[El Greco] Μικρό μου Πόνυ G1 και G2

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας makisimos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να'σαι καλά Αναστασία :)

Τα G2 ήταν μετά το 90, συγκεκριμένα απ΄το 1997 μέχρι το 2003.

Ποια άλλα πόνυ έχεις αλήθεια;;

Να σας δείξω κι εγώ ένα κομμάτι της συλλογής μου:

Μερικά απ'τα G1 μου:

DSC01736.jpg

Κοντινό:

DSC01731.jpg

Και μερικά απ'τα G3 μου:

DSC01740.jpg

Και λέω μερικά γιατί πολλές ψυχούλες περιμένουν να πάνε για μπάνιο και κομμωτήριο, κάτι το οποίο γίνεται σιγά σιγά μιας και είμαι και τελειομανής ;) Θα ξαναβγάλω οπότε φώτο όταν έρθουν κι άλλα καθαρά πονάκια στην παρέα!

ΥΓ. Ο φωτισμός είναι χάλια :( Οι επόμενες που θα βγάλω πρέπει να είναι μέρα, αδικούνται :(

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχω αυτα τα 3, η φωτογραφια ειναι απο το προσωπικο μου σαιτ με ολες τις μικρες συλλογες μου, που φαινεται στο προφιλ μου.

picture.php

Εχω και αλλο ενα g3, το Rainbow dash, αν το εγραψα καλα. Μονο που δεν εχω βγαλει ακομα καλη φωτογραφια! :D Προσεχως παιδια!

Εμεινα με την συλλογη σου!!!!! Πω πω!!! Και χωρις κομμωτηριο ειναι πραγματικα πανεμορφα!!!

Μικρό μου Πόνυ

Λατρεμένη και gazzy90 υπέροχα τα πόνυ σας! Μοναδικά! gazzy90να ευχηθώ να τα χιλιάσεις; Να στε καλά γέμισε το σπίτι πόνυ και αρώματα από το κομπιούτερ!

Λατρεμένη μην του κάνεις του πόνυ περμανάντ! :cry: Είναι υπέροχο με τα ίσια μαλλιά!

Rapunjel μου λες;;; :o

Ελεγα να του τα κανω να εχουν μια κλιση, οπως το λες εσυ, να τα κανω μπαζ! :D

Σαν εκεινα τα G3 που εχω στην φωτογραφια!

Οντως με τοσα πονυ ακουω χλιμιντρισματα!!!! :)

Παιδια...μηπως με τα πονυ μπαινω σε δουλειες με φουντες... :xm: :xm: :xm: :xm:Αλλα δεν κοιταω πληστηριασμους, μονο παζαρακια αληθινα που δυσκολα βρισκεις κανενα...

Μικρό μου Πόνυ

Είναι κουκλάρα με τα ίσια.Τα μπαζ μαλλιά πάνε σε κυρίες. Λατρεμένη μη μου πεις ότι θα μαζεύεις και πόνυ; :o

Αγοράζω και βάζω και μου αγοράζουν όποιο βρίσκουν παλιό πόνυ και τα στέλνω σε δύο κορίτσια που τα μαζεύουν!Φρόντισε να γίνεις το τρίτο... ;)

Οχιιιιιιι!!!!!!!! Τα βγαζω περα μονη μου!!!! Ετσι τουλαχιστον το νουμερο ειναι υπο ελεγχο!!!

Μην φτασω να εχω καμια συλλογη σαν της Gazzy90, γιατι με βλεπω να με φορτωνει ο ιταλος στο καραβι με ολες μου τις κουκλες και μετα πισω στην μανα μου!!!!

Ποσα ειναι Gazzy90 τα δικα σου; Τα εχεις ποτε μετρησει;

Μικρό μου Πόνυ

Για αυτό εγώ τα έχω βάλει πάνω στην τηλεόραση. Δύο hasbro(το ένα από Ιταλία και το άλλο από Jumbo),δύο μωρά el greco,της αδερφής μου, και δύο κλώνοι πόνυ.Είναι υπεραρκετά!

Βάζε τα και εσύ λατρεμένη σε ένα μικρό μέρος και πες αυτός είναι ο χώρος για τα πόνυ.Έτσι δε θα μαζέψεις πολλά...

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια :) Επιμένω ωστόσο ότι αδικούνται τα πονάκια μου με αυτό τον φωτισμό (και με την φωτογραφική του κινητού!), είναι δηλαδή πολύ πιο ωραία στην πραγματικότητα :flower:

Δεν τα έχω μετρήσει, όχι, αν και σκοπεύω σύντομα να τα καταγράψω. Κι είναι και πολλά που δεν φαίνονται γιατί όπως είπα περιμένουν πλύσιμο. Τώρα πριν λίγο έπλυνα 6, ουφ!! :P

Αναστασία γλύκα είναι τα δικά σου, αν και προσωπικά θα προτιμούσα να μην τους κάνεις κοτσίδες αλλά να αφήνεις ελεύθερα τα μαλλιά (και τις ουρές!!) ν΄ανεμίζουν στον άνεμο καθώς καλπάζουν χεχεχε! Επίσης πρέπει να πω ότι έριξα μια γρήγορη ματιά στο site σου κι είναι πολύ όμορφο!! Κι είδα ότι είναι κι η δουλειά σου αυτή! Στην εταιρεία που δουλεύω αναθέσαμε την κατασκευή της ιστοσελίδας μας σε μια εταιρεία, αλλά είμαστε αρκετά απογοητευμένοι κι επιπλέον τώρα τα παράτησαν κι υποτίθεται ότι την διαχειρίζομαι εγώ! :P Έλα όμως που δεν μπορώ ν'αλλάξω πχ το template άρα και δνε μπορώ να κάνω σημαντική βελτίωση :(

Anyway, ξέφυγα!! Pony hugs όπως λένε και οι διεθνείς συλλέκτριες :)

Παιδια προσπαθω να τους κανω καμια κοτσιδα να μην μπερδευονται τα μαλλια τους με αυτα των Μπαρμπι, γιατι μιλαμε γινεται της κακομοιρας! Ολα μαζι τα εχω στον ιδιο σταβλο, δηλαδη την βιβλιοθηκη μου. Και εμενα μου αρεσουν με λυτα μαλλια!

Μηπως εχει κανεις να μας δειξει κατι πονυ γοργονακια; Sea ponies σωστα; :)

υ.γ. Ναι gazzy90, η δουλεια μου ειναι το web και το παθος μου οι κουκλες, η ανακυκλωση και η δωρεαν ανακυκλωση κουκλων! :D

gazzy90 και Donkix2000 Πολύ όμορφη η συλλογή σας. :) Το μέτρημα ξέρω είναι δύσκολη υπόθεση. ;) Οσο για ρούχα κατανοώ απόλυτα. Εδώ τα υπάρχοντα ρούχα δε χωράνε μέσα καλά καλά. Οι ντουλάπες έχουνε παραχωρηθεί στα πόνυ. :D :D Εγώ πάλι λατρεύω τη πρώτη γενιά των G1 τα λεγόμενα earth ponies και εδικά τους μονόκερους. Να λοιπόν photos απο κάποια sea ponies από Ιταλία που είχα μέχρι πρόσφατα στη συλλογή μου. Hasbro φυσικά αλλά made in Italy. Και τα τριγύρω αλογάκια είναι Ιταλικής προέλευσης. Αφιερωμένες σε όσους αρέσουνε τα G1 earth ponies η αλλιώς τα πρώτα του 1983 collector's pose ponies. Φυσικά δεν εξαιρούνται τα όμορφα Sea ponies. Απορώ πως και η el greco και δεν έφτιαξε τέτοια εδώ στην Ελλάδα με τόση Θάλασσα. :P :o Eιδικά αφιερωμέμες στην φίλη Αναστασία που βρίσκεται και στο τόπο τους. :flower: :kiss:

001.jpg

092.jpg

007.jpg

014.jpg

Bibi-bo μου, σε ευχαριστω πολυ πολυ που μας τα εδειξες!!!! :D :D:D:flower: Τα μαλλια τους ειναι και μεταξενια γιατι ειναι ολοκαινουργια! :) Λαμπουν!!! :) :) :)

Δεν ξερω πολλα πραγματα για τα πονυ, ετσι τυχαια καμια φορα πεφτω επανω τους οταν ξεφευγω απο τον δρομο μου στο να χαζευω κουκλες στο web.

Θυμαμαι οταν ειχα δει για πρωτη φορα sea pony, επειδη ηταν και ΟΟΑΚ, νομιζα οτι ειχε προκυψει απο ενωση κεφαλιου κανονικου πονυ με αλλο παιχνιδι ιπποκαμπος!!! :D

Επιστημονικη φαντασια! :o Και ειπα να κοψω το πολυ Σταρ Τρεκ.

Μετα καταλαβα οτι υπηρχαν και τετοια πονυ. :brick:

Επισης δεν ηξερα οτι ειχε βγαλει η Ιταλια τετοια πονυ! Απο εσας εδω το εμαθα! Δυστυχως/ευτυχως τα παζαρακια που παω δεν εχουν πολυ υλικο. Εγω συνηθως ψαχνω βασανισμενο παιχνιδι, οχι μιντ οπως οι σοβαροι συλλεκτες. Εχω αυτο το κολλημα! Επισης διασκεδαζω πολυ και με τους κλωνους! :D

Μη δω παιχνιδι μαιμου... κατι παθαινω!

Και οι μονοκεροι...αχ βαχ #) Α ρε μανα... εκεινο το μπεμπε πονυ μου μονοκερο τι το κανες... :xm:

Τα βλεπω ολα ροζ μωβ πορτοκαλι και ακουω χλιμιντρισματα...γιατρε θα ζησω; :fever:

Μικρό μου Πόνυ

Το πόνυ ιππόκαμπος είναι μοναδικό.Δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοιο πόνυ.Πολύ όμορφο!

Να είσαι καλά Αναστασία μου, :flower: Φαντάζομαι οτι υπάρχουνε απο ότι έχω ακούσει απο ξένους, εκέι στην Ιταλία, αλλα δεν έχω ιδέα για τα παζάρια και αν είναι σε συγεκριμένα μέρη. Πάντως υπήρχαν 4 εργοστάσια στα μέσα του 1980 που έφτιαχναν τα "Mio Mini pony" στην Ιταλία. Το κάθε εργοστάσιο με το δικό του στιλ. Οπότε μιλάμε για πολύ ποσότητα, και ποικιλία. Άρα κάποια στιγμή ίσως να βρείς κάποια. χεχε rapunjel και εγω έτσι τη πάτησα, δέν ηξερα, οτι υπήρχανε καθότι η el greco, δεν έφτιαχνε τέτοια, και μετά κόλλησα και με αυτά. Το ξεπέρασα και αυτό όμως. χεχε :P ;) ;)

Μικρό μου Πόνυ

bibi-bo τα πόνυ ιππόκαμπος είναι ξεχωριστά και πολύ σπάνια να τα χαίρεσαι!

Σε ευχαριστούμε που μας τα έδειξες!

Παιδια να πω οτι παω και σε ενα σωρο παζαρια, θα πω ψεματα!8) :D

Το πρωτο που εχω βρει εδω εχει επιπλα, ρουχα και παιχνιδια και καθε τοσο, μια φορα το τριμηνο/διμηνο, μπορει να πετυχω κανα πονυ (3 εχω βρει μεχρι τωρα). Το δευτερο ειναι το παζαρακι που γινεται μια φορα τον χρονο, τα Χριστουγεννα, για φιλανθρωπικους σκοπους. Του χρονου δηλαδη παλι! :(

Οπότε καταλαβαινετε οτι δεν ειμαι και ΤΟ λαγωνικο, με 2 παζαρακια που γνωριζω, οσον αφορα τα πονυ! #)

Επισης να πω οτι απο πονυ μονο εδω και μερικους μηνες εχω ασχοληθει να βρω. Αλλα τωρα που ξερω ολες αυτες τις πληροφοριες απο εσας θα ειμαι πιο προσεκτικη και θα ψαχνω καλυτερα και πιο βαθια στα ραφια! :D

Υστερα απο 10 μερες που μου εχετε κανει BAN επειδη θεωρουσατε υπερβολικα καλα για να ναι αληθινα για την κουκλα της Ραπουνζελ, και επειδη προφανως ανεφερα θετικους και καλους χαρακτηρισμους συμφωνα φυσικα με τους οποιους, οπως φανηκε στην πορεια σας φανηκαν ψευτικοι και οτι δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.

Χαιρομαι λοιπον που καταφερατε με αυτον τον τροπο να αποδειξετε και σεις οτι αυτη η κουκλα ειναι μια πολυ ασχημη κουκλα! Αφου το να λεω θετικα σχολια γι αυτη ειναι ψεματα, δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.

ποιο ασχημη κουκλα δεν εχω ξαναδει ποτε μου και γι αυτο την κοριδευουνε ολοι στο site. Συνεχιστε λοιπον να λετε ποσο πανεμορφη ειναι αυτη η κουκλα και οταν καποιος μπαινει και τη βλεπει, στην καλυτερη περιπτωση βλεπει εφιαλτες το βραδυ.

Και ξερω φυσικα πως θα σβησετε αμεσως αυτο το σχολιο μιας και πρεπει να μεινουν τα σχολια που την εκθιαζουν και την λενε πανεμορφη...

Και μιας και το site σας φιλοξενει συνεντευξεις σαν του Μαστορακη και σβηνετε και εκει οποια σχολια δεν σας αρεσουν συνεχιστε να στε και εδω τοσο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ".

Γιατι φυσικα ολες οι αποψεις...ΔΕΝ εχουν θεση εδω μεσα...

Η ανθισμενη πρεπει να ναι πανεμορφη και κουκλα. Οποιος αντικριζει την πραγματικοτητα μην τολμισει να την ξεστομισει θα φαει ΒΑΝ! Ε τι να πω και γω η κουκλα σου ραπουνζελ μου ειναι υπερλαμπρη και καταπληκτικη!! Σου ευχομαι να την δει καποιος και να την αναπαραγει, οπως επιθυμεις. ειδικα αν δει την ανθισμενη θα το κανει σιγουρα...

Να και μερικά από τα χαρισμένα στα παιδάκια τις πολυκατοικίας δικά μου. Υπήρχαν και ένα πράσινο και ένα άσπρο με διάφορα πάνω. Είχα και τον στάβλο-σπιτάκι (σε ελεεινή κατάσταση). Κράτησα δύο μωρά για την κόρη μου όταν μεγαλώσει-τα μόνα παιδικά μου παιχνίδια που γλίτωσαν την εκαθάριση! Οι φώτος είναι από την έρευνα στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου με θέμα τα παλιά παιχνίδια,ρούχα και αντικείμενα και τα κατεστραμένα κτίρια.

Ωχ δεν περάστηκαν οι φώτο,να τες λοιπόν.

Ω τυχερά τα παιδάκια της πολυκατοικίας σου, ελπίζω να τα εκτιμούν τα πόνυ τους :)

Και ενδιαφέρον το θέμα της εργασίας σου!

Domenica όντως πολύ τυχερά τα παιδάκια :)

Ορίστε και το δωράκι που πήρα από τη rapunjel:thanx2:

Είναι η Bubblefish του 1990 από τη σειρά Precious Pocket Ponies.

Τα πόνυ αυτής της σειράς είναι μεγαλύτερα απ' ότι συνήθως και για να φτιαχτούν χρησιμοποιήθηκαν νέα καλούπια.

picture.php

Όλα τα πόνυ με την "πολύτιμη τσεπούλα" είχαν σαν σύμβολο όχι μόνο μια στάμπα, αλλά μια "τσέπη", μέσα στην οποία βρισκόταν ένα αντικείμενο κρεμασμένο με κορδονάκι.

picture.php

Φυσικά μετά από λίγο καιρό το αντικείμενο της τσέπης χανόταν αλλά αυτή εδώ στάθηκε τυχερή. #)

Πίσω
Μπλουζα