[El Greco] Μικρό μου Πόνυ G1 και G2

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας makisimos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γειά σου Αναστασία! Σε ποιά χώρα μένεις; Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας παζαράκια; Μακάρι να είχαμε και στην Ελλάδα παζάρια στα οποία να πωλούνταν παλιά πόνυ!!!!

Ελπίζω να μαζευτούμε αρκετοί συλλέκτες πόνυ και να φτιάξουμε μια κοινότητα Ελλήνων συλλεκτών πόνυ. Αρκετά ελληνικά πόνυ έχουν εκπατριστεί...Ας μείνει τίποτα και σε μας!!! Οποιος έχει πόνυ της El Greco να αντισταθεί να τα ξεπουλήσει στο ebay!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Χλόη μου :)

picture.php

Η Χλοη!!! :) Την εχεις ακομα Krios!!! Μπραβο που την κρατησες!!!

Mandark οταν λεω παζαρακια εννοω αληθινα παζαρακια ή παλιατζιδικα εδω στην Ιταλια, οχι πληστηριασμους! :D

Εκει εχω βρει τα 3 Χασμπρο Πονυ.

Εχω κοψει το ιμπει σε αυτα τα πραγματα. Μονο καμια αμερικανα Μπαρμπι και κανα κινεζικο ρουχο και αυτο πολυ πολυ σπανια!

Μακαρι να γινει αληθεια αυτο που θες και να οργανωθητε και στην Ελλαδα ολοι οι συλλεκτες πονυ! :flower:

Μικρό μου Πόνυ

krios πολυ ωραία η Χλόη!Πόνυ, κυρίως Hasbro έχω βρει ,έχουν και τα παλαιοπωλεία. Στην Αθήνα δεν ξέρω που υπάρχουν αλλά πρέπει να έχει αρκετά.

Αυτή η Χλόη χρειάζεται επειγόντως ένα μπανάκι...Αν την πλύνεις ποτέ πρόσεχε να μην την βυθίσεις ολόκληρη στο νερό γιατί η ουρά της στέκεται χάρη σε ένα μεταλλικό δαχτυλίδι που βρίσκεται στο εσωτερικό του καλουπιού της και συνήθως αυτό σκουριάζει και κιτρινίζει την ουρά....Να ξερες πόσα πόνυ υποφέρουν από σκουριά στην ουρά...

Ελπίζω να την περιποιηθείς κατάλληλα και να ξαναγίνει ένα εντυπωσιακό πόνυ!

mandark είπε:
Γειά σου Gazzy90! Aπό g2 έχω μόνο ένα ταλαιπωρημένο, αλλά θα ήθελα να πάρω και μερικά άλλα όπως η waterlily! Tα seaponies είναι υπέροχα! Σε περίοπτη θέση στο ράφι μου ποζάρει η surfdancer με την ροζ αχιβάδα που είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Αγγλία και από μωρά θαλάσσια πόνυ η splasher με το σωσίβιο χελωνακι!!! Τα g1 τα θεωρώ μακράν αξεπέραστα!!!!! Αλλά συλλέγω όλες τις γενιές! Είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια! Eχω μια αδυναμία στα twinkle-eyed ponies ιδίως στην gingerbread!Τα ανιμε πονυ (που ελπίζω να κυκλοφορήσουν σύντομα) μου αρέσουν επειδή θυμίζουν κάτι από μανγκα! Το γούστο μου είναι κάπως μεταμοντέρνο... μου αρέσει το συμπιληματικό στιλ! Επίσης στα ανιμε καλούπια (όπως φαίνεται στις φοτο που βρίσκονται στο site που σας πρότεινα πιο πάνω) φαίνεται να επιστρέφουν κάποιοι χαρκτήρες από την 1η γενιά! Συγκεκριμένα η applejack και ο δράκος spike! Ανυπομονώ να δω αν θα επιστρέψουν και άλλα g1 σε ανιμε εκδοση!!!! Αυτή μου φαίνεται η πιο έξυπνη ιδέα της Hasbro!

Λυπάμαι πολύ που στην Ελλάδα δεν έχουν έρθει ακόμη τα g3.5....Δεν έχω ούτε ένα ...Θα περιμένω λίγο ακόμη...μπας και ερθουν στην Ελλάδα!

Σήμερα το πρωί παρέλαβα την lickity-split και την port-o-bella MIB! Eπιτέλους η port-o-bella πάτησε σε ελληνικό έδαφος! Πόσες port-o-bella λέτε να υπάρχουν άραγε στην Ελλάδα;
Α, οπότε υποθέτω ότι το τιμάς το ebay μια χαρά, ε; ;) Τι να κάνουμε κι εμείς οι άμοιροι συλλέκτες, προτιμάμε ν'αγοράζουμε πόνυ παρά πχ. ρούχα για εμάς...σωστά;

Εγώ έχω και την ανάγκη της "διάσωσης"!! Όποιο πόνυ βρω το παίρνω είτε το έχω, είτε το θέλω είτε όχι...απλά δεν μπορώ να το αφήσω, ποιος ξέρει πού θα καταλήξει!

Όσο για τα G3.5 υπάρχουν στα καταστήματα παιχνιδιών, δεν πας να δεις;

Το Jumbo στην Αλίμου είναι πολύ κοντά από το σπίτι μου και μέχρι πριν από 2 βδομάδες δεν είχε παρά μόνο το Mom Set: Family Convertible και την Styling: Pinkie Pie...Εσύ σε ποιό μαγαζί έχεις δει G3.5;

Δυστυχώς βλέπω στυλούς στη Χλόη...ο χειρότερος λεκές: στυλός η μαρακαδόρος! :(

Λοιπόν, είναι 100% σίγουρη ότι έχω δει G3.5, αλλά πού;; Χμμ...σε κάποιο λίγο μικρότερο, όχι Jumbo. Ζαχαριάς, Μουστάκας, Toys Academy;; Δεν μπορώ να θυμηθώ σίγουρα, πάντως ήταν κάποιο αρκετά μεγάλο κι επώνυμο, αν και όχι απ'τα πιο μεγάλα. Σε φώτισα ε; :P

Πάλι καλά που μου το είπες να ρίξω μια ματιά! Ανυπομονώ να έρθουν και τα mermaid ponyvilles!

Καλημέρα ξανά :)

Μερικές φωτό ,μερους της συλλογής μου.

Ελπίζω να σας αρέσουν :)

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Ειναι πανεμορφα Donkix2000!!!! Ιδιαιτερα τα μωρα τα λατρευω!!!! Σε ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες! :)

Μικρό μου Πόνυ

donkix2000 υπέροχες οι φωτογραφίες σου! Το μωβ μωράκι πόνυ το έχω κι εγώ κι άλλο ένα ροζ.Τα μωρά πόνυ μου αρέσουν σε αντίθεση με τα μεγάλα.

Να χαίρεσαι την υπέροχη συλλογή σου!

Χαίρομαι που σας αρέσουν :)

Ελπίζω να βρω χρόνο να φωτ/σω και άλλα κομμάτια ωστε να τα μοιραστώ μαζί σας :)

Πωπω πόσα μωράκια!!!

Και το Holiday Pony είναι υπέροχο!!! (ναι η τελευταία μου τρέλα είναι πόνυ στα κουτιά τους!!)

Πόσο ωραίο είναι το μωρό bluebelle! Να τα προσέχεις!!!

1988 My little pony, Hasbro

Αναστασια είπε:
Αμαν ειδα αυτα τα πονυ G2, και οντως εχει δικιο η Φραουλιτσα....χαλια ειναι τα καημενα...ειναι σαν κριτσινιαρικα, σαν κατσιασμενα λιγο? :xm:
Οριστε! Τα κοροιδευα τα G2, και τα λουστηκα!

Βρηκα ενα τις προαλλες, χαλια ητανε το καημενο...μες στην μπιχλα, το μαζωξα λοιπον και εγω επειδη το λυπηθηκα, οπως κανει η Rapunjel μας, εκανε και 1 ευρω :D , ουτε του παπα δηλαδη, το πλυνα και το βαλα μαζι με τα αλλα 4 μου. Τωρα εχω 5!

picture.php

picture.php

picture.php

Επανω γραφει 88 Hasbro

Αν εχετε καμια πληροφορια παραπανω... θα ητανε πολυ ομορφο να βρω το ονομα του! :)

Αναστασία αυτό είναι πανέμορφο!!! Άρα δεν είναι G2 χεχεχε!!

Έίναι G1, Sweetheart Sister pony και το όνομά του είναι Wild Flower :) Κοίτα κι εδώ http://www.kimsites.net/dreamvalley/7th_edition_ponies2.html#sweetheart_sister_ponies

Καλά μιλάμε είναι πολύ όμορφο!! Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο και τώρα θέλω!!!! :o Τυχερούλα!!

Μικρό μου Πόνυ

Λατρεμένη υπέροχο το πόνυ.Τα πόνυ της Hasbro είναι για μένα πολύ πιο όμορφα από αυτά της El greco. Να το χαίρεσαι...

Sweetheart Sister Ponies 1988 Hasbro G1

Ελα ρε Gazzy90!!! Επεσα κι εγω επιτελους επανω σε περιπτωση;

Διαβαζα βρε παιδι μου οτι τα G2 ηταν μετα το 80, σωστα;

Αλλα αυτο γραφει 88, ειναι της δεκαετιας του 80. Αλλα τα ματακια του ειναι πιο γλυκα απο εκεινα τα G2! Οποτε ειχα μπλεξει τα μπουτια μου....

Wild Flower την λενε! Την βρηκαμε! Σε ευχαριστω Gazzy90! :)

Οποτε τωρα που εχει και ονομα, θα της κανω και μια ωραια περμαναντ στο μαλλι να γινει κουκλα. Δεν ειχε ονομα και ηταν δυσκολο να της κλεισω το ραντεβου. :o

Σας βαζω και συνημμενη φωτο απο εναν πληστηριασμο να δειτε πως ηταν αρχικα τα μαλλια της πριν την ξεμαλλιασουνε και την πεταξουνε στο παζαρακι απο οπου την περιμαζεψα, την κακομοιρα. :D

Πίσω
Μπλουζα