boomer
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 82
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις φώτο που ανέβασαν!! Τώρα βέβαια οι ξένες εκδόσεις δεν με απασχολούν και ιδιαίτερα μιας και δεν τις έπαιξα ποτέ και ούτε ασχολίθηκα μαζί τους!! Αυτές που με ενδιαφέρουν είναι σύγουρα οι εκδόσεις που κυκλοφόρισαν στα Ελληνικά απ' την el greco. Το 86, αν θυμάμαι καλά, οταν είμουν 8 χρονών στο προαύλιο κάθε δημοτικού σχολείου η σειρά ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΕΣ ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης φυσικά!! Άπιαστο όνειρο κάθε παιδιού ήταν να συμπληρώσει όλη τη συλλογή και να μετατρέψει το δωμάτιο του σε πεδίο μάχης!! Φυσικά και το όνειρο αυτό φάνταζε ιδιαίτερα δύσκολο μιας και η τιμή του κάθε πακέτου δεν ήταν και κάτι φτηνό γιά την εποχή εκείνη! Εγώ απέκτισα αρχικά τη Μικρή πολιορκία και αργότερα το πακέτο με τα κάστρα έτσι ώστε να συμπληρώσω τη μεγάλη! Απο κει και πέρα το μόνο που κατάφερα ήταν ''με τα κόπων και βασάνων'' (και κλάμα μπόλικο χαχα) να πάρω και το δράκο!! Ολα τα υπόλοιπα θα υπάρχουν για να τα θυμάμαι!!
Μπορώ να θυμιθώ και στο περίπου τις τιμές των πακέτων!!
Μεγάλη πολιορκία 2.000 δρχ. Μικρή πολιορκία 1.500 δρχ. Τα κάστρα 1.000 δρχ. Δούρειος ίππος με ασπίδα 1.200 δρχ. Δράκος 800 δρχ. Κύκλωπας 800 δρχ. Μινώταυρος 800 δρχ και Κριός 800 δρχ.!! Αν έχω γράψει κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος!!
Μπορώ να θυμιθώ και στο περίπου τις τιμές των πακέτων!!
Μεγάλη πολιορκία 2.000 δρχ. Μικρή πολιορκία 1.500 δρχ. Τα κάστρα 1.000 δρχ. Δούρειος ίππος με ασπίδα 1.200 δρχ. Δράκος 800 δρχ. Κύκλωπας 800 δρχ. Μινώταυρος 800 δρχ και Κριός 800 δρχ.!! Αν έχω γράψει κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος!!