[El Greco] Μικρό μου Πόνυ G1 και G2

Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι που ισως εγινε και δεν μου αρεσει καθολου! Πριν απο κανενα μηνα περιπου εκανα ανταλλαγη με ενα μελος απο το foroum δινοντας του μια lili lei με ροζ τουαλετα και περνωντας οπως μου ειπε και οπως τον πιστεψα το αυγο του birthady pony γιατι ναι μεν το ειχα αλλα μετα απο τοσα χρονια αυγο δεν υπηρχε. Μεχρι πριν λιγο ημουν σιγουρη οτι ηταν το γνησιο του birthday ελα που ομως οπως με ενημερωσε φιλος πριν λιγο το αυγο αυτο ειναι fake γιατι οπως μου ειπε εχει το birthday μεσα σε αυγο καινουργιο και το αυγο ειναι του ειναι ματ ενω εμενα αυτο που μου δοθηκε ειναι γυαλιστερο. Ειναι και αυτο μια παραλλαγη της el greco οπως με τα ρουχα της bibi bo? Η εχω εξαπατηθει? Γιατι οπως συγκεκριμενα μου ανεφερε το προσωπο αυτο το ειχε απο την παιδικη του ηλικια οπως με ενημερωσε ομως ο φιλος πριν λιγο αυτη την ιστορια την εχει πει και αλλου και εχει δωσει και αλλου τετοια αυγα. Και εμενα φυσικα αν μου εχει δωσει το πραγματικο αυγο του birthday δεν μου πεφτει λογος ας εχει και ας δινει οσα θελει αλλα σε περιπτωση που εχω εξαπατηθει θα ηθελα να το ξερω. Γι αυτο σας παραθετω δυο φωτογραφιες γι το αυγο που μου δοθηκε και οποιος ξερει κατι παραπανω παρακαλω ας με ενημερωσει. Ευχαριστω!

album.php


album.php
 
Artemis σου εχουμε πει πολλακις, οι δοσοληψιες σου να μενουν εκτος φορουμ.

Παρολα αυτα εχεις φαρδια πλατια μια υπογραφη για ανταλλαγες και κανεις και παραπονα για τις εξωτερικες σου συναλλαγες στο δημοσιο ταμπλο!

Μπορουσες απλα να ρωτησεις για το αυγο χωρις να εξιστορεις τις περιπετειες σου και χωρις να μπλεκεις το retromaniax στη μανουρα
 
Artemis, αυτό ακούγεται πολύ άσχημο, αν όντως προσπάθησε να σε ξεγελάσει, αυτό το άτομο! Έλα όμως που δεν έισαι η μόνη. :( Πάντως, εγώ έχω το αληθινό αυγό, και θα προσπαθήσω, να ανεβάσω φωτογραφίες για σύγκριση!
 
Αν γίνεται, θα ήταν καλό να βγάλεις το αβγό μια φωτογραφία, κι εσυ Αρτεμις και εσυ bibibo για να το δω κι εγώ και να σας βοηθήσω, διότι τυχαίνει να το έχει η ξαδέρφη μου από την οποία φυσικά το ζητάω από τότε που ανακάλυψα την αξία του..!!! Δυστυχώς έκανα την βλακεία και της είχα πει την αξία του και τώρα όπως καταλαβαινετε δεν μου το δίνει, ούτε το αυγό ούτε το καθιστό πόνυ..!!! :(

Έτσι μου ρχεται να πεταχτώ μεχρι τη Χίο, να της κάνω επίσκεψη και να της το πάρω...!!! χεχεχ

Όσο για την ΛΙΛΙ ΛΕΙ, σίγουρα έκανες μεγάλη ΠΑΤΑΤΑ που την έδωσες..!! Κριμα..!! :(
 
Λοιπον,επειδη για εμενα χτυπαει η καμπανα εχω να ενημερωσω τα εξης στους "φιλους" μου Artemis και bibi-bo..Ειχα 3 πασχαλινα αυγα απο τα pony και αυτο γιατι,ειμαστε τρεις αδελφες(οπως γνωριζεται και οι 2)τα οποια μας τα ειχαν κανει δωρο το πασχα,σας εδωσα τα 2 και κρατησα εγω το ενα για τον εαυτο μου.Ειναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΑΤΑ..Πριν κανουμε την ανταλλαγη σου ειχα στειλει φωτο στο mail σου,καιρο πριν..Και θα μπορουσες να διασταυρωσεις την αυθεντικοτητα του,μιας κ ο bibi bo(ο φιλος σου) εχει το αυγο με την βαση του,και το pony.Αυτη που θα πρεπε να μιλησει για καροιδεια σιγουρα δεν ειστε εσεις!Δεν ειμαι εγω αυτη που αλλαζω κουτια απο bibibo(και βαζω κουκλα του 81 σε κουτι μεταγενεστερο),κεφαλια bibibo,ρουχα(και μαλιστα ελλιπη)μεταχειρισμενες κουκλες για καινουριες!Και εγω μπορω να επισυναψω φωτο απο τις κουκλες που μου δωσατε να μου πουν οι φιλοι και οι φιλες του forum αν αυτες που εχω ειναι καινουριες,αυθεντικες με τα σωστα ρουχα και τα σωστα κουτια(πριν απο λιγο καιρο την πατισε και ενα ακομα μελος του forum απο διαφορες αλχημειες)Δεν ειχα σκοπο να μιλησω,αλλα δεν γινεται να με κατηγορουν για κατι που δεν εκανα,ενω αντιθετος αλλοι κανουν.Λυπαμαι πραγματικα πολυ που μπαινω σε αυτην την διαδικασια με ατομα που τα ευεργετησα και τους εχω δωσει πολλα πραγματα για να παρω αυτες τις κουκλες.Το τηλ μου το εχετε και αν ειχατε προβλημα,θα πρεπε να με παρετε κ οχι να γραφετε εδω,για χαρη εντιπωσεων!Το θεμα τελειωνει εδω..
 
Οι υπόλοιπες διαφορές σας παιδιά με πμ παρακαλώ. Αν δω οτι συνεχίζετε στο παρόν θρεντ τα ποστ θα διαγραφούν.
 
Άρτεμις και Αερις, δεν γνωρίζω καμία από εσάς προσωπικά, δεν έχουμε κάνει καμιά συναλλαγή/ανταλλαγή, οπότε και δεν έχω λόγο να πω κάτι κακό εναντίον καμιας σας..!!

Απλά αν γίνεται ,να μείνουν εκτός οι διαπροσωπικές σας σχέσεις , και το μόνο που παρουσιάζει ενδιαφέρον από όλη αυτή την συζήτηση είναι το θέμα του αυγού μιας και δεν είχε αναρτηθεί ποτέ εδώ..!!

Οπότε και μόνο σε αυτό να μείνει το θέμα χωρίς άλλες αντιπαραθέσεις και αν θέλατε καλό θα ήταν να σβήσετε με πρωτοβουλία δική σας τυχόν άλλους χαρακτηρισμούς...!!!

Λοιπόν το αυγό επειδή το έχω δει από κοντά, ήταν όντως κόκκινο αλλά δεν ήταν γυαλιστερό, είχε μια άλλη υφή, πως να σας το πω, δεν είχε γυαλάδα αλλά ήταν πιο "γρέτζο"..!!

Ακριβώς σαν το αυγό που έχω από την El Greco με τις μικρές παταπούφες..!

Παρ όλα αυτά δεν μπορώ να ξέρω αν ποτέ η Ελ Γκρεκο εβγαλε και γυαλιστερό αυγό, οπότε αφήνουμε ανοιχτό και αυτό το ενδεχόμενο..!!

Εξάλλου λογικά Άερις θα έχεις και τα πόνυ μαζί με τα αυγά, οπότε και αυτό είναι ένα ακόμη κριτήριο για την αυθεντικότητα των αυγών..!

Για όλα λοιπόν υπάρχει μια λύση, χωρίς να υπάρξουν διαπληκτισμοί..!!! :D

Aπλά για τον φίλο bibi-bo,ήταν πολύ άδικοι οι χαρακτηρισμοί σου, και επειδή προσωπικά έχω να πω έναν καλό λόγο, μιας και μου έχει χαρίσει ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΛΗΤΕΣ της El Greco, γνωρίζοντας πολύ καλά την αξια τους πριν μου τα δώσει ακόμη..!! Γνωρίζοντας λοιπόν το χαρακτήρα του, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις τουs παραπάνω χαρακτηρισμούς, μιας και ο ίδιος ουτε χαρακτήρισε και πολύ περισσότερο δεν επικαλέστηκε κάποιο όνομα.,.! :(
 
Σας θυμιζω αυτα που εγραψε λιγο πιο πανω ο Wally και η Kambia - γιατι φανηκε οτι συνεχιστηκε η κουβεντα σαν να μην τα διαβασατε.

Οποιαδηποτε διαφωνια/κοντρα/παραπονο μεταξυ μελων για ανταλλαγες/πωλησεις/αγορες ΔΕΝ ενδιαφερει το forum. Συνεννοηθειτε με pms σας παρακαλω, για να μην αναγκαστουμε να χαλασουμε τις καρδιες μας. Μεχρι αυριο, ολα τα offtpic posts του thread θα διαγραφουν.
 
Γερασιμε καταρχας ξερεις και εμενα και εχουμε συναντηθει ειμαι η κοπελα του Στελιου και ξερεις και την Αρτεμις πολυ καλα(μιας και μου το εχει πει η ιδια αυτο).Εχω την πασχαλιτσα απο τα παιδικα μου χρονια που πιστοποιει την αυθεντικοτητα του αβγου.Οσο για τους χαρακτηρισμους που λες,δεν χαρακτηρισα κανεναν αλλα ο ιδιος αφησε να εννοηθει(αν διαβασεις καλα το μηνυμα του)οτι τον εξαπατησα και αυτον λεγοντας οτι "δεν εισαι η μονη"αρα του απαντησα, δεν αναφερθηκα σ'αυτον ετσι ξεκαρφωτα.Αντιθετως εκεινος αναφεροταν με καθολου κολακευτικα λογια στην Αρτεμις και εβαζε σπιουνιες οτι τη βριζω εγω και ο Στελιος(ενω η Αρτεμις τηλεφωνησε στον φιλο μου και ειπε οτι με εβρισε ο bibibo με διαφορους χαρακτηρισμους).Εγω προσωπικα ζηταω συγνωμη απο το forum για ολη αυτη την κατινια αλλα αναγκοζομαι να απαντησω στα ΨΕΜΑΤΑ και στις κατηγοριες που αδικα μου προσαπτουν.Δεσμευομαι οτι δεν θα ξαναπαντησω και δεν θα ξανασχοληθω σε οτι και αν μου γραψουν αυτα τα ατομα.Συγνωμη WAlly,Kambia και Paspartoo.
 
Ax.... ούτε τον Paspartoo ακούσατε! Τα off topic σβήστηκαν για να μην χαλάσουμε περισσότερο της καρδιές μας :)
 
Δεκαετια του 80: Baby Explorer (Hasbro) + Χλοη (El Greco)

Αναστασια είπε:
Σας χρωσταω φωτο απο καποια βινταζ πονυ που μου χαρισε ο Μακισιμακος, (μεταξυ τους μια υπεροχη Χλοη της Ελ Γκρεκο), απλα θελω να τις βγαλω περιποιημενες να τις βαλω και στο προσωπικο σαιτ μου με την συλλογη μου.

Προς το παρον σας ποσταρω μια προχειρη φωτογραφια απο το βινταζ πονυ του 1984, απο την Χασμπρο, της σειρας Starlight Baby pony, και συγκεκριμενα το Baby Explorer.

Εδω το βλεπετε ακομα στο κουτι του, απο το οποιο ομως το εβγαλα μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να μην το χτενισω και να μην του βαλω και ενα φιογκακι, καθοτι πολυ ψωνιο βεβαιως βεβαιως. :p
Οριστε λοιπον και 2 απο τα αγαπημενα μου πονυ, χαρισμενα απο το φιλαρακι μου τον Μακισιμο :thanx2: :thanx2: :thanx2: . Η Χλοη απο την Ελ Γκρεκο, ενα απιστευτο και πολυτιμο ελληνικο πονυ,

attachment.php


και το μικρο Starlight Pony Baby Explorer απο το 1984, επιτελους εξω απο το κουτι του!

attachment.php


Σας χρωστω ακομα φωτο απο κι αλλα πονυ της πρωτης γενιας (G1), καθως και μια φανταστικη στολη πονυ, παντα χαρισμενα απο τα φιλαρακια μου (ή το χω το βυσμα ή δεν το χω :D ), μονο που πρεπει πρωτα να ψαξω στο web να βρω απο που κραταει η σκουφια των πονυ.
pencil.png


pony_chloe_elgreco_retro.jpg

baby_pony_hasbro_retro.jpg
 
Πανέμορφα και πάνγλυκα, Αναστασία μου! Να τα χαίρεσαι!!!
 
Crystal Princess G2

MytinyWorld μου, σε ευχαριστω! :)

Εχω παραμελησει τα πονυ μου τοσο καιρο, μα ειναι δυνατον να μην προλαβαινω να βαλω μια σειρα στα κουκλια μου? :xm:

Στα τελη του 90 η Χασμπρο εβγαλε τα 2nd generation (G2) pony. Οριστε λοιπον σε μια γρηγορη φωτογραφιση η Crystal Princess μου, λειπει ενα αξεσουαρ ρε μαμωτο απο την φωτο, εμ με το μπαχαλο που εχω κανει εδω περα....Ειναι mint... out of the box. :D

αλλα θα το προσθεσω κι αυτο καποια στιγμη. Κι οπως παντα το πονυ ειναι χαρισμενο, απο την αγαπημενη MytinyWorld:flower: αυτην την φορα (μου εχω απαγορεψει να αγοραζω παιχνιδια αν δεν ειναι για καλο σκοπο.)

Αφηστε που ανακαλυψα οτι το καθε πονυ εχει και δικια του ποζα!

Η Χλοη πχ ειναι σε ποζα Flatfoot/Collector.

Το Baby Explorer σε ποζα Baby Glory.

Αφηστε... ολοκληρη πονυφιλοσοφια. Αμ για αυτο ξεσκιζονται οι πονυοσυλλεκται στο διαβασμα, στην τσεπη, και μεταξυ τους! :p :D

H Crystal Princess εχει σαν συμβολα στο καπουλι της τον πλανητη Κρονο, τον ουρανο με τ'αστρα στο καπελο της και ενα διαμαντακι στα ματια της.

Ειναι πολυ Σταρ Τρεκ δηλαδη!

Στο στηθος φοραει το χτενακι της, γιατι εχει και μια χαιτη να φροντισει το κοριτσι. Πω πω ντρεπομαι που μαζωχνω και πονυ αλλα αφου το ξεφτιλησα που το ξεφτιλησα...ο Αγιος Βασιλης θα μου το συγχωρησει. #)

attachment.php


princess_crystal_retro.jpg
 
Τελεια τα πονυ σου!!!!!!!!!! ιδικα η χλοη!!!
 
Αναστασία απαγορεύεται να ντρέπεσαι που μαζεύεις πόνυ!!! Και στην τελική άμα δεν αντέχεις την ντροπή, ξεφορτώσου του και δώστα σε εμάς, χεχεχε!!

Πάντως αν θες βοήθεια στο IDing των πόνυ, ευχαρίστως :)
 
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!! :D Ντρεπομαι επειδη τα μαζευω ενω ο χωρος μου ειναι υποτιθεται αφοσιωμενος στις Μπαρμπι και στις Σιντυ, (και οχι μονο), για κανεναν αλλο λογο!!!! :D :D:D

Ειναι τοσο ομορφα τα ατιμα!!!! Ακομα και τωρα οταν τα παιρνω στο κρανιο για ασχετα, ριχνω ενα χτενισμα στην χαιτη και εναν φιογκο και ξεδινω μιλαμε!!! Τι ψυχη θα παραδωσω... :fever:
 
ax vre paidia!!!ti mou 8umhsate twra....dustuxws egw den exw kanena..an kai eixa th zizi kapote....omorfes epoxes......
 
Αναστασία μου όπως πάντα λέω, τα Πόνυ πήγαν στο καταληλλότερο μέρος που θα μπορούσαν να πάνε..!! :D

Δηλαδή Αναστασία μου, όταν τα βλέπουμε τα Πόνυ σου καλοχτενισμένα, να υποθέτουμε ότι είχες νεύραααα ...??? :D :p
 
Το Μικρο μου Πονυ και το συστημα

makisimos είπε:
Δηλαδή Αναστασία μου, όταν τα βλέπουμε τα Πόνυ σου καλοχτενισμένα, να υποθέτουμε ότι είχες νεύραααα ...??? :D :p
Μακισιμο μου συνηθως μου φταιει ...το συστημα. :D Αν δεις πονυ ιδιαιτερα καλοχτενισμενο μαλλον εχω παρακολουθησει τις ειδησεις... :xm: o_O8)

<οφ τοπικ>

Παντως το να βρισκεις ενα πονυ σαν την ελληνικη Χλοη και να το χαριζεις, αντι να βγαλεις κερδος απο αυτο, ειναι απο μονο του μια γροθια στο συστημα! :D Και τι γροθια ε? Αν το εκαναν ολοι αυτο το συστημα θα ειχε καταρρευσει. :eek: :)

οφ τοπικ>

Βρηκα το ονομα και των αλλων 2 πονυ Χασμπρο της δεκαετιας του 80 που χαρισε ο αγιος Μακισιμος. :) :) :) Το ενα λεγεται Love Melody και το αλλο Little Honey Pie.

Απιστευτα ονοματα σε εναν κοσμο που καμια φορα παει στραβα. :flower:

Αλλα επειδη επεσε το σκοτος εδω θα περιμενω να βγαλει μερα να τα φωτογραφησω!!!

Προς το παρον σας βαζω φωτο απο το ponylandpress.com, οπου και ανακαλυψα τα ονοματα και το γεγονος των διαφορετικων ποζων στα πονυ! Αβυσσος η ψυχη της Χασμπρο!

Το Love Melody Πονυ, εχει καρδουλες δεμενες απο μια ασπρη γραμμη. Και το χαρακτηριστικο του ειναι οτι τα σχεδια του συνεχιζουν και στο μαγουλο. (1987)

lovemelodytaf.jpg

Little Honey Pie Πονυ (1989) Αυτο το βρεφος ειναι μεσα στην μπουκλα. Βρισκοντας αυτην την φωτο καταλαβα πώς ειναι η αρχικη μιζανπλι του πονυ. Θα προσπαθησω λοιπον να επαναφερω και το δικο μου στο ιδιο μαλλι με μια περμαναντ με ζεστο νερο, και την οποια με την πρωτη ευκαιρια θα σας δειξω! Εχει φοβερη πλακα παντως ετσι? :D Στα καπουλια του εχει σημα, (τι αλλο?), ενα μπιμπερον!

Ατιμη κενωνια αφησε με να ασχοληθω με την περμαναντ του πονυ μου, "Μη μου τους κύκλους τάραττε"!8)

babyhoneypie.jpg
 
Αχ αυτοί οι παλαιοπώληδες...

Βρήκα σήμερα ελληνικό πόνυ Minty + κάποια της Hasbro σε παλαιοπώλη περίπτωση!! Με είχε για 20 λεπτά και μου έκανε ανάκριση μέχρι να μου δείξει τα πόνυ και μετά μου έλεγε υπερβολές του τύπου "πρόσφατα πουλήθηκε ένα για 20.000 ευρώ στο ίντερνετ!". Οπότε τελικά δεν άντεξα κι αφού του έκανα μια προσφορά (όχι πολύ μεγάλη, δε λέω) αναχώρησα τρέχοντας! Δεν είμαι εγώ για τέτοιους...

Anyway, σκεφτόμουν πως αν θέλει κάποιος ένα ελληνικό πόνυ (όχι σε τέλεια κατάσταση όμως) κι έχει όρεξη για πρήξιμο και διαπραγματεύσεις, αλλά και χρήματα (δεν θα το δώσει για λιγότερο από τριψήφιο ποσό ο κυριούλης) ας μου στείλει πμ. Το μόνο που ζητώ είναι να του αποσπάσει κι ένα από τα αμερικάνικα πόνυ που είχε και το θέλω πολύ. Αυτός ούτως ή άλλως δεν ήξερε τη διαφορά, απλά θεωρούσε ότι αφού είναι παλιά θα αξίζουν και πολύ.

Ουφ, αυτά!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα