Πωπω, ωραίο είναι! Δεν τα πολυχωνεύω τα μωρά πόνυ ως γνωστόν, αλλά αυτο είναι καλούλι! Με γειες Makisime!makisimos είπε:Εδω φιλε bibi-bo σε ευχαριστησα για τα καστρα????αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα σε ακολουθω σε ολα τα thread για να σε ευχαριστω...!!!αχαχαχαχαχαχ
Καλα για αυτες τις τιμες του συγκεκριμενου καθως και για τις τιμες του αλλου απο το Ε-ΜΑΡΚΕΤ δεν εχω να πω κατι..!!!!!Απλα θα τα εχουν μαζι τους αυτα τα παιχνιδια....αιωνιως..!!χεχεχεχεχεχε
Και μιας και ειμαστε στο αναλογο thread ας σας δειξω ενα el greco μπεμπε πονυ που βρηκα..!!!!
τι καρδουλοπονάκι είναι αυτό!!!!Μην το δει η μικρή μου μόνο γιατί καήκαμε!!! μεγειά Μάκη το μωροκουκλί!makisimos είπε:
Εγω makisimo τα θεωρώ πολυ γλυκα #)makisimos είπε:Σας ευχαριστω..!!!!! Οντως κι εγω δεν τα πολυχονευω, οπως εχω πει τα θεωρω στραβολαιμικα, αλλα το συγκεκριμενο, λιγο τα φτερα, λιγο οι κεραυνοι, το κανουν να ξεχωριζει και να χανεται λιγο ο στραβος λαιμος του μεσα στην ομορφια του..!!χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
Rapunjel μου του εκανες και πλεξουδα τα μαλλακια!!! Το εστειλα ειδικα για την Ανθισμενη μιας και το συγκεκριμενο πονυ το λενε στα ιταλικα Fiorella, δηλαδη Ανθισμενη/Λουλουδενια ή κατι τετοιο τελος παντων!rapunjel είπε:Το μικρό πόνυ το Ανθισμένο ήρθε από την Ιταλία και συνάντησε την Ανθισμένη bibi-bo.Οι φωτογραφίες είναι για τη λατρεμένη Αναστασία που ήθελε να τα δει και τα δύο μαζί!
Μακισιμο μου ειδες που δεν αντεξες στην γοητεια ενος βινταζ πονυ?!!!! Ειναι αξιολατρευτα αυτα τα μουλικα!!!!makisimos είπε:Σας ευχαριστω..!!!!! Οντως κι εγω δεν τα πολυχονευω, οπως εχω πει τα θεωρω στραβολαιμικα, αλλα το συγκεκριμενο, λιγο τα φτερα, λιγο οι κεραυνοι, το κανουν να ξεχωριζει και να χανεται λιγο ο στραβος λαιμος του μεσα στην ομορφια του..!!χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
Και εγω Jason τα θεωρω πολυ πολυ τρυφερα. Ειναι βεβαια για παιδια απο 3 χρονων κι επανω αλλα τι να κανουμε...ειμαι λιγο μεγαλυτερη #) Βαλτε μας καμια φωτογραφια να τα χαζευω!!!Jason είπε:Εγω makisimo τα θεωρώ πολυ γλυκα #)