Έχεις δίκιο για το post, ζητώ συγνώμη! Οι φωτό θα είναι super, μόνο αυτό σας λέω.Kambia είπε:nasospakos καλώς όρισες στην παρέα μας. Περιμένουμε τις φωτογραφίες Υπάρχουν πολλοί φαν του παιχνιδιού.
Υγ. Σου διέγραψα το δεύτερο ποστ γιατί ήταν πανομοιότυπο με το παραπάνω.
'aardvark' ψάχνω να βρω απεγνωσμένα τον Μινώταυρο & τον Κύκλωπα! Οι δικοί μου δυστυχώς δεν είναι πλέον λειτουργικοί. Τις προάλλες προσπάθησα να τους επισκεύασω ανοίγοντάς τους. Το κατάφερα μόνο στον Μινώταυρο και τώρα λειτουργεί το ελατήριο του αλλά δεν μου κλειδώνει πίσω! Ο Κύκλωπας έχει πιο δύσκολη θερμοκόλληση, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ο μηχανισμός έχει πλέον διαλύσει. Δεν είμαι συλλέκτης, απλά αγαπάω πολύ αυτό το παιχνίδι, μήπως μπορει να με βοηθήσει κάποιος;Aardvark είπε:Πρεπει να εχουν ανεβει καποιες απο αυτες ειτε στα ξενα ειτε ελληνικα,απο οτι βλεπω καθε πακετο ειχε και τις δικες του οδηγιες ωστε να παιζεται και μεμονωμενα εκτος μερος του μεγαλου συνολου. Anyway αν δεν σε κουραζει ανεβασε τες και εσυ.
σ'ευχαριστώ 'Wally'! Mακάρι να μου απαντούσε κάποιος στο ερώτημα που έθεσα. Θα ανεβάσω σύντομα και άλλες εν ώρα δράσης!Wally είπε:Εξαιρετικες φωτο!