Δεν παιζεσαι exetlaios! Να υπηρχαν σε διαθεσιμοτητα πολυ ευχαριστως. Εχουν εξαφανιστει εδω και μηνες απο την επισημη αγορα παντως και μονο σε παραεμπορους, και ebaylike συστηματα βρισκονται. Και απο οσο γνωριζω, δεν καταλαβαινουν απο "efxaristo"!!!exetlaios είπε:Αν γράψω "efxaristo" στο παρόν thread, υπάρχει πιθανότητανα μου σταλεί δωρεάν κάποιο battle-set ?
ti krima !phil_vr είπε:Δεν παιζεσαι exetlaios! ... απο οσο γνωριζω, δεν καταλαβαινουν απο "efxaristo"!!!
Ευχαριστηση μας να βοηθουμε νεα μελη nickstatho. Οσο για το "περιεργο" των επιλογων σου οπως αναφερεις, δεν εκανες καθολου ασχημα, μιας και το μεγαλο expansion το TOWER ATTACK μπορει να χρησιμοποιηθει αυτουσιο ως ενα μινι-βασικο σετ, μιας και περιεχει αρκετα κομματια για να αρχισεις. Φαντασου το σαν την παλια μικρη πολιορκια στα κλασσικα Καστρα και Πολιορκητες. Οποτε just keep it coming και να τα χαιρεσαι!nickstatho είπε:Βασικα ειμαι λιγο αναποδος ανθρωπος...μη γελασετε γιατι παρηγγειλα τα δυο expansion του παιχνιδιου... χωρις να εχω ακομα τη βασικη εκδοση!!! :acoustic:
Πηρα το Battleground Crossbows & Catapults Tower Attack Pack και το Twin Attack Armory Trebuchet and Mortar Pack, τα οποια βρισκονται ηδη καθ'οδον!!!
Πολυ ωραια η μεταφορα της γραμματοσειρας απο λατινικο αλφαβητο σε ελληνικο. Θα μου πειτε τι λεω τωρα.... Ε μιλησε το γραφιστιλικι τι να κανω...makisimos είπε:Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω πόσοι πολλοί είμαστε τελικά οι φανατιοκοί αυτού του παιχνιδιού..!!!!! Είμαι γαιδούρι 28 ετων και ειμαι τοσο φανατικόσ και πορωμένος που με έχουν χωρίσει 2 γκόμενες επειδή τις έστεινα γιατι δεν μπορούσα να ξεκολλίσω απο τα αγαπημένα μου κάστρα..! Φυσικά έχω τις νέες εκδόσεις μιας και αυτή τησ el greco του 80 φροντισε η μανούλα μου να τα πετάξει στα σκουπίδια, και παντοτε στα κρυφά όπως όλες οι μαναδες πιστεύω..! Τι μανία κι αυτη να πετάνε τα παιχνίδια μας...! Πριν λίγες μέρες βρήκα στο ebay 2 αυθεντικά κομμάτια από el greco δεκαετίας 80 και σας τα επισυνάπτω..!!!