El Greco - Lyra

alia: αλήθεια?δεν τα έχω διαβάσει όλα,γι'αυτό δεν το πρόσεξα.

Τimehunter:ξέρω,αυτό που λες το έχω ζήσει.Σου εύχομαι και σε σένα το ίδιο και σε όλους τους συλλέκτες...
 
αν εχεις καθαρη καρδια και αναζητας τα συναισθηματα σου θα τα βρεις αν ομως δεν ξερεις τι ζητας θα βρισκεις μονο κινεζικα...........μπλιαχ
 
Είδα τις φωτογραφίες από τις Πατατούφες και με πήραν τα δάκρυα...Είχαμε από μία, εγω και η κατά 1,5 χρόνο μικρότερη αδερφή μου...Εγώ μία γαλάζια και κείνη μία ροζ

Για έναν ανεξήγητο λόγο δεν τις συμπαθούσα και τις χτυπούσα βγάζοντας όλη την παιδική μου επιθετικότητα σε αυτά τα 2 κουκλάκια... Τα μόνα που την πλήρωναν από όλα τα παιχνίδια μας.

Σήμερα, 23-25 χρόνια μετά, βλέπω ότι όχι μόνο δεν ήταν άσχημα για να τα χτυπάς αλλά ήταν ομορφούλικα και γλυκά...
 
Eleni_ponaki είπε:
Πολύ ωραίες οι κούκλες σου alia.Σήμερα έμαθα για τον Λύρα που είχε το εργοστάσιο ότι έχει συγγενέψει με την Πέγκυ Ζήνα.Πάντως τα καταστήματα "που πουλάνε τζάμπα" και που έχουν μπλεχτεί πολυεθνικές & τράπεζες,έχουν χαλάσει πολύ την ποιότητα ,λόγω μαζικής εισαγωγής από χώρες της Ανατολής και ανάγκασαν πολλά παιχνιδάδικα να μετατραπούν σε μαγαζιά με εποχικά είδη.Όμως υπάρχουν ακόμα ποιοτικά παιχνίδια,αλλά δυστυχώς τα μαγαζιά δεν τα φέρνουν (π.χ. η αγγλική sylvanian families)
Ελένη, καλησπέρα. μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως κανείς από την οικογένεια ΛΥΡΑ δεν έχει συγγενέψει με την Πέγκυ Ζήνα.Υπήρχε και LYRA δισκογραφική εταιρεία. Τα 3 αδέλφια ΛΥΡΑ είναι ο πρωτος 75 ετών , ο 2ος έχει πεθάνει και ο 3ος 68 ετών. Υπάρχουν 6 ξαδέλφια, 1 αγόρι και 5 κορίτσια, όλα παντρεμένα και ο ξαδελφός μου σίγουρα όχι με την Πέγκυ. Όσο για την ποιότητα έχεις απόλυτο δίκιο αφού και εγώ το ζω σε κάθε αγορά για τα παιδιά μου
 
Θα ηθελα να ρωτησω ποσο κοστολογειται το Knight Rider Η μεγαλη περιπετεια , Ο οδοντογιατρος , Στρουμφοτσουληθρες, Mister P Porsche Police, Τα Παπακια τα καλα και Δραση Στους Γαλαξιες!

 


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[EDIT]δεν εχουν θεση οι αγοραπωλησιες εδω μεσα. Εχεις προειδοποιηθει σε προηγουμενο ποστ. Η επομενη ειναι ban[/EDIT]

 


Ειδες καποια αγγελια ρε admin του Forum? Κοψε την λογοκρισια...κουβεντα κανουμε...αυτο ειναι το Forum. Ουτε αγγελια εβαλα ουτε πουλησα κατι ελεος. Φιλε Μακη επειδη λογοκριθηκα χωρις λογο, η τιμη που μου δινεις ειναι για μεταχειρισμενο `η καινουργειο?

 


Και αν ειδες στο πρωτο μυνημα που λογοκρινες ειχα πει οτι αν επιτρεπεται να το αναφερω. Δεν ειχα καποια προθεση κ πλεον δεν εχω σκοπο να το πω σε κανεναν ουτε σε P.M.



 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλά, στο e-bay βρίσκεις και bibi-bo με 300?! Αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές...
 
mytinyworld είπε:
Καλά, στο e-bay βρίσκεις και bibi-bo με 300?! Αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές...
Μην αναφερεσαι σε τιμες κ σε site θα σε λογοκρινουν κ θα σε κανουν και Ban...Επειδη οπως ειπα στο πρωτο post οτι βρηκα σε καποιο μαγαζι που δεν θα αναφερω, πολλα παιχνιδια Lyra και el greco και οι τιμες μου φανηκαν δελεαστικες ειπα να ρωτησω αν ξερει καποιοσ να με ενημερωσει για να μην πιαστω κοροιδο
 
Φυσικά και το μηνυμά μου στις τιμές ήταν ειρωνικό, γιατι γνωρίζουμε που καταλήγει όλο αυτό το κυνήγι τιμών. Το σάιτ αυτό είναι για να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια αυτά από την ιστορική τους πλευρά και όχι για να μπούμε σε διαδικασία αγοραπωλησίας...!! Σάιτ που διαπραγματεύονται αγοραπωλησίες υπάρχουν..!!
 
Το σαιτ απο την στιγμη που εχει σεξιον με αγγελιες εμπλεκεται και με τις αγοραπωλησιες. Εγω παρολα αυτα δεν πουλησα κατι. Ερωτηση εκανα και περιμενα καποια απαντηση! Κριμα , σπαταλησα τον χρονο μου! Η αληθεια ειναι οτι το μηνυμα σου το πειρα για πλακα για αυτο απαντησα ειρωνικα!
 
To site αυτο ανεβαζει λιγοτερο απο το 1/10 των αγγελιων που στελνουν οι χρηστες διοτι

  • εχει πολυ αυστηρα κριτηρια ωστε να μην επιτρεπει σε εμπορακους να εκμεταλευτουν το μερακι καποιων μελων
  • δεν κονομαει απο "προμηθειες"
  • σεβεται το περιεχομενο του και τα μελη του


Θα βρεις παμπολα site του τυπου που ζητας που θα ανεχθουν και τις ακομψες ειρωνικες σου ατακες.
 
Με απλά λόγια: οι συναλλαγές εδώ γίνονται μεταξύ ανθρώπων που σέβονται και αγαπούν τα παλιά αντικείμενα, σε συμβολικές τιμές. Ποτέ για κερδοσκοπία.

Για τους κερδοσκόπους υπάρχει το eBay, στο οποίο δεν κουνιέται φύλλο όταν ο άλλος δει Greece (τα ΕΛΤΑ έχουν κακή φήμη). ;)
 
Tοσο κακη φημη εχουν τα ελτα μας? :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι, κακομεταχειρίζονται τα πακέτα και πολλά από αυτά χάνονται, έχω μάλιστα και τις δικές μου κακές εμπειρίες από όταν έμενα Αθήνα... αν μπεις σε forums συλλεκτών παιχνιδιών π.χ. ThunderCatsLair.org, κανείς δεν συναλλάσει με Ελλάδα.

Άλλο ένα παράδειγμα αποτελεί το play.com, το οποίο στέλνει παντού εκτός από Ελλάδα στις αγορές άνω των 40 ευρώ (http://www.play.com/Help.html?page=del)

*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.
Επίσης αν ψάξεις στο eBay, θα δεις πάρα πολλούς sellers να γράφουν "Sorry, we are unable to ship to Greece".
 
Mακάρι να βρίσκαμε καταλόγους με παιχνίδια el greco και lyra.Δεν μπορεί,κάποιος από όλη την Ελλάδα θα έχει στο αρχείο του!!!!!!!Έχω ψάξει παντού.Ακόμα και στο facebook δεν έχω βρει κάποιο group σχετικά με αυτές τις 2 εταιρείες.
 
Έκανα θέμα για τις φιδομαχίες και μόλις είδα οτι έχει μπει....

Απίστευτο παιχνίδι...
 
makisimos είπε:
Λοιπόν αφού σε αυτό το θέμα με τα παιχνίδια EL GRECO λέω να βάλουμε και τα παιχνίδια της LYRA επειδή αυτές ήταν οι 2 μεγαλύτρες βιομηχανίες Ελληνικών παιχνιδιών για δεκαετία 70 και 80..! Οπότε εδώ θα περιμένω μαζί με σας να εκθεσουμε ότι υλικό έχουμε απο παιχνίδια αυτών των εταιρειών..!!!
makisime η κουκλιτσα της φωτογραφιας 2 πώς λεγεται;
 
makisimos είπε:
ποιός μπορεί να αρνηθεί ότι είχαμε τα καλύτερα παιχνίδια?
Φιγούρα από 'Κυρίαρχοι του Σύμπαντος'! Απίστευτο! Έχω το κάστρο σε σχεδον άψογη κατάσταση. Cheers!

makisimos είπε:
Και εδώ ο Skeletor ασυναρμολόγητος! Ποιός ξέρει αν το λαστιχάκι που ένωνε τα πόδια με τον κορμό των φιγούρων υπάρχει σαν ανταλλακτικό. Έχω 2 από αυτές (Masters Of The Universe) / Robotto + Strider με κομμένα πόδια! Απίστευτη συλλογη makisimo, bravo!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα