[El Greco] Μικρό μου Πόνυ G1 και G2

Χαίρομαι που σας άρεσε!! Βρήκα και τα δικά μου και τα περνάω. Οι 2 πρώτες είναι ότι απέμεινε από το δωμάτιο της Χλόης αλλά ο μίνι φωτεινούλης είναι από μεταγενέστερο πακέτο νομίζω...

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


Τα παρακάτω είναι από τη δεύτερη γενιά γιατί λένε Hasbro HONG KONG

picture.php


picture.php
 
Μικρό μου Πόνυ

Όλα που έχετε βάλει είναι υπέροχα!Φίλε bibi-bo να χαίρεσαι τα αξεσουάρ τους είναι πολύ γλυκά.stakovios μας βάζεις τις πιο ωραίες διαφημίσεις που είχαν κυκλοφορήσει.Σε ευχαριστούμε.Καλή μου soufle πολύ όμορφο το βιντεάκι και πολύ γλυκά τα πόνυ σου και τα αξεσουάρ τους!Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα πόνυ και δεν τα έπαιζα αλλά είναι πολύ γλυκά και ξεχωριστά!
 
Αχ, πολυ ομορφα ολα αυτα, αλλα ειλικρινα με επιασε μελαγχολια που τα ειδα..!! Εχω σχεδον την ταση να κλαψω τωρα..!!! :(
 
Soufle ώστε κι εσύ συλλογή από πόνυ; Ή απλά ότι σου έμεινε απ'τα παιδικά σου χρόνια;

Ναι, ο Φωτεινούλης είναι από μεταγενέστερα πόνυ. Κι έχεις και κάποια αξεσουάρ απ΄το birthday party set της Tutti Frutti (το πορτοκαλί πόνυ με τα φρουτάκια).

Πάντως πολύ θα ήθελα να σου "κλέψω" την Sugarberry (το άσπρο πονάκι με τα berries), είναι ένα απ'τα δύο που μου λείπουν για να συμπληρώσω ένα απ'τα σετ...
 
Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν παιδιά!! Αλλά υπάρχει μόνο ότι βλέπετε γιατί είναι η παιδική μου συλλογή. gazzy90 ευχαριστώ για τα ονόματα!! Σου εύχομαι να τη βρείς σύντομα τη Sugarberry!! Εγώ την ανακάλυψα χθες στο πατάρι και κάθε άλλο παρά λευκή ήταν... Τώρα, δεν θα έλεγες ότι είναι και σαν καινούρια αλλά κάτι γίνεται!!

Το μικρό το μοβουλί με το δοντάκι είχε και οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, αλλά κάπου βόσκουν στο λιβάδι...
 
Αναστασια είπε:
Πω πω αξεσουαρ!!!!! Ο Μακισιμακος οπως παντα μας σκλαβωνει!!!! Με γεια bibi-bo μου!!!!:)
Ευχαριστώ Αναστασία μου! Είναι πραγματικά τόσο υπέροχα τα Vintage ρετρο - αξεσουάρ! :) Πάντως παρατήρησα πρόσφατα, σαν να λείπει κάτι απο το φόρουμ και τη παρέα!! :p Soufle τα πονάκια σου έιναι πολύ όμορφα! Ευχαριστόυμε για τις υπέροχες φωτογραφίες! Φένεται μάλιστα, πως τα πρόσεχες πολύ τα παιχνίδια σου όταν ήσουν μικρή?! Μπράβο!!! :thumbup:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα πονυ είναι πολύ όμορφα και τυχαίνει να έχω και τα 8 που είχε βγάλει η Ελ Γκρεκο...!!!!

Όπως επίσης έχω και πολλά της HASBRO, τα είχα μαζέψει πριν 5 χρίνια από παζαράκια..!! [edit] Το πιο όμορφο για μένα είναι η Λεμονιά όπως την λέγαμε μικρές..!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπέρα και από εμένα, παιδιά! Νιου πόνυ ιν τάουν! Κάτι μου λέει πως αυτό θα είναι το αγαπημένο μου θέμα συζήτησης! Υπέροχα τα Ελ Γκρέκο πονάκια σας!! ;-)
 
Καλώς ήρθατε circus και ΜπεμπεΧλοη!

ΜπεμπεΧλοη είσαι και στα ξένα φόρουμ φαντάζομαι, αναγνώρισα το avatar ;)

[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Gazzy90 καλησπέρα..!!!

[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit]

Κι αυτό είναι ένα κομμάτι της συλλογής μου:

P7160029.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κυριες/Κυριοι - δεν κανουμε αναφορες/προσφορες αγορων/πωλησεων/ανταλλαγων στο δημοσιο ταμπλο του φορουμ - ουτε αναφερουμε δημοσια οτι στειλαμε ή λαβαμε σχετικα pms.

Οταν θα εχετε το δικαιωμα συμμετοχης στο συγκεκριμενο subforum Αγγελιων, τοτε θα μπορειτε ελευθερα να αγορασετε/πωλησετε εκει.

Κανω edit συγκεκριμενα posts που εγιναν αναφορες σχετικα με αυτο που σας ενημερωσα παραπανω.
 
Καλησπερα...!!!!

Θελω την βοηθεια σας...!! Σε ενα παλαιοπωλειο βρηκα ενα mother pony, απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν..!! Ειναι η Χλοη, το γνωστο πρασινο πονυ, το οποιο ενω φαινομενικα φαινεται κατω στα ποδια να μην εχει σταμπα, πολυ πολυ ελαφρα γραφει ΗΟΝΚ KONG..!!!

Eπισης καποιος αν ξερει να μας πει αν η ΖΙΖΙ απο την Εκλ Γκρεκο εχει σαν σταμπες σταγονες η καρδιες..!!!

Θ παρακαλουσα να μας απαντησει καποιος που εχει πληρη επιγνωση γιατι τοσο καιρο νομιζα οτι εχω πονυ ελ γκρεκο και τωρα υπαρχει περιπτωση να μην ειναι τελικα και τοοοσο ελ γκρεκο..!!!

Ευχαριστω

Ανοιγοντας το ενα και μοναδικο μου ελ γκρεκο πονυ απο την συσκευασια του, εκτος οτι μυρισε ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ μια μυρωδια απιστευτη......εγραφε κι αυτο απο κατω ΗONG KONG πολυ ελαφρως ..!!!!!

Αρα ισχυει οτι οντως ειναι Ελ Γκρεκο????

Ποιος ξερει να μου απαντησει με σιγουρια ομως?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όπως θα δεις σ'αυτό το link http://www.mlparena.com/Forums/viewtopic/t=183141.html,

τα ελληνικά πονυ δεν γράφουν ούτε χρονολογία, ούτε χώρα προελεύσεως ή εταιρία παραγωγής.Παρά μόνο ένα γράμμα από την αλφαβήτα που συμβολίζει και κάποιο χαρακτηριστικό του πόνυ(π.χ. εαν είναι ντροπαλό κάτω από την πατούσα του έχει το γράμμα Α κλπ)
 
Πως γινεται τοτε το πονυ που αγορασα πριν 2 χρονια απο μαγαζι που εκλεινε, η ΜΕΛΕΝΙΑ μεσα στον σταβλο της Ελ Γκρεκο, το οποιιο και μολις ανοιξα, να γραφει το ΗΟΝΚ ΚΟΝΓΚ?

Σημειοτεον οτι εχει μαλακο πλαστικο και μυριζει αυτγην την μυρωδια της Ελ Γκρεκο που αναφερουν ολοι οτι μονο η Ελ γκρεκο ειχε βγαλει τα αρωματικα πονυ..!!!!!

Μηπως οποιος εχει πονυ απο ελ γκρεκο να κοιταξει στα ποδια του κατω απο φως να τα δει?? Γιατι με γυμνο ματι δεν φαινοταν/..!!! Κατω απο φως ομως φανηκε ελαφρως..!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επειδή έχω και εγώ ένα και μοναδικό πόνυ της ελ γκρεκο, τη λεμονίτσα έχει το γράμμα Α στην πατούσα της.
 
ΜπεμπεΧλοη, Καλώς ήρθες στη Ρετροπαρέα. Το avatar σου είναι πολύ όμορφο! ;) Circus, Καλώς ήρθες και εσύ! Eγώ σαν ειδικός πόνιαν, δε θα ανησυχούσα για το αν είναι ελληνικά η όχι. :) Τα πόνυ της el Greco, έχουν πάντα σβησμένο το Hasbro 1982 pat pend στο αριστερό πατουσάκι, αλλά και στο δεξί το Hong Kong αντίστοιχα. Σε κάποια όμως λίγα έχουν κάποια γράμματα που δε σβήστηκαν εντελώς. :xm: Εχω και εγώ κάποια απο αυτά με κάτι να ψιλοφένεται απο Ηasbro/Hong Kong, αλλά η μυρωδιά τους και το μαλακό πλαστικό προδίδει αμέσως, ότι είναι ελληνικά! :thumbup: Αυτό που λέει η aeris, είναι ενδιαφέρον και σωστό, αλλά πιο κοινό είναι να το δείς δε πήγασους και μονόκερους. Τα μετέπειτα πόνυ από τη σειρά του 1986, με τα Παραμυθένια πόνυ και Στάρ πόνυ! aeris, όταν μπορέσεις, θα ήθελα να δω φώτο από τα ποδαράκια της Λεμονίτσας σου! :)

Επίσης πολύ σημαντικό να αναφέρω, είναι ότι υπάρχουνε και άλλοι τρόποι, να καταλάβεις αν το πόνυ σου είναι ελληνικό εκτός απο τις στάμπες κάτω απο τα πόδια τους! Εδώ παρακάτω, είναι ένα πολύ καλό και αξιόπιστο link, για να μπορέσεις επιτυχώς, να καταλάβεις αν τα πόνυ σου είναι Ελληνικά! :wink:

http://www.freewebs.com/unicornucopiamlp/greekponies.htm
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γεια σας και απο μενα! Ηθελα να προσθεσω σε ολα τα παραπανω και χωρις να γνωριζω καθολου απο πονυ, οτι το πονυ μου Ζιζι αγορασμενο πριν το 1985 απο μαγαζι παιχνιδιων στην Αθηνα εχει σε μια πατουσιτσα του πολυ αχνο το HONK KONG, αλλα οχι γραμμα. Επισης, εχει μοβ σταγονες. Ελπιζω να βοηθησα!
 
Πίσω
Μπλουζα