Μικρο μου Πονυ: crash test G1- G3- G3.5 (El Greco-Hasbro)
Σας δειχνω κι εγω την μικροσκοπικη μου συλλογη απο ολες τις γενιες πονυ,
εκτος απο την G2 την οποια αν τυχει και την πετυχω εχει καλως, διαφορετικα δεν πειραζει, μιας και οπως ειδαμε τα κακομοιρα τα G2 ειναι λιγο ασχημουλικα!:tongue:
Σας παραθετω λοιπον με την σειρα που εμφανιζονται
G1. α.Το αγαπημενο μου παιδικο πονυ της
El Greco με τα μωβ μαλλακια και τις καρδουλες ξαναζωγραφισμενες.
Μαζι του δυο μπεμπε Πονυ της
Hasbro (Makisimo :thanx2: μεσα απο την καρδια μου!!! :flower: )
β. Το ενα εχει τρυπουλα στο στομα γιατι εχει και μπιμπερο και αλλα εξαρτηματα,
φωτο προσεχως γιατι θελω να τα βαλω και στο σαιτ μου με την μικρη προσωπικη συλλογη μου.
Hasbro, 1989, Made in China.
γ. Το κιτρινο εχει φτερα και ματακια που ανοιγοκλεινουνε, ειναι του 1986, Hasbro Brandley, Made in Hong Kong, δεν ξερω αλλες πληροφοριες, πρεπει να το σπουδασω το θεμα ακομα! Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα δωσουμε ενα ονομα σε αυτο το μπεμπε πονυ!
G1. Ενα ροζ Πονυ
Hasbro Sweetheart Sister 1988.
G2. Ντεν εχει ρε παιντια.
G3. Τα G3 Hasbro εχουνε μαγνητη κατω απο ενα ποδαρακι τους. Αναθεμα κι αν καταλαβα γιατι!!!
G3.5 Τα καινουρια G3.5 πονυ Hasbro εχουν αρκετη πλακα χωρις να ειναι τοσο ομορφα οσο τα προηγουμενα.
Μοιαζουν πιο πολυ με κομικ.
Το συγκεκριμενο το πηρα απο ενα περιοδικο που το εδινε δωρο. Η πλακα ειναι οτι το περιοδικο ηταν για μαμαδες ενω εγω το ηθελα για το πονυ...

Βεβαια ολα χρειαζεται να τα διαβαζουμε, να μαθαινουμε τι περνανε και αυτες οι δολιες οι μαναδες :flower: .
Σε αυτο το λινκ απο ενα αγγλοφωνο φορουμ με ωραια tutorial για πονυ, τα ονομαζουν και
G3 New Look.
http://www.mlptp.net/forums/mlp-discussion/66589-hasbros-opinion-new-design-g3-ponies-being-called-g4.html
G3.5. Η τελευταια φωτογραφια εχει το μεγαλο πονυ μαζι με το μικροσκοπικο πονυ της σειρας Ponyville. Το συγκεκριμενο μικροσκοπικο πονυ, με τα πλαστικα μαλλια εχει και ενα σωρο αξεσουαρ τα οποια δεν σας φωτογραφισα γιατι ειναι πολυ μανουρα....
Ετσι μικροσκοπικο που ειναι το εχει βαλει στο ματι η γατα μου και συνεχεια το βρισκω στο πατωμα και εκεινη απο πανω.
Παντως τα Ponyville ειναι χαλια. Τα βρισκω εντελως αχαρα! Που ειναι το μαλλι τους να το χτενισουμε, να το βαλουμε στα μπικουτι;
Πως θα ξεδωσω η ξεμωραμενη ωρε!!!!:burn: