[El Greco] Μικρό μου Πόνυ G1 και G2

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας makisimos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Λωρα ναι κάπου τόσο είχε το άλλο :o

Συγγνώμη άλλα εγώ βρίσκω τελείως μα τελείως παράλογες αυτές τις τιμές 8)

Και δεν είμαι και άσχετος έχω μια ιδέα πάνω κάτω
:(

Και εδω που τα λέμε δεν είναι καν αυθεντικό το pony της El Greco η ιδέα ήταν άλλης εταιρίας την οποια όλοι γνωρίζουμε. :xm:

Εμείς λατρεύουμε τα παιχνίδια από el Greco άλλα όταν βλέπω κάτι τέτοια πραγματικά λυπάμαι τα άμοιρα παιχνίδια!!!! :(

Θα πουλήσω τους σπιρτούληδες και θα ανοίξω ξενοδοχείο 7 ******* :P :P:P:P

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εδώ εγώ που είμαι άσχετη τις βρίσκω παράλογες! :animlaugh:

Αλλά τι περιμένεις,ο κάθε έξυπνος προσπαθεί να πάρει διαμέρισμα πουλώντας κάτι που για εμάς σημαίνει πολλά και για εκείνον είναι γραμμάτιο σε συσκευασία δώρου :frypan:

Λώρα είπε:
Εδώ εγώ που είμαι άσχετη τις βρίσκω παράλογες! :animlaugh: Αλλά τι περιμένεις,ο κάθε έξυπνος προσπαθεί να πάρει διαμέρισμα πουλώντας κάτι που για εμάς σημαίνει πολλά και για εκείνον είναι γραμμάτιο σε συσκευασία δώρου :frypan:

Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες :clap:

Μικρό μου Πόνυ

El_Greco_Fanatic,Λώρα αυτοί οι άνθρωποι στην ουσία δεν θέλουν πουλήσουν τα αντικείμενα, στη συγκεκριμένη περίπτωση πόνυ, και για αυτό τα βάζουν τόσο ακριβά! Εγώ σε αυτό το συμπέραμα έχω καταλήξει...

Το πόνυ που ήρθε από τα ξένα από τη λατρεμένη Αναστασία στο κουτάκι του.

Είναι G3 και γλυκό! Λατρεμένη :thanx2:

Να τη χαίρεσαι rapunjel μου,είναι μια γλύκα!

Η Wysteria είναι η αγαπημένη μου από τα G3,όχι μόνο για το καταπληκτικό χρώμα της αλλά και γιατί ήταν μέρος του δώρου γενεθλίων που μου έκανε ο καλός μου :heartcloud:

Φάγαμε πολύ κράξιμο για τα φετινά δώρα,αλλά δεν δώσαμε καμιά σημασία!Τα νέα μου ιπποειδή τοποθετήθηκαν σε περίοπτη θέση και πραγματικά μου έφτιαχναν τη μέρα!

Εύχομαι και η δική σου να σε κάνει τόσο χαρούμενη! :)

Μικρό μου Πόνυ

Αγαπητή Λώρα σε ευχαριστώ! Εγώ δεν αγαπώ πολύ τα πόνυ για αυτό έχω μόνο δύο μικρά el greco, δύο hasbro μεγάλα και δύο κλώνους! Είναι υπεραρκετά! Δεν κατάλαβα γιατί φάγατε πολύ κράξιμο...για τα παιχνίδια;

Ακριβώς!Και κυρίως επειδή για κανένα δίμηνο τα έστηνα κάθε πρωί στο τραπέζι για να τα καμαρώμω την ώρα του πρωινού! :D

Μικρό μου Πόνυ

Λώρα στόλιζε τα ,στήνε τα και σε όποιον στη λέει πες του ότι θα πάρεις κι άλλα! Άλλοι τα τρώνε στα χαρτιά, στο σεξ, στο ποτό για να μην πω τα χειρότερα! Αυτό να τους πεις! Τα παιχνίδια τους πείραξαν;

rapunjel είπε:
El_Greco_Fanatic,Λώρα αυτοί οι άνθρωποι στην ουσία δεν θέλουν πουλήσουν τα αντικείμενα, στη συγκεκριμένη περίπτωση πόνυ, και για αυτό τα βάζουν τόσο ακριβά! Εγώ σε αυτό το συμπέραμα έχω καταλήξει...Το πόνυ που ήρθε από τα ξένα από τη λατρεμένη Αναστασία στο κουτάκι του.

Είναι G3 και γλυκό! Λατρεμένη :thanx2:
Rapunjel μου αν επιλέγουν αυτόν τον τρόπο να δείξουν ότι έχουν τα pony κάνουν μεγάλο λάθος, ;)

άλλα δεν πιστεύω ότι είναι αυτό πιστεύω ότι ευελπιστούν σε κάποιο πλούσιο πορτοφολάκι που δεν θα διστάσει και πολύ να το αγοράσει anyway that it is not my problem!!! :D

Oύτε και εμείς ασχολούμαστε με pony άλλα είχα βρει ένα που το έλεγαν Μελένια η κάτι τέτοιο θυμάμαι ότι είχε μοβ μαλλιά..Το χαρίσαμε σε μια φίλη από Ιταλία που έκανε συλλογή με αυτά αργότερα μας είπε ότι ήταν el Greco και πώς ήταν σχετικά ακριβούτσικο άλλα ειλικρινά ούτε που σκέφτηκα γιατί το δώσαμε8) .

Αν και δεν μου αρέσουν τα pony το δικό σου rapunjel μου έχει κάτι και ειδικά όταν είναι δώρο από φίλο/λη , αυτόματα γίνεται ανεκτίμητο :)

Rapunjel μεσ' το μυαλό μου είσαι!Αυτό ακριβώς τους απαντάω!! :D

El greco fanatic, κι εγώ πιστεύω πως δεν χρησιμοποιούν αυτό το site για "showcase" λόγους, αλλά μήπως σταθούν τυχεροί και βρεθεί κανένας απελπισμένος (σαν κι εμένα! :precry: ) και τα αγοράσει. :(

Θα συμφωνήσω απολυτά με την rapunjel ..1000 φόρες καλύτερα να σπαταλάς τα χρήματα σου σε αθώα αντικείμενα (στην περίπτωση μας παιχνίδια ) παρά να στα τρώνε η crooks ..όπως είχε αναφέρει και παλιότερα η rapunjel όλοι αυτοι έχουν σκοτώσει η τους έχουν σκοτώσει το παιδάκι μέσα τους :( ..

Και αν μιλάμε για κράξιμο εδω κοντεύουμε να πάρουμε μετάλλιο δεν φαντάζεστε τη έχουμε ακούσει..ο κόσμος είναι στενόμυαλος άλλα δεν πειράζει εμείς είμαστε χαρούμενοι :D

Καθημερινά υπαρχή μια αρμονία στην ζωή μας, ακόμα και όταν υπάρχουν κάποια προβλήματα γιατί φυσικά και θα υπάρχουν ,ένα είναι το φάρμακο λίγα λεπτά ανάμεσα στους αγαπημένους σου με τα αγαπημένα σου αντικείμενα και όλα τα προβλήματα CIAO!!!!

(τουλάχιστον σε εμένα πιάνει) :P

Μάλιστα σήμερα απόκτησα νέα αγάπη ..αποφάσισα να συλλέγω ηλεκτρονικά ρολόγια του 80 αυτά με το κομπιουτεράκι επάνω ηδη βρήκα 3 καλή αρχή χαχαχαχα ;) ;) :P

Μικρό μου Πόνυ

Παιδιά δεν ξέρω πως σκέφτονται αυτοί που βάζουν εξωφρενικές τιμές στα παιχνίδια!

Ένα παιχνίδι πρέπει να χαρίζεται κατ' εμέ.

El_Greco_Fanatic εύχομαι η καινούργια συλλογή σου να γίνει τεράστια! ;)

Λώρα μου κι εγώ έχω ακούσει διάφορα! Μη δίνεις σημασία και να είσαι εσύ καλά! Όλοι εμείς που αποκτούμε παιχνίδια και τα αγαπάμε τόσο πολύ τους δίνουμε τη θέση που τους αξίζει! :D

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την εμψύχωση! :D

El greco fanatic νομίζω πως ένα τέτοιο ρολογάκι έχει πάρει το μάτι μου στην αποθήκη του εξοχικού μας.Μάλλον την επόμενη εβδομάδα θα πάω (για να μαζέψω το έρμο χριστουγεννιάτικο δέντρο :P ),οπότε αν καταφέρω να το βρω είναι δικό σου. :)

Επίσης,ξέρω ότι είναι off-topic, αλλά δεν ήξερα που αλλού να ζητήσω βοήθεια.

Επειδή όπως προανέφερα είμαι άσχετη, θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον με βοηθούσε σχετικά με τα πόνυ.Δεν περιμένω να μου υποδείξετε μέρη που μπορώ να βρω,μόνο ποιές τιμές είναι φυσιολογικές.Όποιος έχει υπομονή ας μου στείλει ένα πμ :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :flower:

Λωρα καλωσηρθες!!! Και εμενα με κραζανε στην αρχη, μετα συνηθισανε και καθονται και τα χαζευουνε τωρα!!!

Ραπουνζελ μου να το ελευθερωσεις το πονυ γιατι ειναι για την Ανθισμενη!!! Ειπαμε δεν κλεινεται η μαγεια στα κουτια!!! :D :D:D:D Να το βαλεις να τρεξει λιγο μεσα στο σπιτι να ξεμουδιασει!!!

El Greco Fanatic, και το δικο μου πονυ ειναι η Μελενια με μωβ μαλλακια!!! Δηλαδη χαριζοντας το πονυ που λες στην φιλη σας απο Ιταλια αυτο σημαινει οτι αυτην την στιγμη 2 Μελενιες της Ελ Γκρεκο ζουν μονιμα στα ιταλικα εδαφη!! :D

Ρε παιδια μηπως ο τυπος που πουλαει αυτο το πονυ τοσες χιλιαδες δολλαρια μηπως εννοει κανενα αληθινο και εχει κανει λαθος φωτογραφια?

Συμφωνω με την Ραπουνζελ μας οτι οταν ζητανε τετοιες τιμες το κανουν ετσι για να γινεται τζερτζελες και διαφημιση, μετα στοιχηματιζω οτι θα το ξαναβαλει σε πιο χαμηλη τιμη :xm: Εκτος αν ο τυπος ζει σε αλλο πλανητη.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μάλλον αυτό έγινε Αναστασία μπερδεύτηκε ο άμοιρος!! :xm:

Ναι ακριβώς είναι 2 τα άτια που πήραν τον σκληρό δρόμο της ξενιτιάς :cry:

Εγώ πρέπει να κόψω τον ελληνικό κινηματόγραφο γιατί σιγά σίγα μου βγαίνει ο Ξανθόπουλος από μέσα μου!! :P :P

Να πω κι εγώ την "κακία" μου :P Ο συγκεκριμένος είναι δεύτερη φορά που πουλάει το συγκεκριμένο πόνυ, ενώ την πρώτη υποτίθεται ότι είχε πουληθεί...είπατε τίποτα; ;)

Λώρα, ό,τι απορίες έχεις στείλε μου pm να σου πω, έχω περάσει πολλές ώρες στα ξένα φόρουμ, οπότε έχω ενημερωθεί αρκετά για τις τιμές των πόνυ. Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με την χώρα προέλευσης, την σπανιότητα και την κατάσταση του πόνυ. Και βέβαια ανάλογα με τη ζήτηση. Και τελευταία λόγω της γενικότερης κρίσης έχουν πέσει και αρκετά οι τιμές. So buy buy buy! ;)

Μικρό μου Πόνυ

Λατρεμένη Αναστασία θα ελευθερωθεί από τη συσκευασία το ανθισμένο πόνυ και θα φωτογραφηθεί μαζί με την Ανθισμένη μόνο για σένα αλλά δεν είχα χρόνο μιας και προσπαθούσα να φτιάξω τη barbie σουπερστάρ.

Κάποια στιγμή και αυτοί που τα πουλάνε δεν θα βρίσκουν αγοραστές και θα πέσουν οι τιμές! Εξάλλου τα πόνυ κυκλοφορούν στην αγορά και έτσι μόνο ένας συλλέκτης θα τα αγοράσει αυτά. Μέχρι να αποκτήσουν ένα από το καθένα και οι συλλέκτες και να τους μείνουν τα άλλα!

rapunjel είπε:
Άλλοι τα τρώνε στα χαρτιά, στο σεξ, στο ποτό για να μην πω τα χειρότερα! Αυτό να τους πεις! Τα παιχνίδια τους πείραξαν;
Πέστα χρυσοστομη!!!! (εκτος απο χρυσοχερα!!!! :) :) :) )

:flower:

Καλά αυτός ο τύπος πάει να φτιάξει δικιά του αγορά. Επίσης δέν πρέπει να έχει επίγνωση της γενικότερης οικονομικής κρίσης σε όλο τον κόσμο. Τον έχω παρακολουθήσει εδώ και βδομάδες. Κρίμα πραγματικά γιατί αυτά τα δύο καθιστά πόνυ, είναι μοναδικά κομμάτια απο την el greco και απο τα σπανιότερα στην αγορά των πόνυ. Το περισσότερο που έχουνε πουληθεί αυτά τα πόνυ σε κατάσταση χύμα χωρίς αξεσουάρ, κουτιά κτλπ, είναι σε Αμερικάνικα δολλάρια ( που είναι χαμηλότερο του ευρω οπότε μη μπερδέυεστε) $1700 το ροζ, η Πασχαλίτσα, και $2500 το λευκο η Λαμπαδίτσα. Οπότε οι τιμές αυτές που ζητάει ειναι εξωφρενικές ακόμα και για ολοκληρωμένο σετ. Τέλος στις συγκεκριμένες δημοπρασίες, λείπει και το κόκκινο αυγό και η χαρτονένια βάση του. Δηλαδή με αυτα πόσο θα το έβαζε? χαχα :P

Εδω φιλε bibi-bo σε ευχαριστησα για τα καστρα????

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα σε ακολουθω σε ολα τα thread για να σε ευχαριστω...!!!αχαχαχαχαχαχ

Καλα για αυτες τις τιμες του συγκεκριμενου καθως και για τις τιμες του αλλου απο το Ε-ΜΑΡΚΕΤ δεν εχω να πω κατι..!!!!!Απλα θα τα εχουν μαζι τους αυτα τα παιχνιδια....αιωνιως..!!χεχεχεχεχεχε

Και μιας και ειμαστε στο αναλογο thread ας σας δειξω ενα el greco μπεμπε πονυ που βρηκα..!!!!

picture.php

Πίσω
Μπλουζα