[El Greco] Μικρό μου Πόνυ G1 και G2

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας makisimos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
fraoulitsa είπε:
Σ' ευχαριστω πολύ Λώρα μου για την άμεση απάντηση! :) Το Πρωτοβρόχι το είχα δει κιολας προόσφατα και στις δύο παραλλαγές, αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου.. :P
Παρακαλώ! ;)

Μικρό μου Πόνυ

Λώρα τα πόνυ σου έχουν υπέροχα χρώματα! Να τα χαίρεσαι!Σε ευχαριστώ που μας θύμισες τα ονόματά τους!

Δυστυχώς τα πόνυ δεν είναι δικά μου :cry:

Μικρό μου Πόνυ

Λώρα μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να αποκτήσεις όλα τα πόνυ που θες!!! ;)

:sweet_kiss: Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου rapunjel!!

Μικρό μου Πόνυ

Ένα μαγαζάκι έχει δύο πόνυ που δεν πρέπει να είναι el greco. Το ένα μάλιστα κουνάει και το ένα πόδι. Εαν κάποιος τα θέλει ας μου πει να του πάρω και να του τα στείλω.

Λώρα θα δεις πως θα βρεις στο τέλος!!!

Rapunjel τσακίστηκα και σου έστειλα μήνυμα για τα πόνυ :D

Λώρα, τα παραμυθένια είναι πανέμορφα, μακάρι να τα αποκτούσαμε!! Εγώ προσωπικά δεν έχω καν δει ποτέ από κοντά :( Κι όμως στο εξωτερικό κυκλοφορούν πολλά, και μάλιστα στη συσκευασία τους!! Μα πού τα βρίσκουν;;; :xm:

τα καινούρια μου πόνυ!

Και για να μην παραμελούμε τα πόνυ, εδώ είναι τα καινούρια μου αποκτήματα:

DSC01669.jpg

DSC01671.jpg

DSC01672.jpg

Χάρη σ'ένα μέλος του φόρουμ! Σ'ευχαριστώ πολύ, you know who you are ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σου εύχομαι να τα χαρείς και να στολίσεις την ήδη όμορφη συλλογή σου!!

Πες μας κατι για αυτα gazzy90!

Τι εταιριας ειναι, βλεπω Hasbro! Ποτε βγηκαν! To '80, τo '90? Το υλικο τους ειναι μαλακο οπως τα πρωτα πονυ τα δικα μας, ή πιο σκληρο?

Ευχαριστω! :)

vassoftr είπε:
Σου εύχομαι να τα χαρείς και να στολίσεις την ήδη όμορφη συλλογή σου!!
Σ'ευχαριστώ πολύ :)

Αναστασια είπε:
Πες μας κατι για αυτα gazzy90!
Τι εταιριας ειναι, βλεπω Hasbro! Ποτε βγηκαν! To '80, τo '90? Το υλικο τους ειναι μαλακο οπως τα πρωτα πονυ τα δικα μας, ή πιο σκληρο?

Ευχαριστω! :)
Λοιπόν τα πονάκια αυτά είναι της Hasbro, year 9 (δηλαδή 1990-91). Είναι αρκετά πιο σκληρά απ'τα ελληνικά και μάλιστα τα συγκεκριμένα είναι και λίγο πιο μεγάλα απ'τα περισσότερα G1 πόνυ. Κι αυτό γιατί έχουν ένα secret compartment με ένα κοσμηματάκι μέσα (εξού και το κλειδάκι, ανοίγει η σέλα τους ;) ). Γι'αυτό και λέγονται Secret Surprise!!!

Συνολικά είχαν βγει 4 τέτοια, το 4ο είναι άσπρο με ροζ μαλλιά.

Φοβερη ιστορια...ειναι δηλαδη τα πονυ/κοσμηματοθηκη!!! Με γεια!!! :)

Με ΄γεια gazzy,είναι και τα τρία γλύκα!

Χθες απέκτησα κι εγώ 2 φορεσιές el greco,τη "Χρυσαφένια" και "Τζόκινγκ" :)

picture.php

picture.php

Μικρό μου Πόνυ

Κορίτσια με γεια τα νέα αποκτήματα σας και εύχομαι σύντομα να αποκτήσετε και ότι άλλο θέλετε από τα πόνυ και να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας! :D

Πολύ ωραία τα νέα σου πόνυ Γαζζυ. Μου αρέσουνε τα έντονα χρώματα που έχουνε. Τώρα σου λειπει το ασπρο με τα φούξια μαλλία και τα έχεις όλα τα Secret Surprise ponies complete. :) Με τη σειρά μου και εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Μακισιμο για το πόνυ που μου έστειλε πρόσφατα και έλαβα πριν λίγες μέρες. :D #) Μακι σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσα χρόνια και αν συλλέγω, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί η Χιονούλα με τόσο τέλεια σύμβολα σαν αυτή που μου χάρισες. :flower: Εύχομαι και για σένα να βρεθεί σύντομα το στουμφοτηλέφωνο. ;) ;) χεχε Να λοιπόν αυτή η ομορφιά ανάμεσα στην υπόλοιπη οικογένεια της. :happyjump:

001-1.jpg

002-1.jpg

016.jpg

wowww:) Πανέμορφη συλλογή από pony έχεις bibibo μπράβο .. :D

Εχω να πω όταν τα παιχνίδια είναι στα σωστά χέρια πολλές φορές νομίζεις ότι χαμογελούν Ε? :o

Γενικά δεν είμαι οπαδός τον pony άλλα θα ομολογήσω ότι αυτά που είδα από Λωρα και gazzy είναι όμορφα …να τα χαίρεστε .. :)

Λωρα και Gazzy να θυμάστε όταν κάποιος λαχταρά κάτι πολύ στο τέλος το βρίσκει μιλώ εκ πήρας , μερικές φορές χρειάζεται χρόνος και υπομονή άλλα Ε! από αυτόν έχουμε αρκετό δεν συμφωνείται? :P

wowww:D

Πανέμορφη συλλογή από pony έχεις bibibo μπράβο
;)

Εχω να πω όταν τα παιχνίδια είναι στα σωστά χέρια πολλές φορές νομίζεις ότι χαμογελούν, η εγώ αρχίζω και τα παίζω
:o :O:P

Τι παραμυθένια...!! Σαν γλυφιτζούρια είναι!!!

Πίσω
Μπλουζα