή την ενημέρωση αφού δεν μπορούμε να έχουμε τις εν λόγω ταινίες.