Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
καλά έκανες, εγώ είχα κάνει pre-order την pc έκδοση και στις 15/11 είχε έρθει....pooky(1) είπε:Το ήθελα τώρα man, ήδη γράφτηκα στο shopto.net και έκανα τη πρώτη παραγγελία!!!!!
Ντροπής πράγματα!!!!Kambia είπε:ΥΓ. lvl 29 ακόμα![]()
Άλλοι δεν το έχουν αγοράσει ακόμα!!!!ΥΓ. lvl 29 ακόμα
Ντροπής πράγματα!!!!
Τώρα που μιλάς λίγο πιό δυνατά το άκουσα καλύτερα...αααααχ γεράματα...D@redevil είπε:...ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΑ RPG-BASED GAME ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! :flower:
(γκουχ, γκουχ, Maddog, ακούς?!)
Γιατρέ, στο έχω ξαναπεί! Είσαι μεγάλο μούτρο! :flower:Maddog είπε:Τώρα που μιλάς λίγο πιό δυνατά το άκουσα καλύτερα...αααααχ γεράματα...![]()
Δεν πειράζει!!! Έχεις και τα τέσσερα προηγούμενα να παίξεις!!!!Πραγματικά, μόνη μου το λέω, μόνη μου χαίρομαι, αλλά αν ήταν όλα τα rpg σαν αυτό, θα ήμουν η μεγαλύτερη φαν του κόσμου!
Θα πιάσω το Oblivion που βγαίνει για PS3 και θα αγοράσω μάλλον και το Morrowind για pc! (Το είχα ξεκινήσει, αλλά το σταμάτησα για το Skyrim!Captain Kal είπε:Δεν πειράζει!!! Έχεις και τα τέσσερα προηγούμενα να παίξεις!!!!
Δεν πειράζει ρε συ! Θα σου 'μεναν τα arcades!metalcandyman είπε:Aν ηταν ολα τα RPG'S σαν κιαυτο θα εκοβα το Gaming.
JRPG'S till death![]()