[El Greco] Μικρό μου Πόνυ G1 και G2

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας makisimos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μικρό μου Πόνυ

Το μικρό πόνυ το Ανθισμένο από την Ιταλία συνάντησε την Ανθισμένη bibi-bo και φωτογραφήθηκαν ειδικά για τη λατρεμένη Αναστασία...

Μικρό μου Πόνυ

Το μικρό πόνυ το Ανθισμένο ήρθε από την Ιταλία και συνάντησε την Ανθισμένη bibi-bo.

Οι φωτογραφίες είναι για τη λατρεμένη Αναστασία που ήθελε να τα δει και τα δύο μαζί!

η ζώνη στο παντελόνι είναι respect! :flower:

makisimos είπε:
Εδω φιλε bibi-bo σε ευχαριστησα για τα καστρα????αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα σε ακολουθω σε ολα τα thread για να σε ευχαριστω...!!!αχαχαχαχαχαχ

Καλα για αυτες τις τιμες του συγκεκριμενου καθως και για τις τιμες του αλλου απο το Ε-ΜΑΡΚΕΤ δεν εχω να πω κατι..!!!!!Απλα θα τα εχουν μαζι τους αυτα τα παιχνιδια....αιωνιως..!!χεχεχεχεχεχε

Και μιας και ειμαστε στο αναλογο thread ας σας δειξω ενα el greco μπεμπε πονυ που βρηκα..!!!!

picture.php
Πωπω, ωραίο είναι! Δεν τα πολυχωνεύω τα μωρά πόνυ ως γνωστόν, αλλά αυτο είναι καλούλι! Με γειες Makisime! :D

Σας ευχαριστω..!!!!! Οντως κι εγω δεν τα πολυχονευω, οπως εχω πει τα θεωρω στραβολαιμικα, αλλα το συγκεκριμενο, λιγο τα φτερα, λιγο οι κεραυνοι, το κανουν να ξεχωριζει και να χανεται λιγο ο στραβος λαιμος του μεσα στην ομορφια του..!!

χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε :D :D:D

makisimos είπε:
Σας ευχαριστω..!!!!! Οντως κι εγω δεν τα πολυχονευω, οπως εχω πει τα θεωρω στραβολαιμικα, αλλα το συγκεκριμενο, λιγο τα φτερα, λιγο οι κεραυνοι, το κανουν να ξεχωριζει και να χανεται λιγο ο στραβος λαιμος του μεσα στην ομορφια του..!!χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε :D :D:D
Εγω makisimo τα θεωρώ πολυ γλυκα #)

rapunjel είπε:
Το μικρό πόνυ το Ανθισμένο ήρθε από την Ιταλία και συνάντησε την Ανθισμένη bibi-bo.Οι φωτογραφίες είναι για τη λατρεμένη Αναστασία που ήθελε να τα δει και τα δύο μαζί!
Rapunjel μου του εκανες και πλεξουδα τα μαλλακια!!! Το εστειλα ειδικα για την Ανθισμενη μιας και το συγκεκριμενο πονυ το λενε στα ιταλικα Fiorella, δηλαδη Ανθισμενη/Λουλουδενια ή κατι τετοιο τελος παντων! :D

makisimos είπε:
Σας ευχαριστω..!!!!! Οντως κι εγω δεν τα πολυχονευω, οπως εχω πει τα θεωρω στραβολαιμικα, αλλα το συγκεκριμενο, λιγο τα φτερα, λιγο οι κεραυνοι, το κανουν να ξεχωριζει και να χανεται λιγο ο στραβος λαιμος του μεσα στην ομορφια του..!!χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε :D :D:D
Μακισιμο μου ειδες που δεν αντεξες στην γοητεια ενος βινταζ πονυ?!!!! Ειναι αξιολατρευτα αυτα τα μουλικα!!!! :D :D

Jason είπε:
Εγω makisimo τα θεωρώ πολυ γλυκα #)
Και εγω Jason τα θεωρω πολυ πολυ τρυφερα. Ειναι βεβαια για παιδια απο 3 χρονων κι επανω αλλα τι να κανουμε...ειμαι λιγο μεγαλυτερη #) Βαλτε μας καμια φωτογραφια να τα χαζευω!!!

Μικρό μου Πόνυ

Λατρεμένη μου Αναστασία η επόμενη φωτογραφία του είναι με τα μικρά πόνυ της el greco που τα αγαπάς πολύ!!!Σε ευχαριστώ για το τόσο όμορφο πόνυ!!! ;)

Να σας δείξω κι εγώ κανένα πονάκι:

Αυτά είναι 4 ελληνικά el greco:

DSC01450.jpg

Κι αυτά είναι 3 χνουδωτά fakies (μη γνήσια δηλαδή), που είναι όμως γλύκα:

DSC01368.jpg

Μικρό μου Πόνυ

gazzy90 τα χνουδωτά είναι τέλεια!!!

gazzy μου, πανέμορφα είναι! Εγώ μικρή είχα τη Λεμονίτσα κ ήταν το αγαπημένο μου πόνυ! :) Να σε ρωτήσω... τα δύο πάνω έχουν διαφορετικό χρώμα μαλλιών από το εργοστάσιο ή απλά του ενός είναι λίγο ξεθωριασμένα; (Χαζή ερώτηση, αλλά θα έσκαγα άμα δε ρώταγα) :P

Gazzy90, ποσο γελασα με τα χνουδωτα!!!!!!χχχαχααχαχαχαα!!! :D :D:D:D

Σαν προβατακια ειναι για κουρεμα!!!

Τα ελληνικα ομως ειναι σουπερ... :)

Άλλη μία με τα χνουδωτά για την Rapunjel:

DSC01365.jpg

Αναστασία ήταν μετά το μπανάκι τους, γι'αυτό ;)

Fraoulitsa, υπάρχουν 2 εκδόσεις της ελληνικής Bluebelle, η dark-haired και η light-haired. Η δεύτερη μάλιστα είναι πιο σπάνια και wanted απ'τους συλλέκτες! :)

Α μάλιστα! Δεν το ήξερα, σ' ευχαριστώ! :) Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο... υπάρχουν κι άλλα ελληνικά πόνυ με 2 εκδόσεις;

Χμμ απ'ότι ξέρω όχι...

Ή ίσως κάποιο απ' τα παραμυθένια πόνυ...δεν τα ξέρω καλά αυτά. Ναι ναι αυτά πιθανόν.

Μικρό μου Πόνυ

gazzy90 σε ευχαριστώ για τη φωτογραφία! Είναι τέλεια τα χνουδωτά πόνυ!!! ;) Πάνγλυκα και απαλά! Να τα χαίρεσαι!

gazzy να τα χαίρεσαι!Είναι όλα γλύκα!!

fraoulitsa, πράγματι υπάρχουν και άλλα!

Από τη σειρά Πόνυ Σταρ υπάρχει η Αστροφεγγιά σε 4 διαφορετικά χρώματα

100_6076-1.jpg

Από τα παραμυθένια υπάρχει ο Ουρανός
100_6095.jpg

το Πρωτοβρόχι

100_6100.jpg

και τέλος,η Ανατολή

100_6105.jpg

Σ' ευχαριστω πολύ Λώρα μου για την άμεση απάντηση! :) Το Πρωτοβρόχι το είχα δει κιολας προόσφατα και στις δύο παραλλαγές, αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου.. :P

Ειναι πανεμορφα!!! Και μου αρεσουν πολυ τα ονοματα τους! Λωρα μoυ οταν βρεις χρονο βγαλες μας και μια φωτογραφια να φαινονται τα σχεδια που εχουνε στα καπουλια τους! Δεν τα εχω δει ποτε! Ευχαριστω! :)

Πίσω
Μπλουζα