Elder Scrolls V : Skyrim. (Info and more) .

D@redevil είπε:
...κάνω το questline του Dark Brotherhood... Είμαι πολύ περίεργη για την έκβαση, καθώς είμαι Imperial και καλούμαι να σκοτώσω ......

τον αυτοκράτορα!!!

....
Aααα θα περάσεις πολύ ωραία :p Το έκανα πριν 2-3 μέρες. Super έκπληξη το quest!

metalcandyman είπε:
Aν ηταν ολα τα RPG'S σαν κιαυτο θα εκοβα το Gaming.
JRPG'S till death :armed:
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα metal :)
 
Θα πιάσω το Oblivion που βγαίνει για PS3 και θα αγοράσω μάλλον και το Morrowind για pc! (Το είχα ξεκινήσει, αλλά το σταμάτησα για το Skyrim! )
Και μετά (μετρώντας αντίστροφα) Daggerfall και Arena!!!!
 
Captain Kal είπε:
Και μετά (μετρώντας αντίστροφα) Daggerfall και Arena!!!!
Θα τα βρω, Καπετάνιε? Με μια ματιά που έριξα, δεν είχα βρει κάτι (εδώ, δυσκολεύτηκα να βρω και το Morrowind!)....

Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ καιρό που κοίταξα και δεν ξανασχολήθηκα έκτοτε!
 
Maddog είπε:
Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τα βρεις! :p http://www.elderscrolls.com/daggerfall/

http://www.elderscrolls.com/arena/

HINT: έχουν δοθεί ως free downloads πλέον... ;)
Εμ, είδες?! Αν δεν ψαχνόμουν, πώς θα είχες την ευκαιρία να μου χαρίσεις τις υπέροχες γνώσεις σου επί του θέματος? :p

P.S. Κρυφο-tesfan κι εσύ, ε? Δεν σου το 'χα! :p

P.S.2 Thanks! Ξέρεις, καμιά φορά τα πράγματα είναι μπροστά στα μάτια μας κι απλά δεν βλέπουμε! :flower:

P.S.3 Παρεπιπτόντως, αυτά δεν τα είχα ψάξει αρχής - εξαρχής! :p
 
Πσστ καμμένη admin, ναι ρε εσύ!

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο legendary skill μια και αποφάσισα να ΜΗΝ κάνω reset τίποτε. Είμαι 135 ώρες στο Legendary Edition στο 360 και στο Dragonborn Quest.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο "αλλά".

Όπως σου είπα στο τηλέφωνο έχω διαλύσει όλο το game room και το ξαβαφτιάχνω από την αρχή μετά τα νέα αποκτήματα, την οθόνη και τις νέες κονσόλες. Αλλά μάλλον το παιχνίδι θα το σταματήσω εδώ και θα το ξεκινήσω πάλι στο pc, μια και αποκτώ ένα λουκούμι ASUS 4Κ μονιτοράκι και κάτι καρτούλες γραφικών με "τιτάνια" δύναμη. Οπότε, ξανά κάψιμο από την αρχή και τι κάψιμο!!!!!!!!

Ερώτηση προς ενηλίκους:

...Mods ή όχι; Είναι πρόκληση στην ανάλυση που θα "σηκώνει" το pc μου σε λίγες μέρες.

Α, όχι, δεν παρατώ το 360 και mac for life. Μη ξεχνιόμαστε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
e-ξαδερφε εγώ που το παίζω στο pc (ντεν εχει λεφτά καρντιά μου για κονσόλα :p ) το έχω πήξει στα mods και το φχαριστιέμαι.
 
Στο pc είναι πολύ ανώτερο από οποιαδήποτε κονσόλα!

(Το μονιτοράκι και οι κάρτες είναι προσφορά από σπόνσορα, ΔΕΝ υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ περίπτωση να δώσω έστω και ένα ευρώ στα βρωμόπισα. Τα σιχαινομαι και τα μισώ θανάσιμα! )
 
(Το μονιτοράκι και οι κάρτες είναι προσφορά από σπόνσορα, ΔΕΝ υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ περίπτωση να δώσω έστω και ένα ευρώ στα βρωμόπισα. Τα σιχαινομαι και τα μισώ θανάσιμα! )
Κάτι άλλα μας έλεγες, πριν από κανα δυό χρόνια. :p :p:p
 
Καλώς τονα κι ας άργησε! :D

Το λοιπόν, δε θα μπω στη διαδικασία να κάνω κάτι Legendary τελικά, γιατί θέλω να προλάβω να παίξω και τα expansions....

Εγώ τώρα έχω άλλη ερώτηση - mods στην κονσόλα, δεεεεεεν..., ε? Να μη γλύφομαι!.....

Μιλούσαμε με τη Ναταλί και με είπε να ρωτήσω εσένα! (το μεγάλο ξεμπρόστιασμα! :biglaugh:)

Εκτός κι αν με κάποιον τρόπο μπορώ να "καρφώσω" τα mods μέσω usb σε κανα f/s κλπ.....

Για δώσε φώτα!
 
Captain Kal είπε:
Κάτι άλλα μας έλεγες, πριν από κανα δυό χρόνια. :p :p:p
Και πριν δυο χρόνια δεν είχα ούτε ένα πρωτότυπο παιχνίδι, σήμερα αισίως έχω 312 μόνο για το 360!!!!!! Αλλάζουν οι εποχές μαϊ φρεντ!!!! Άσε που στη πορεία βρήκα κάτι μήλα και κόλλησα.!!!!!

Εν mac + Jobs αδελφή, δεν έχω ασχοληθεί με τα mods στη κονσόλα. Ακριβώς ο λόγος που εγκτέλειψα τα πισιά είναι να μην ασχολούμαι καθόλου με τίποτε εκτός από παιχνίδια, βάζω το δισκάκι και παίζω. Αν και εδώ που τα λέμε έχω πεθάνει το macbook σε διάφορα παιχνίδια τώρα τελευταία μια και αρχίσανε να βγαίνουν ένα σωρό για mac.

Θέλω το νέο macpro σα κολλασμένος, θέλω πολλά; :eek:
 
pooky(1) είπε:
(...) Αν και εδώ που τα λέμε έχω πεθάνει το macbook σε διάφορα παιχνίδια τώρα τελευταία μια και αρχίσανε να βγαίνουν ένα σωρό για mac. (...)
Πρέπει να ξαναμιλήσουμε τηλεφωνικώς! :diablotin:

Ψάξε για wineskin! ;) Και μόλις το κάνεις, βρες το "The battle for Middle Earth II". Ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε strategy, μετά τα Age of.... (βάλε-ότι-θες) και τα Rise of .... (το-ίδιο-με-πιο-πριν)!....

pooky(1) είπε:
(...) Θέλω το νέο macpro σα κολλασμένος, θέλω πολλά; :eek:
Ναι! Έχουμε κρίση! :diablotin:

Τελικά, να ξεχάσω το θέμα mods + console? Μέχρι πρότινος, ήμουν έτοιμη να ξεχάσω και τα trophies μου, αλλά τελικά βρήκα τρόπο να τα έχω! :)

P.S. Πρέπει, νομίζω, να βάλω και καμιά φωτό από το legendary edition! :D

P.S.2 Να διορθώσω το level μου - στο 54 είμαι! :D
 
Να προσπαθήσεις να βρεις αλλού ινφο για κονσόλες! Εγώ απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με τίποτε άλλο εκτός από το παιχνίδι, άλλωστε γενικά είμαι κατά των πολλών διαφοροποιήσεων μια και το αποτέλεσμα μπορεί να βγει στραβό.

Για παράδειγμα υπάρχει ένα mod που κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά στο παιχνίδι, το έβαλα στο pc και..... ΟΚ. Το παιχνίδι είχε πιο όμορφα χρώματα, αλλά έχασε εντελώς την ατμόσφαιρα που του ταιριάζει, ένα ξενέρωμα ολκής.

Θενκς για το link!!!!! :D
 
pooky(1) είπε:
Να προσπαθήσεις να βρεις αλλού ινφο για κονσόλες! Εγώ απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με τίποτε άλλο εκτός από το παιχνίδι, άλλωστε γενικά είμαι κατά των πολλών διαφοροποιήσεων μια και το αποτέλεσμα μπορεί να βγει στραβό. (...)
Αυτό μάλλον φταίει για διάφορα προβλήματα που έχει η Ναταλί... (π.χ. στο ξεκαθάρισμα του skooma dealer στην αποθήκη στο Riften, δεν της έκλεινε το mission -ένα τρανταχτό παράδειγμα... και φυσικά και πόσα άλλα που δεν θα τα πάρουμε ποτέ μυρωδιά, αν δεν τύχει να τα συζητήσουμε...)

Άλλο: η Ναταλί έχει βρει thu'ums και δεν μπορεί να τα ξεκλειδώσει διότι δε σταυρώνει δράκο!.... Εγώ από την άλλη έχω ήδη 12 dragon souls και όπου και να κάνω fast travel - τσουπ! σκάει μύτη κι από ένας δράκος!... Μόνο 4 φορές (ούτε μια, ούτε δυο!) έχει προσγειωθεί δράκος μες στη μέση του Solitude που -ντεμέκ- δεν μπαίνουν σε μεγάλες πόλεις! :eviltongue:

Στον αντίποδα πάλι, είχε πάρει μια wow πανοπλία (dark knight? για φώτισέ μας!), η οποία ήταν όλα τα λεφτά! Mod φυσικά - δεν υπάρχει στο παιχνίδι...

Τεσπα, περισσότερο με τρώει η περιέργεια κι όχι τόσο ότι τελειώσα το παιχνίδι και δεν έχω τι να κάνω...

After all, το Skyrim περιμένει ΕΜΕΝΑ να το σώσω: είμαι ο Dragonborn, ο Listener, ο Thieves Guild Master και-ό,τι-άλλο-θέλει-αρχηγό! :p

pooky(1) είπε:
(...) Θενκς για το link!!!!! :D
Anytime! :)

Είμαι σίγουρη ότι θα το απολαύσεις! Στην ουσία δεν είναι τίποτα φοβερό... Είναι η ιδέα του WineHQ που έχει εμφανιστεί εδώ και χρόνια για Linux / Unix συστήματα, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του OSX! ;)
 
Ευτυχώς μόνο με το skooma dealer έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Ναι το mod για την dark knight blood ver. πανοπλία είχα βάλει (τώρα έχω Deadric :D ). Τους δράκους πάντως και πριν να βάλω mods με το στανιό τους έβρισκα... αλλά δε θέλω πολλές dragon souls. Σχεδόν τις έχω ξεκλειδώσει όλες τις λέξεις.
 
Πόσα θες - να σε δανείσω! :p

Χωρίς πλάκα, πόσα χρειάζεσαι?

Γενικά, εκεί που βρίσκω πάντα δράκους, είναι όταν κάνω fast travel (οπουδήποτε), αλλά κυρίως στα κάστρα με Bandits...

Άλλο σημείο: κοντά στο ναό της Azura.

Άλλο ένα: κοντά στο Abandoned house που γίνεται η μύηση για το Dark Brotherhood!....

Αυτά είναι στανταράκια! ;)
 
Ας κάνω ένα low level Conjuration για να φέρω τη νεκρανάσταση σε αυτό το λίγο ξεχασμένο thread :) .

Ουσιαστικά επιθυμώ να κάνω αναφορά σε ένα όπλο που περνάει αδιάφορο απ'τους πολλούς παρά το γεγονός ότι (για εμένα τουλάχιστον) έχει εξαιρετική αξία σε επίπεδο μάχης.

Αναφέρομαι στο staff Wabbajack.

250px-StaffWabbajack.png

Η απόκτησή του έρχεται μετά το σχιζοφρενικό quest "Sheogorath".

Πρακτικά, η λειτουργικότητά του είναι τελείως random. Δηλαδή ο παίχτης θα φτάσει στο σημείο να κάνει υψηλού επιπέδου επιθέσεις φωτιάς, ηλεκτρισμού, πάγου αλλά παράλληλα και healing, μεταμορφώσεις ή και τίποτα στον αντίπαλο!

Αυτό όμως που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η ικανότητά του να κάνει instant kill μετά συνοδείας χρυσών νομισμάτων! Δεν έχει σημασία το level του αντιπάλου.

Προφανώς δεν θα πρέπει να αποτελεί βασικό όπλο στις περιπέτειες αφού πέρα της αμφιλεγόμενης χρησιμότητάς του, καταναλώνει εύκολα και souls. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα του σε πολλές περιπτώσεις το καθιστούν ένα απ'τα πιο ενδιαφέροντα όπλα στο παιχνίδι και κατά τη γνώμη μου must για αυτά που πρέπει να κουβαλάει ο ήρωας στην περιπέτειά του.

Αυτά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωπ! Μιλάμε για ΤΟ σχιζοφρενικό quest! Δεν του έδωσα καθόλου σημασία του όπλου αυτού όμως και δε θυμάμαι αν το πούλησα ή το έχω σε κάποιο σεντούκι σε ένα από τα σπίτια...
 
Παιδιά γιατί νέκρωσε το thread? GTA V μυρίζομαι... :cool:

Συνεχίζει να ασχολείται κανείς?

Άργησα να συνειδητοποιήσω το προφανές, ότι περισσότερο enchancing = καλύτερος εξοπλισμός.

Αυτό που θέλω να μάθω τελικά είναι ποιος είναι καλύτερος εξοπλισμός, Daedric ή το άλλο με τα Dragon Bones/Scales? To δεύτερο πάντως μου φαίνεται πιο αδύναμο αλλά παράλληλα πιο ελαφρύ.

Αυτή τη στιγμή είμαι στο 53+ lvl και χρησιμοποιώ την Ebony Mail (από quest) ~πριν είχα daedric~ αφού φυσικά την αναβάθμισα & χρησιμοποίησα potion βελτίωσης. Προφανώς δεν είναι καλύτερη απ'την daedric συνολικά.. πλέον έχω αναβαθμίσει τα κατάλληλα attitudes λογικά θα την αντικαταστήσω, απλά περιμένω να ανέβει το enchancing ώστε να βάλω διπλό effect.

Το επόμενο ερώτημα είναι υπάρχει τίποτα πολύ αξιόλογο σε Glass? Έχω smithing 100. Μπορώ να φτιάξω ~για προσωρινά~ κάτι ανάλογο της daedric ή είναι απίθανο? (αναφέρομαι σε Helmet)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Scatman είπε:
(...) Συνεχίζει να ασχολείται κανείς?
Εγώ! Απλά αυτό το διάστημα περνάει ανακαίνιση το σπίτι, οπότε όλα είναι στον αέρα! (μέχρι πρότινος, δεν είχα κρεβάτι! :biglaugh:)

Όχι μόνο ασχολούμαι, αλλά είμαι ένα κλικ πριν το τερματίσω και παίρνω ό,τι αποστολή να 'ναι, για να μην φτάσω στον Alduin! :p

Scatman είπε:
Άργησα να συνειδητοποιήσω το προφανές, ότι περισσότερο enchancing = καλύτερος εξοπλισμός.
Αυτό που θέλω να μάθω τελικά είναι ποιος είναι καλύτερος εξοπλισμός, Daedric ή το άλλο με τα Dragon Bones/Scales? To δεύτερο πάντως μου φαίνεται πιο αδύναμο αλλά παράλληλα πιο ελαφρύ.

Αυτή τη στιγμή είμαι στο 53+ lvl και χρησιμοποιώ την Ebony Mail (από quest) ~πριν είχα daedric~ αφού φυσικά την αναβάθμισα & χρησιμοποίησα potion βελτίωσης. Προφανώς δεν είναι καλύτερη απ'την daedric συνολικά.. πλέον έχω αναβαθμίσει τα κατάλληλα attitudes λογικά θα την αντικαταστήσω, απλά περιμένω να ανέβει το enchancing ώστε να βάλω διπλό effect.

Το επόμενο ερώτημα είναι υπάρχει τίποτα πολύ αξιόλογο σε Glass? Έχω smithing 100. Μπορώ να φτιάξω ~για προσωρινά~ κάτι ανάλογο της daedric ή είναι απίθανο? (αναφέρομαι σε Helmet)
Λοιπόν, εδώ είσαι στα λημέρια μου!! :D

Είτε είσαι light armored, είτε heavy armored, μείνε σε daedric.... Το Dragon armor, μολονότι φαίνεται πολύ εντυπωσιακό, είναι κατά 10-15 υποδεέστερο σε σχέση με το Daedric... Η σειρά από το πιο αδύναμο στο καλύτερο πάει: Ebony -> Dragon -> Daedric.

Εκτός από το Smithing, κάνε και το Enchant 100. Πάρε το perk στο δέντρο του Enchantment που σου επιτρέπει να κάνεις double enchantment σε part της πανοπλίας σου. Θα σε βοηθήσει πολύ! ;)

Έχω επίσης ένα ωραιότατο Daedric Greatsword of Souls (για να γεμίζω gems! ;) ), το οποίο είναι Legendary φυσικά! Με το two-handed κοντά στο 100 & τα αντίστοιχα perks, έχω ένα ωραιότατο damage που με 2 swings ξεκάνω ό,τι δράκο θες! ;)

Ουουουουου, περιμένω πώς και πώς να τελειώσω με το σπίτι, γιατί αν "κουμπώσω" το PS, σιγά μην κάνω τίποτα! :D
 
Πίσω
Μπλουζα