[El Greco] Μικρό μου Πόνυ G1 και G2

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας makisimos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πωπω bibi-bo πολλά νιρβανάκια έχεις μαζέψει εκεί (έτσι λένε στο εξωτερικό τα μη-αμερικάνικα πόνυ)!! Διακρίνω και την Cotton Candy στην τελευταία φώτο ή δεν είναι η Ελληνιδούλα (δε θυμάμαι και τα ονόματά τους στα ελληνικά :P ); Και μία καθιστή κυρία στο βάθος ;)

Ευχαρίστώ πολύ όλους για τα ωραία σχόλια, σύντομα θα σας δείξω κι άλλες φώτο της συλλογής μου. Και ναι, είναι όντως σαν γλειφιτζούρια, πολύ γλυκά και χρωματιστά! :)

El_Greco_Fanatic έχεις δίκιο σ'αυτά που λες...αν και τα ελ γκρέκο τα πόνυ αυτά όντως είναι λίγο χαμογελαστά (έχω κι εγώ μερικά), όπως και άλλα πόνυ άλλωστε. Απλά πρέπει να τα κοιτάξεις απ'τη σωστή οπτική γωνία ;)

Bibi-bo μου ειναι υπεροχη η συλλογη σου και πολυ πετυχημενη η φωτογραφια με αυτην την fuga prospettica (προοπτικη φυγή) που λενε και οι ιταλοι, με ολα τα πονυ το ενα διπλα στο αλλο, προς το βαθος! :)

Με γεια!!! :)

Επισης πολυ ομορφα τα ρουχαλακια της Λωρας! :D

vassoftr & rapunjel σας ευχαριστώ πολύ! :)

Μιαμ μιαμ!bibi-bo μου,τι συλλογή είναι αυτή;!Πανέμορφα είναι όλα!

Τη Χλόη που την έχω απωθημένο και τη βλέπω μέχρι και στον ύπνο μου,γιατί μου την έκρυψες;Περιμένω ολόδική της φωτογραφία! #)

Στην 1η φωτογραφία δεξιά βλέπω την Λαμπαδίτσα ή τα μάτια μου κάνουν αστεράκια απ΄τα πολλά πόνυ?:dribble:

El_Greco_Fanatic αν και τελευταία νιώθω πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου,οφείλω να παραδεχτώ πως χρόνος υπάρχει άπλετος.Άλλωστε,αυτό που μας κάνει και κολλάμε με τα ρετροπαιχνίδια είναι μάλλον περισσότερο το κυνήγι του θησαυρού! :D

Αναστασια μου σ' ευχαριστώ! #)

Λώρα είπε:
El_Greco_Fanatic αν και τελευταία νιώθω πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου,οφείλω να παραδεχτώ πως χρόνος υπάρχει άπλετος.Άλλωστε,αυτό που μας κάνει και κολλάμε με τα ρετροπαιχνίδια είναι μάλλον περισσότερο το κυνήγι του θησαυρού! :D

Λώρα μου θα συμφωνήσω απολύτως με το κυνήγι του θησαυρού...είναι πολύ συναρπαστικό να ψάχνεις για τόσο παλιά πόνυ και να βρίσκεις!! Καλά βεβαίως εγώ χαίρομαι και όταν βρίσκω καινούρια (του 2000+), αλλά και πάλι, όλο αυτό είναι ένα πολύ όμορφο και χρωματιστό κυνήγι θησαυρού! :)

Λωρα μου γενικά στην ζωή χρειάζεται υπομονή ,(κάτι που εγώ δεν είχα πριν αρχίσω να συλλέγω παιχνίδια ) και αν θεωρούμαστε κυνήγι ξεχασμένων θησαυρών (στην δική μας περίπτωση παιχνιδιών ) τότε πρέπει να είμαστε αισιόδοξη και να πιστεύουμε σε αυτό που αγαπάμε!!

Κάτι ήξερε ο COELHO όταν έγραψε το αντίθετο από αυτό που εσύ αναφέρεσαι!
:D

Με τους μπόμπιρες που ασχολούμαστε , η μάλλον καλύτερα όπως η Αναστασία τους ονόμασε αλιτήριους (σπιρτούληδες ) :D :D

Δεν ξέρω τι γίνεται άλλα έχω φτάσει σε σημείο να είμαι σε κάποιο παζάρι γενικά σε μέρη με αντίκες και ναι ξέρω ότι κάπου τριγύρω υπαρχή ένας :o :O:O

Οταν νιώθω έτσι δεν φεύγω αν δεν το βρω ,και της περισσότερος φόρες βρίσκω έστω και ένα ,

Η γυναίκα μου έχει φρικάρει με μένα8)

Παράδειγμα περασμένης Κυριακής ενώ είχαμε σαρώσει τα πάντα πάγκους, αντίκες και τα μαγαζιά, εγώ ακόμα δεν παρέδιδα τα όπλα..ενώ είμαστε έτοιμη να φύγουμε σε μια στιγμή βλέπω ένα μαγαζάκι καλά καλά δεν χωρούσα εγώ μέσα ..λέω στην γυναίκα μου να εκεί έχει fofoletes όπως τα λεμέ εδώ …. εκείνη άρχισε να γέλα και ως απάντηση πήρα ναι καλά :P ! Λοιπόν όταν μπήκα στο μαγαζάκι τα ματιά μου άνοιξαν διάπλατα, υπήρχαν 3 σε μια γωνιά και ήταν λες και με περίμεναν να τα σώσω από την καταραμένη σκόνη (τότε ο καλός σούπερμαν σώζει τους σπιρτούληδες από τον κακό λύκο) :shtup:, έχω μπερδέψει της ιστορίες..άλλα μου τις ξεμπέρδεψε ο πωλητής όταν μου είπε την τιμή .. αυτά που ζητούσε ήταν ψίχουλα εννοείτε ότι τα αγόρασα όλα Βγαίνοντας από το μαγαζί ήθελα να αρχίσω τον χορό της επιτυχίας άλλα κρατήθηκα :P :P:P:P:P:P

Αυτό το συναίσθημα που λίγο πολύ όλοι το έχετε βιώσει ΕΓΩ δεν το αλλάζω με τίποτα το κυνήγι του χαμένου ξεχασμένου θησαυρού είναι το κερασάκι τις τούρτας στην δική μας ζωή!!! :D :D;) ;)

Καλά εγώ η δεν θα γράφω τίποτα η θα γράφω έκθεση!!! :P

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εσείς που συλλέγετε pony είδατε τιμή από ένα μικρό που λέγετε Baby Glory στο γνωστό site? :o :O:O:O:O:O:O:O:O

Με τις τιμές που βλέπω τελευταία στα πόνια , εγώ δεν το γλιτώνω το χαρακίρι :eeek: :eeek: :eeek:

El_Greco_Fanatic είπε:
Εσείς που συλλέγετε pony είδατε τιμή από ένα μικρό που λέγετε Baby Glory στο γνωστό site? :o :O:O:O:O:O:O:O:OΜε τις τιμές που βλέπω τελευταία στα πόνια , εγώ δεν το γλιτώνω το χαρακίρι :eeek: :eeek: :eeek:
Είναι ελληνικό το πονάκι αυτό, γι'αυτό...Έχουν πολύ ζήτηση αυτά στο εξωτερικό! El Greco βλέπεις...

El_Greco_Fanatic είπε:
Δεν ξέρω τι γίνεται άλλα έχω φτάσει σε σημείο να είμαι σε κάποιο παζάρι γενικά σε μέρη με αντίκες και ναι ξέρω ότι κάπου τριγύρω υπαρχή ένας :o :O:O

Οταν νιώθω έτσι δεν φεύγω αν δεν το βρω ,και της περισσότερος φόρες βρίσκω έστω και ένα ,

Η γυναίκα μου έχει φρικάρει με μένα8)

Παράδειγμα περασμένης Κυριακής ενώ είχαμε σαρώσει τα πάντα πάγκους, αντίκες και τα μαγαζιά, εγώ ακόμα δεν παρέδιδα τα όπλα..ενώ είμαστε έτοιμη να φύγουμε σε μια στιγμή βλέπω ένα μαγαζάκι καλά καλά δεν χωρούσα εγώ μέσα ..λέω στην γυναίκα μου να εκεί έχει fofoletes όπως τα λεμέ εδώ …. εκείνη άρχισε να γέλα και ως απάντηση πήρα ναι καλά :P ! Λοιπόν όταν μπήκα στο μαγαζάκι τα ματιά μου άνοιξαν διάπλατα, υπήρχαν 3 σε μια γωνιά και ήταν λες και με περίμεναν να τα σώσω από την καταραμένη σκόνη (τότε ο καλός σούπερμαν σώζει τους σπιρτούληδες από τον κακό λύκο) :shtup:, έχω μπερδέψει της ιστορίες..άλλα μου τις ξεμπέρδεψε ο πωλητής όταν μου είπε την τιμή .. αυτά που ζητούσε ήταν ψίχουλα εννοείτε ότι τα αγόρασα όλα Βγαίνοντας από το μαγαζί ήθελα να αρχίσω τον χορό της επιτυχίας άλλα κρατήθηκα :P :P:P:P:P:P

Αυτό το συναίσθημα που λίγο πολύ όλοι το έχετε βιώσει ΕΓΩ δεν το αλλάζω με τίποτα το κυνήγι του χαμένου ξεχασμένου θησαυρού είναι το κερασάκι τις τούρτας στην δική μας ζωή!!! :D :D;) ;)

Καλά εγώ η δεν θα γράφω τίποτα η θα γράφω έκθεση!!! :P
Λοιπόν, καλέ μου φίλε El_Greco_Fanatic, αυτό το συναίσθημα που περιγράφεις, το έχω νιώσει κι εγώ! Μια μέρα, πριν μήνες, έχοντας τελειώσει τη δουλειά μου, αντί να πάρω το συνηθισμένο δρόμο, κάτι με έσπρωχνε να πάω από έναν παράλληλο μικρό δρομάκο. Εκεί, σαν να με πήγαιναν τα πόδια μου μονα τους κάπου συγκεκριμένα (δεν ξέρω ρε παιδιά, πείτε το διαίσθηση) και τσούπ! να'μαι μπροστά σε ένα παλαιοπαιχνιδοπωλείο, όπου έχω βρει απίστευτα πράγματα! :happyjump: Οπότε, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και με ένα μαγαζί που έχει πολλές σίντυ το έπαθα αυτό, σαν να ήξερα από πριν που πηγαίνω! :o

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια φίλοι μου. :) gazzy90 χεχε ναι η καθιστή κυρία στο βάθος, είναι όντως η Λαμπαδίτσα. Είμαι πολύ τυχερός που την βρήκα. #) Είναι ακόμη πιο σπάνια από την Πασχαλίτσα. :o Αναστασία μου ευχαριστώ. Μάλλον τυχαία το έκανα, το fuga prospettica (προοπτική φυγή), αλλά όλα αυτά τα χρόνια, έχω γίνει expert, όπως μου λέει και μια φίλη μου φωτογράφος! Χεχε.. :darkglasses: Λώρα ορίστε η photo με τη Χλόη, ειδικά αφιερωμένη.

008.jpg

012.jpg

Όσο για το μωρό το μονοκεράκι στο eBay, είναι πολύ ψιλή η τιμή του, αλλά κάπου τόσο τελείωνε σε αρκετά παλιότερες δημοπρασίες. Πλάκα πλάκα, υπάρχουνε μόνο 2 συλλέκτες που γνωρίζω και το έχουνε στη συλλογή τους, και δεν είναι Έλληνες. ;) ;)

El_Greco_Fanatic είπε:
Εσείς που συλλέγετε pony είδατε τιμή από ένα μικρό που λέγετε Baby Glory στο γνωστό site? :o :O:O:O:O:O:O:O:OΜε τις τιμές που βλέπω τελευταία στα πόνια , εγώ δεν το γλιτώνω το χαρακίρι :eeek: :eeek: :eeek:
Το είδα κι εγώ el greco fanatic και ομολογώ πως μου πετάχτηκαν τα μάτια! :o

Μα πάμε καλά? Εντάξει,είπαμε είναι παλιό,είναι el greco,είναι μαλακό,είναι μυρωδάτο αλλά δεν παύει να είναι ένα κομμάτι πλαστικό!!!

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί υπάρχουν κάτι "ξύπνιοι" που εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία άλλων ανθρώπων νομίζουν ότι ήρθε ο καιρός να κάνουν περιουσία από κάτι που αγόρασαν πριν χρόνια με 2 χιλιάρικα.

Βέβαια,υπάρχουν και οι χειρότεροι που σου παίρνουν κάτι που θέλεις πολύ κυριολεκτικά μέσα απ΄τα χέρια και σε 2 μέρες το βλέπεις να πωλείται 3 φορές επάνω.

Εγώ παιδιά τα είχα όλα τα πόνυ της el greco αλλά δυστυχώς εν αγνοία μου πετάχτηκαν μετά από μια ανακαίνισή στο σπίτι.Δεν είχα ιδέα για τη χρηματική αξία,μόνο για τη συναισθηματική που για εμένα ήταν ανεκτίμητη.Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να τα ξαναμαζέψω, και μάλιστα συγκεκριμένα κομμάτια με τα οποία έπαιζα μικρή.Το πόσο επιθυμώ να τα ξαναβρώ, μόνο εγώ το γνωρίζω.Αλλά όλα έχουν και τα όριά τους.Γιατί όταν βλέπεις πόσα προβλήματα υπάρχουν γύρω μας,πόσοι άνεργοι,πόσες οικογένειες στο δρόμο και πηγαίνεις και δίνεις ?3.000 για το πόνυ,τότε είσαι αναίσθητος!Πήγαινε να τα δώσεις σε κάποιον που τα έχει ανάγκη και είμαι σίγουρη ότι τα μάτια του θα δείξουν πολλή περισσότερη ευγνωμοσύνη από αυτά του παιχνιδιού που σε κοιτάζει από το ράφι.

El greco fanatic μάλλον κι εγώ ή θα είμαι μονολεκτική ή θα σας πρήζω με τις εκθέσεις μου #)

EDIT:bibi-bo ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για τη φωτο της γλυκουλίνας!Θα την χαζεύω πρωί-μεσημέρι-βράδυ πριν και μετά το φαγητό μέχρι να την ξαναβρώ και να τη πάρω αγκαλίτσα! #) :heartcloud:

Να σαι καλά Λώρα μου, Σε καταλαβαίνω απόλυτα. :xm: Και εγώ είχα πολλά πόνυ της el greco παλια αλλά με μια ανακαίνιση γύρω στο 1998, όλα πεταχτήκανε μα όλα. Η πρώτη Χλόη που θα βρεθεί, σου υπόσχομαι πως θα στη δώσω. ;) :D

Λώρα είπε:
Το είδα κι εγώ el greco fanatic και ομολογώ πως μου πετάχτηκαν τα μάτια! :o
Μα πάμε καλά? Εντάξει,είπαμε είναι παλιό,είναι el greco,είναι μαλακό,είναι μυρωδάτο αλλά δεν παύει να είναι ένα κομμάτι πλαστικό!!!

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί υπάρχουν κάτι "ξύπνιοι" που εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία άλλων ανθρώπων νομίζουν ότι ήρθε ο καιρός να κάνουν περιουσία από κάτι που αγόρασαν πριν χρόνια με 2 χιλιάρικα.

Βέβαια,υπάρχουν και οι χειρότεροι που σου παίρνουν κάτι που θέλεις πολύ κυριολεκτικά μέσα απ΄τα χέρια και σε 2 μέρες το βλέπεις να πωλείται 3 φορές επάνω.

Εγώ παιδιά τα είχα όλα τα πόνυ της el greco αλλά δυστυχώς εν αγνοία μου πετάχτηκαν μετά από μια ανακαίνισή στο σπίτι.Δεν είχα ιδέα για τη χρηματική αξία,μόνο για τη συναισθηματική που για εμένα ήταν ανεκτίμητη.Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να τα ξαναμαζέψω, και μάλιστα συγκεκριμένα κομμάτια με τα οποία έπαιζα μικρή.Το πόσο επιθυμώ να τα ξαναβρώ, μόνο εγώ το γνωρίζω.Αλλά όλα έχουν και τα όριά τους.Γιατί όταν βλέπεις πόσα προβλήματα υπάρχουν γύρω μας,πόσοι άνεργοι,πόσες οικογένειες στο δρόμο και πηγαίνεις και δίνεις ?3.000 για το πόνυ,τότε είσαι αναίσθητος!Πήγαινε να τα δώσεις σε κάποιον που τα έχει ανάγκη και είμαι σίγουρη ότι τα μάτια του θα δείξουν πολλή περισσότερη ευγνωμοσύνη από αυτά του παιχνιδιού που σε κοιτάζει από το ράφι.
Λωρα μου συμφωνώ απολύτως με ότι λες υπάρχουν κάποια άτομα από Ελλάδα που έχουν αδειάσει όλα τα παλιά μαγαζιά αγοράζοντας πονυ και δεν χάνουν ευκαιρία να τα πουλήσουν στην ebay αμέσως και μου αρέσει κιόλας που από πάνω μας παρουσιάζονται και συλλέκτες εγώ με την ταπεινή μου γνώμη ξέρω ότι ένας συλλέκτης δεν αδειάζει όλα τα μαγαζιά και μετά τα παίρνει και τα πουλαει......γιατί αν δεν γινόταν αυτό όλοι μας θα είχαμε από 1 το λιγότερο

Ναι έτσι είναι mytinyworld δεν μπορώ να το εξηγήσω άλλα μου συμβαίνει συχνά :o

Το έχω αναφέρει πάλι κάποια στιγμή είχαμε την Mελενια και την χαρίσαμε και αυτό είναι το σωστό τουλάχιστον για εμάς που συλλέγουμε από μεράκι και αγάπη για τα παιχνίδια όχι για το κέρδος :)

Έκτος από σπιρτοτυχερούληδες γιατί αυτούς δεν μας πειράζει να είναι χωρίς κουτί ..ότι άλλο συλλέγουμε από ElGreco το προτιμούμε στο κουτί του για να υπάρχει ένα από το κάθε μοντέλο ,δεν αγχώνομαι να τα βρω γιατί εμείς σπιρτούληδες συλλέγουμε! ;)

Επομένως ότι άλλο προστεθεί είναι απλά καλοδεχούμενο
;)

Για εμάς ένα pony χωρίς κουτί η αυγό για να το κάνω ακόμα πιο δύσκολο είναι άχρηστο ..το σωστό τότε είναι να πάει σε κάποιον που το έχει πιο πολύ ανάγκη και έτσι κάνουμε γενικά με τα παιχνίδια αρκεί να ξέρουμε οτι εκεί που πηγαίνουν θα είναι ασφαλής ..κάποτε μια συνάδελφος τις γυναίκα μου λύσσαξε για ένα σπιρτούλη από τα πολλά της χαρίσαμε ένα που μακάρι να μην το έκανα αυτό..ξέρετε που κατέληξε το κακόμοιρο στο στόμα του σκύλου και το κεφάλι γέμισε τρύπες:mad:

Mετά από αυτό είμαι κάπως πιο προσεκτικός με τους άλλους μπορεί να ακούγετε χαζό σε κάποιους αυτό, αλλά εμείς έτσι σκεπτόμαστε:wink:

Λωρα έτσι είναι δυστυχως και υπάρχουν ακόμα πιο χειροτέρα ολόκληρες σελίδες θα μπορούσα να γράψω αλλά STOP ..

Σου εύχομαι να βρεις όλα τα πονυ που αναζητάς :D

Το ξέρω γραφούμε εκθέσεις μερικές φόρες αλλά τουλάχιστον εγώ είναι το μόνο μέρος που γράφω ελληνικά και με βοήθα αυτο!!

Επίσης το να επικοινωνείς με Έλληνες με τα ίδια πάνω κάτω ενδιαφέροντα με τα δικα σου είναι πολύ σημαντικό:sure:

El_Greco_Fanatic είπε:

Το ξέρω γραφούμε εκθέσεις μερικές φόρες αλλά τουλάχιστον εγώ είναι το μόνο μέρος που γράφω ελληνικά και με βοήθα αυτο!!

Επίσης το να επικοινωνείς με Έλληνες με τα ίδια πάνω κάτω ενδιαφέροντα με τα δικα σου είναι πολύ σημαντικό:sure:
Αχ πως σε καταλαβαινω El_Greco_Fanatic μου!! Η μαμα πατριδα ειναι αλλιως οπως και να το κανεις! :) Ειναι υπεροχο να μιλας με παιδια που καποτε μεγαλωσανε και παιξανε με τα ιδια παιχνιδια με σενα, μιλαω γενικα, οχι μονο για τα πονυ, γιατι αυτο σε κανει να τα νιωθεις λες και ητανε παλιοι συμμαθητες στο δημοτικο! :flower:

Ναι Αναστασία είναι όμορφο συναίσθημα αυτο :D

Πήρα μια χαρά σήμερα όταν είδα στο γνωστό site 2 σπιρτούληδες Πιπι η φακιδομύτη η τρελλοκοτσιδουλα αν και τα έχω και τα 2 πάντα είναι ευπρόσδεκτα μερικά ακόμα ;)

Aλλά μου κόπηκε η χαρά όταν είδα την τιμή …ρε παιδία και συγγνώμη για το ρε αλλά κάτι με τα πονυ αλλά και με αρκετά el Greco παιχνίδια έχω δει η τιμές τον ελλήνων έχουν ξεφύγει .. και μιλώ για μερικούς μερικούς γνωρίζοντας ότι παρακολουθούν τις συζητήσεις μας στα σίγουρα, για συνέλθετε δεν μπορείτε να πουλάτε πράγματα που στα αντίστοιχα siteχορών κοστίζουν 5 και 10 δολάρια και σεις να τα βάζετε σε τιμές που είναι 10 με 20 φόρες υψηλότερες από τις κανονικές, εκεί θα τα έχετε μέχρι να πάρετε σύνταξη αμάν πια!!!!!!

Γειά σε όλους!!

Είμαι καινούριος και ο λόγος που γράφτηκα είναι επειδή είμαι συλλέκτης των πόνυ της Hasbro. Βέβαια έχω και μερικά της El Greco από την παιδική ηλικία! Πραγματικά κάθε φορά που βλέπω να πωλούνται ελληνικά πόνυ στο εξωτερικό σε ψηλές τιμές νιώθω πολύ άσχημα που τα πόνυ αυτά πηγαίνουν σε συλλέκτες στο εξωτερικό......Δεν βλέπω το ζήτημα εθνικιστικά απλά τα πόνυ της El Greco μου ξυπνούν παιδικές αναμνήσεις!!!!

Διάβασα πιο πάνω ότι κάποιοι βρίσκουν πόνυ σε διάφορα μαγαζιά με παλιά αντικείμενα. Μένω στο Ανω Καλαμάκι κι όσο κι αν ακούγεται παράξενο τα μόνο μαγαζιά-παλαιοπωλεία που ξέρω είναι στο Μοναστηράκι... Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για άλλα πιθανά μέρη όπου είναι πιθανό να βρίσκονται παλιά πόνυ θα του ήμουν ευγνώμων!

Νόμιζα ότι στην Ελλάδα κανείς δεν συλλέγει πόνυ! Στο εξωτερικό ειδικά στις αγγλοσαξωνικές χώρες υπάρχουν πολλοί συλλέκτες που διοργανώνουν και διάφορα events όπου συζητούν και ανταλλάσσουν πόνυ !!! Μακάρι να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα!!!

Εχω περιηγηθεί σε πολλά αγγλόφωνα site και έχω μάθει πολλά για την κοιλάδα των ονείρων και τα υπέροχα πλάσματά της, τα πόνυ! Οποιος έχει κάποια απορία ας με ρωτήσει! Συνολικά έχω πάνω από 100 πόνυ και συνεχώς εμπλουτίζω την συλλογή μου... παρά την οικονομική κρίση!

Τα πόνυ συνεχώς εξελίσσονται τόσο όσον αφορά το καλούπι τους όσο και τα θέματα των σχεδιών που φέρουν πλέον όχι μόνο στα καπούλια τους! Η πιο πρόσφατη εξέλιξη είναι ότι η Hasbro το φθινόπωρο θα προωθήσει νέα κινούμενα σχέδια και κατά πάσα πιθανότητα και τα αντίστοιχα πόνυ τα λεγόμενα από τους συλλέκτες "ανιμε"! Ο άνδρας της σχεδιάστριας των νέων κινουμένων σχεδίων των μικρό μου πόνυ είναι ο δημιουργός των power puff girls! Σε αυτό το site: http://toyfair10.asmzine.com/gallery/hasbro/hasbro-my-little-pony/index.html μπορείται να πάρετε μια γεύση από τα νέα καλούπια της Ηasbro!

Καλή εξερεύνηση!

Περιττό να πω ότι θα ήμουν τρισευτυχής αν ποτέ αποκτούσα όλα τα ελληνικά πόνυ!

Αλληλεγγύη στους Ελληνες συλλέκτες!!!!!

Καλωσήρθες Mandark, να κι άλλος ένας!! Είδες τελικά που υπάρχουν κι άλλοι; :)

Pony meets που λες θα ήθελα κι εγώ πολύ να κάνουμε εδώ στην Ελλάδα!! Να τα λέγαμε και ν'ανταλλάζαμε και τα διπλά πονάκια μας!!!

Αλήθεια, εσύ έχεις κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις απ'τα Hasbro ή γενικά τα μαζεύεις όλα; Εγώ πχ δεν μαζεύω ιδιαίτερα G2, μωράκια ή seaponies και flutters ας πούμε. Όχι ότι μπορώ να μην πάρω κάποιο άμα το βρω, αλλά απλά θα προσπαθήσω να το ανταλλάξω με κάτι που μ'αρέσει περισσότερο! (Όπως ίσως κατάλαβες, άμα έχεις τίποτα διπλά ή ανεπιθύμητα πόνυ, ευχαρίστως ν'ανταλλάξουμε! :darkglasses: )

Κι όσο για τα καινούρια σχέδια της Hasbro θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία ότι απλά δεν μ'αρέσουν!! Μέχρι και τα απλά G3 καλά πηγαίναμε, αλλά μετά με τα G3.5 ή G4 όπως τα λένε, χαλάσαν τα πράγματα...Και βέβαια τα G1 είναι αξεπέραστα ούτως ή άλλως!!

Μandark καλωσηρθες στην παρεα μας!!! :)

Σε ευχαριστουμε πολυ για το σαιτ που μας ανεφερες για τα νεα καλουπια της Ηasbro!

Προσωπικα εχω μονο ενα πονυ της Ελ Γκρεκο, το μοναδικο δικο μου, και 4 της Χασμπρο. Δεν τα συλλεγω με σοβαροτητα, αλλα καμια φορα ζηλευω κανενα βασανισμενο απο τα παζαρακια και το μαζευω. :) Περισσοτερο οπως κανει ενα μικρο παιδι κι οχι ενας σοβαρος συλλεκτης.

Πολλοι απο εμας απλα τους ενδιαφερει να διαβαζουν και να μαθαινουν την ιστορια των πονυ, για κουκλολογικους/φιλοσοφικους λογους, και θα μας εδινες πολυ μεγαλη χαρα αν μας βοηθουσες με πληροφοριες για την ιστορια τους! :)

Επειδη μενω εκτος Ελλαδας δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω στο που μπορεις να βρεις ελ γκρεκο πονυ. Ελπιζω ομως καποιος να μπορεσει να σε βοηθησει απο εδω!

Mandark σε αυτο το λινκ μπορεις να βρεις πληροφοριες για τα αλμπουμ και να μας ανεβασεις καμια φωτογραφια απο την ομορφη συλλογη σου!

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=7907

Γειά σου Gazzy90! Aπό g2 έχω μόνο ένα ταλαιπωρημένο, αλλά θα ήθελα να πάρω και μερικά άλλα όπως η waterlily! Tα seaponies είναι υπέροχα! Σε περίοπτη θέση στο ράφι μου ποζάρει η surfdancer με την ροζ αχιβάδα που είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Αγγλία και από μωρά θαλάσσια πόνυ η splasher με το σωσίβιο χελωνακι!!! Τα g1 τα θεωρώ μακράν αξεπέραστα!!!!! Αλλά συλλέγω όλες τις γενιές! Είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια! Eχω μια αδυναμία στα twinkle-eyed ponies ιδίως στην gingerbread!

Τα ανιμε πονυ (που ελπίζω να κυκλοφορήσουν σύντομα) μου αρέσουν επειδή θυμίζουν κάτι από μανγκα! Το γούστο μου είναι κάπως μεταμοντέρνο... μου αρέσει το συμπιληματικό στιλ! Επίσης στα ανιμε καλούπια (όπως φαίνεται στις φοτο που βρίσκονται στο site που σας πρότεινα πιο πάνω) φαίνεται να επιστρέφουν κάποιοι χαρκτήρες από την 1η γενιά! Συγκεκριμένα η applejack και ο δράκος spike! Ανυπομονώ να δω αν θα επιστρέψουν και άλλα g1 σε ανιμε εκδοση!!!! Αυτή μου φαίνεται η πιο έξυπνη ιδέα της Hasbro!

Λυπάμαι πολύ που στην Ελλάδα δεν έχουν έρθει ακόμη τα g3.5....Δεν έχω ούτε ένα ...Θα περιμένω λίγο ακόμη...μπας και ερθουν στην Ελλάδα!

Σήμερα το πρωί παρέλαβα την lickity-split και την port-o-bella MIB! Eπιτέλους η port-o-bella πάτησε σε ελληνικό έδαφος! Πόσες port-o-bella λέτε να υπάρχουν άραγε στην Ελλάδα;

Μικρό μου Πόνυ

mandark καλώς ήρθες στην παιχνιδοπαρέα μας! Εύχομαι να βρεις όλα αυτά τα πόνυ που θες!Σε ευχαριστούμε πολύ και για τη διεύθυνση του site για τα πόνυ.

Πίσω
Μπλουζα