El_Greco_Fanatic
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 22
Makisimos όχι απλά ενθουσιαστήκαμε ειδαμε και τα 3 video πάνω από 20 φόρες ελπίζοντας ότι θα δούμε κάτι παραπάνω κάθε φορά..makisimos είπε:el_greco_fanatic απ οτι ειδα...ενθουσιαστηκες κι εσυ..!!!!!!!Πολυ ενδιαφερον εχει και το δευτερο βιντεακι που δειχνει τις εργατριες στο εργοστασιο παιχνιδιων..!!!!!!!! Με συγκλονησε..!!!
Καποιος απο αυτους τους τυχερουληδες που ηταν στην εκθεση μπορει να ειναι τωρα στο σπιτι σου,...!!!!
χεχεχεχεεχχεεχεχ και ειναι πιθανο με τοσους που εχεις..!!![]()
Πάντως κάθε πληροφορία που μαζεύουμε η βλέπουμε δεν ξέρω για εσάς αλλά εμείς νιώθουμε ακόμα πιο περήφανη και χαρούμενη
Ευχαριστούμαι παρά πολύ για την αφιέρωση !!!
rapunjel είπε:Όταν σκέφτομαι El_Greco_Fanatic όλες αυτές οι bibi-bo ,oi Tzon Tzon και όλα τα αξεσουάρ τους,καθώς και τα άλλα παιχνίδια κάηκαν από κάποιον πιστεύω ότι αυτός δεν είναι άνθρωπος που καίει παιχνίδια...πολλές φορές και εγώ δακρύζω σε αυτήν τη μαύρη ανάμνηση...Όνειρο μου είναι κάποτε να ξανακυκλοφορήσουν κάποια,αν όχι όλα, από αυτά τα παιχνίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να πιέσω προς την κατεύθυνση αυτή...
Υ.Γ.Λατρεμένη Αναστασία μας έχει μείνει απωθημένο η έλειψη παιχνιδιών που είχαμε κάποτε και τώρα προσπαθούμε να αναπληρώσουμε το κενό,που όμως έχει μεγαλώσει αρκετά...
Δυστυχώς rapunjel μου σε αυτήν την ζωή δεν σκέπτονται όλοι με την καρδiα τους
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: