Φιλε bibi-bo, ειναι αληθεια οτι κι εγω ψαχνω απο εδω και απο εκει πληροφοριες πολυ καιρο για τα πονυ, και σιγουρα τι site σου με βοηθησε πολυ..!!! Κριμα ομως που δεν αναγραφεις και σε Ελληνικα θα ηταν καλο να το σκεφτεις αυτο..!!!! Εχεις το πιο ολοκληρωμενο site για τα πονυ και θα ηταν καλο να ειναι και στα Ελληνικα..!!!
Τι να κανουμε, καποιοι εχουμε μονο το...lower..!!
Πολλες πληροφοριες τις πηρα απο τον μαγαζατορα που του ξαφρησα το μαγαζακι (bibibo28 γνωρισες κι εσυ τον μεντορα μου
) και η οποια μου εδωσε παρα παρα πολλες πληροφοριες για το τι ειχε συμβει τοτε με τα παιχνιδια..!!! Aυτη εψαξε και βρηκε την ειδοπιιηση με τα ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ να αποσυρθουν απο τα καταστηματα λογω δικαστικης δοαμαχης με HASBRO..!!
Εγω βεβαια ολες αυτες τις πληροφοριες τις ξεπληρωνα αγοραζοντας ολα της τα παιχνιδια..!!
Ενα θα σου πω, ειχε την ατζεντα με τις παραγγελιες των παιχνιδιων..!!
Ευτυχως υπηρχαν και καλα site οπως το δικο σου, που εχουν αποκλειστικες πληροφοριες οπως αυτο με τον μικρο μπεμπε πονυ που δεν εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα απο την Ελ γκρεκο..!!!! Ηταν τρομερη,-σοκαριστικη θα ελεγα-η πληροφορια σου αυτη!! Τι εχει γινει με αυτο μπορεις να μας πεις?? Για ποιο λογο δεν κυκλοφορησε, και πως εγινε γνωστο αυτο??
Επισης μεγαλα κενα εχω στις χρονολογιες ακριβως που κουκλοφορησαν γι αυτο τα εβαλα με καποια σχετικη-οχι χρονολογικη-σειρα, οπως τουλαχιστον τα θυμομουν..!!!
Οτι γνωριζεις για τις χρονολογιες τους θα ηταν πολυ χρησιμο να μας τις αναφερεις , μιας και ακουγονται πολλα..!!!
Θελω τελος να τονισω και για τις ΒΙΒΙ ΒΟ εχουμε ακουσει τα χιλια μοιρια, οποτε θα ηθελα καποια στιγμη να βαλεις μια ταξη κι εκει..!!!
Προσωπικα και πιστευω οι περισσοτεροι εδω σε επιστευομαστε και θελουμε να μας δωσεις τα φωτα σου..!!!! Γιατι ασχολεισαι με αυτο πολλα πολλα χρονια, εχεις την μεγαλυτερη συλλογη στα συγκεκριμενα ηδη, οποτε και εχεις στα χερια σου τις σπουδαιοτερες πληροφοριες..!!!!!!
Τα φωτα σου δασκαλε..!!!
χεχεχεεχ