Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σχετικά με αυτό το γεγονός, μας είχε κάνει μια αναφορά ο playmolover,fraoulitsa είπε:αρκετά σπίτια στη Ζάκυνθο δούλευαν φασόν για τα ρούχα των κούκλων της εταιρείας, δηλαδή έπαιρναν από το εργοστάσιο τα υφάσματα και τα σχέδια για τα ρούχα, τα κατασκεύαζαν στο σπίτι και τα παρέδιδαν πίσω στο εργοαστάσιο.
Εμ Φραουλιτσα μου.. αμα φτιαχνανε οι πατεραδες και μασαγανε οι γιοι, τι να μεινει...fraoulitsa είπε:Ευχαριστώ για την παραπομπή mytinyworld μου, το είχα ξεχάσει τελείως αυτό το ποστ..Αυτό που σκέφτομαι από την ώρα που το διάβασα αυτό το κομμάτι για την El Greco είναι πόσες ιστορίες να πλέκονται γύρω από τα ρούχα που έχουμε στα χέρια μας...
Επίσης, μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσες εταιρείες παιχνιδιών υπήρχαν μετά τη δεκαετία του '50, από τις οποίες δεν έχει μείνει πια τίποτα... Ένας ολόκληρος κόσμος..![]()
δεν είναι οι δικές μου ... απλώς δανείστηκα την φωτο απο αρχικό ποστ του makisimosEleni_ponaki είπε:Πολύ ωραίες οι κούκλες σου alia.Σήμερα έμαθα για τον Λύρα που είχε το εργοστάσιο ότι έχει συγγενέψει με την Πέγκυ Ζήνα.Πάντως τα καταστήματα "που πουλάνε τζάμπα" και που έχουν μπλεχτεί πολυεθνικές & τράπεζες,έχουν χαλάσει πολύ την ποιότητα ,λόγω μαζικής εισαγωγής από χώρες της Ανατολής και ανάγκασαν πολλά παιχνιδάδικα να μετατραπούν σε μαγαζιά με εποχικά είδη.Όμως υπάρχουν ακόμα ποιοτικά παιχνίδια,αλλά δυστυχώς τα μαγαζιά δεν τα φέρνουν (π.χ. η αγγλική sylvanian families)